Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Mě zima zase tak moc nevadí. Ono to má taky něco do sebe. Máme doma krbová kamna a tak taky není v zimě na škodu takzvaně zalézt za pec s knížkou nebo lahví dobrého vína a jen tak si užít ten čas, kdy venku mrzne jak praští a vám doma krásně voní dřevo a praská oheň v krbových kamnech. :) 

  • Padal i u nás.
  • to jako, že bych např. mojí osmdesátileté mamince, která má anginu pectoris a velmi trpí právě těmito změnami počasí - vzkázala, že by si 3x do roka neměla koupit a taktéž v tomto rozsahu užívat např. lak na vlasy, aby neznečišťovala ovzduší? Neboť -pak si za to může sama?
    Proboha - co to píšete zase za HOVADINY??? A kdo ten článek vůbec vyplodil?
    • Já vidím reakci přesně naopak. Konečně snad první rozumný názor - myslím tím druhý odstavec článku.
      Pane/í, autor to rozhodně myslel obecně a ne konkrétně na nemocné lidi, kterým ta změna počasí vadí. Nicméně nic se s počasím stejně dělat nedá.
      To s tím zamyšlením se nad sebou bylo naprosto trefné a neurážející. Podívejte se na většinu lidí, kteří si stěžují, když je horko, pak když je zima, když pořád prší, nebo když je tři týdny bez deště apod. Chovají se jako hlupáci! Buďte rádi, že nějaké počasí na naší planetě existuje, protože bez něj bychom tu nebyli ani my!
      • Ano, kdyby tady nebylo ŽÁDNÉ POČASÍ, to by to vypadalo. *1*
        • O čem by se lidi bavili, že? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit