Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Zase tak hrozné to nebylo, protože se nám nevypnula ani rekuperace vzduchu, co máme doma na větrání a v případě, že by bylo venku až moc chladno, tak by to mělo vypnout, aby nebylo chladno i doma. Nebo aspoň tak nějak by to mělo být, musel bych si to přečíst v manuálu. Každopádně čistě pocitově bych řekl, že mnohem větší zima byla třeba na začátku prosince.

  • Nebyla by paní Pekarová Adamová od té dobroty a nemohla nám, při své vrozené inteligenci, poradit, jak ty mrazy přečkat? 

    Už jsem dlouho nezaznamenal nějaký výplod její inteligence. 

  • KIMCID

    V lednu a mrznout? Nemožné :D

  • to předpovídali teplou zimu díky El Niňu, teď to El Niňo bude překonáno tlakovou výší nad Golfským proudem. 😂 Vždy všem kamarádkám říkám, když mi přinesou tyhle zprávy o tom, jak bude za měsíc, za dva, že v lednu a únoru VŽDY mrzne až praští, to je jako když si všichni berou dovolené v srpnu, protože to je nejstálejší měsíc na teplé počasí, většinou bez výkyvů, tak o lednu a únoru se dá tohle říci v opačném modu, nepamatuji si je teplé, proto jsem se zase smál těm dlouhodobým výhledům a predikcím teplé zimy..
    Až se podruhé narodím, budu meteorologem, tam člověk neriskuje žádný profesní kolaps.. prostě se změnilo proudění.. :)  nevím, proč ty dlouhodobé předpovědi děvčata a chlapci vůbec děláte, pač tam je pravděpodobnost blížící se nule díky spoustě vedlejších faktorů.. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit