Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli ta fotka patri k tomu clanku, tak to rozhodne neni Fabie *7* *3*
  • No,a další 18tiletý blbeček za volantem pochopil, že na to nemá. Jede jako prase, "protože je prázdná silnice" a to jsou ti, kteří se na mně lepí a troubí, když jedu v noci v lese max 80. Už totiž vím, co udělá srnec s oktávkou. A taky vím, že vyhýbat se zvěři od zajíce výše je ta největší blbost. Prosím učte to v autoškole. Děkuji.
    • Já bych tolik nenadával,každý z nás udělá chybu,přiznejme si to.U nás máme dva takové pomníčky.nikde značka,že je tam zatáčka a že za zatáčkou je hrbatá silnice,která vás rozhodí a auto ztratí adhezi.i při 60 vás to hodí do boku.třeba to tam neznali a pospíchali,aby byli doma včas.no a lesní zvěř,ta potvora nepočká.taky sem to poznal:srnka z leva,šlápl sem na brzdu a strhl to do prava a tam sem do ni narazil.prkotina-jen mi vykopla světlo a blinkr(škoda do 10 tisíc)každopádně bych se přimlouval za zveřejnění následků-rodiče,pozůstalí,tahání po soudech,zničený život.přišel sem o bratrance,tak ty následky v rodině znám.
      • O teto tragicke nehode bohuzel neco vim a trochu vam to objasnim,18 lety ridic byl zacatacnik mel sotva par tydnu ridicak a ta holka dopadla tak blbe nejspis proto ze se nepripoutala a vyletela po narazu s auta.Je to bohuzel vina obou jak toho ridice co letel jako prace na ceste ktera je hodne hrbata a stala se tam us nejedna nehoda tak te holky co zdrhla z domu oknem aby mohla blbnout venku s klukama.Takhle to dopada kdys se delaji pič..... oviny.Ted je nejeden clovek nestasny.
  • ráno psali že se řidička vyhýbala zvěři a zahynula,najednou je to 17 letá spolujezdkyně.asi jedna paní povídala *2* každopádně veliká škoda mladého života.scénář je pořád stejný,ale následky tragické a pro rodinu moc bolestivé.pamatujte si už konečně,že na silnici není vítězů:věnce dostávají ti,kteří nedojeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit