Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mi komunysti v čele z naším Vůdcem uš tůto válku vihrát musíme dyš sme se na ňu dali. Jedině tak vibudujeme komunyzmus. Gdo nevraždí s nama ten vraždí proti nám a mi si to z něm viřídíme po našem po bolševicku ja dneska nastavim zadek vsem v Gay klubu jako že su tečka! Čest!
  • Mi komunysti sme prostě néchytřéští a na nás nigdo nená. Mi jhim eště ukážeme jak se vraždí a buduje komunyzmuz mi ani nevadi že mam pindoura jako kralík takovou žižalku,,!!! Čest!
  • Mi komunysti v čele z naším Vůdcem uš tůto válku vihrát musíme dyš sme se na ňu dali. Jedině tak vibudujeme komunyzmus. Gdo nevraždí s nama ten vraždí proti nám a mi si to z něm viřídíme po našem po bolševicku! Čest!
  • Mi komunysti dobře víme že náš Vůdce Putin tůto válku vihraje. A že je pár mrtvích? Budó jich milyóny neš vibudujeme komunyzmus! Čest!
  • Jak se využívá a zneužívá mainstream a jak i mezinárodní organizace když se to hodí. a potřebuje
    http://literarky.parlamentnilisty.cz/komentare/martin-hekrdla/17963-valka-sedme-velmoci

    A zde malý příklad: Červený kříž, který si nevšiml, že na Ukrajině již půl roku probíhá genocida ruskojazyčních obyvatel a že probíhá válka v Afghánistánu, Iráku, Libyi, Sýrii, genocida v Gaze najednou obživnul, pookřál a zjistil, že na Ukrajině mohlo „dojít k válečnému zločinu“. Kdyby to nebylo k pláči, tak bych se snad smál na celé kolo. Ti mrtví na zemi jsou zřejmě vzduch. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/342934-na-ukrajine-je-oficialne-valka-sestreleni-boeingu-tak-muze-byt-valecnym-zlocinem.html
    • Letadlo se hodilo , aby Putina a Rusko mohli vláčet i k soudu v Haagu, zatímco mrtví jinde za podpory a peníze USA usa zbraněmi , kterými se to děje .- to je OK, to je totiž humanitární zabíjení made in USA jako v Jugoslávii. i jinde. To je z hlediska lidských práv naprosto vpořádku, tam totiž nebyli Rusové. To je na blití.
      • Ty osle jak by mohli vláčet prezidenta nesilnější země světa do Hagu, tobě to asi haraší, už to nehul!!To by tam musel už dávno být Obama.
        • Hi, hi, hi, nejsilnější země světa chcípající na oubytě. V 21.století nespočívá síla v tom, že se sedne na koně a udělá se nájezd do sousední země. A nic jiného ten ožralý ruský ksindl neumí. *1* *1* *1*
  • 300 mrtvých sem, 300 mrtvých tam, já už mam na Ukrajině vyhlédnutou pěknou firmičku. Nu kdo umí, umí.
  • Bože, to je zase úroveň jazyka !!! Rakve odletěly !!! Snad letadla s rakvemi odletěla, ne ?!
    • Pane "Hmm", to je to kouzlo titulků. Rozhoduje spor mezi velikostí písma a formátem stránky.. Bohužel handle s těmi mrtvými jen tak neskončí (prý jich je málo). Co když zbožný venkovan nechal osamělému torzu v zemi spočinout?
      Komise bude řešit černé skříňky! Potvrdí se změna kurzu letadla a jeho odchýlení do zóny bojů? Mám to tady před sebou:
      "Stále podivnější příběh španělského řídícího provozu pracujícího na věži v Kyjevě, který sledoval MH17 v reálném čase. Pro některé je Carlos skutečný, ne šifra; pro další nikdy na Ukrajině nepracoval. V každém případě tweetoval jako šílený. Jeho účet – ne náhodou – byl uzavřen a on zmizel; jeho přátelé ho nyní zoufale hledají. Zde jsou některé jeho klíčové tweety:

      „B777 byl eskortován 2 ukrajinskými stíhačkami jen několik minut předtím, než zmizel z radaru (17:48)“ „Pokud kyjevské úřady chtějí připustit pravdu, že 2 stíhačky letěly velmi blízko pár minut před incidentem, ale letadlo nesestřelily (17:54)“ „Jakmile B777 Malaysia Airlines zmizel, kyjevské úřady nás informovaly o sestřelení. Jak to věděly? (18:00)“ „Vše bylo zaznamenáno na radaru. Pro ty, kteří tomu nevěří, bylo sestřeleno Kyjevem; víme to zde (v řízení provozu) a vojenské řízení provozu to ví také (19:14)“ „Ministerstvo vnitra vědělo, že je v oblasti vojenské letadlo, ale ministerstvo obrany ne ?(19:15)“ „Armáda potvrzuje, že to byla Ukrajina, ale není známo, odkud rozkaz přišel (19:31)“
      Atd- a co když záznamy ve skříňkách alespoň naznačí, že na tom něco je? Však Ukrajina dříve dokázala zapřít sestřelení Izraelského letadla! Zanech nadějí kdo čekáš pravdu! Je to velká hra, kde se režie nepovedla. Pro vedení Ukrajiny není jiné východisko než tam rychle vyhrát na zemi. I za cenu masivních útoků do měst! Je to reálné? Asi ano - U DONĚCKA přece HÁJÍ PENTAGON! To jsou paradoxy!
      • Samozřejmě délka titulku je omezena místem. Co takhle např.
        "Do Eindhovenu odletěla první letadla s oběťmi havarovaného boeingu"
        Je to jen o jedno písmeno delší. *3*

        Černé skříňky asi nic nevyřeší. Prostě najednu přiletěla raketa a bác, než stačil někdo něco říci. Možná pilot stačil říci "něco sem letí", pokud měl vůbec čas to zpozorovat. Chápu, že je snaha to "hodit" na ukrajinskou vládu. To by se Putinovi velmi hodilo. Hlavním viníkem je on, protože rozpoutal na Ukrajině nepokoje, anektoval Krym a chtěl anektovat celou Ukrajinu nebo zatím alespoň její východní část.
        S velkou pravděpodobností jde o tragický omyl. Putinem vyslaní teroristi jsou sebestřední a namyšlení, jak Rusáci jsou. A jelikož se cití být pány na zemi i nad zemí, tak to letadlo "sundali", aniž se snažili zjistit co je to zač. Přece nad JEJICH územím nebude nic létat, že.
    • Článek od Michala Poláka - ten je opravdový mistr co se psaného slova týče...
      • Proč si to nedá přečíst své paní učitelce češtiny než to zveřejní? *6* *2*
  • Vzkaz od Reaganova ministra
    Paul Craig Roberts: Washington ve věci letadla lže.
    Člen někdejší Reaganovy vlády ve funkci náměstka financí P. C. Roberts reaguje na stránkách svého ekonomického institutu na nejaktuálnější událost současných dnů, jíž je setřelení malasijského dopravního letadla nad územím Ukrajiny. Píše:
    Wahingtonská mašinerie jede na plné obrátky ve snaze zakrýt všechna relevantní fakta ohledně této události. Ta jsou následující:
    Separatisté nemají protiletadlový systém BUK k dispozici a k dispozici nemají ani personál k jeho obsluze
    Separatisté neměli jediný motiv, aby malajsijské letadlo sestřelili
    Tento motiv zcela postrádalo i Rusko
    Každý zná rozdíl mezi nízko letícím bojovým letadlem a letadlem dopravním, letícím ve výšce nad 10 000 metrů.
    • Bastardi putinovsko-bolševičtí! Za všechno, co se stalo kolem Ukrajiny, je odpovědný
      Putin a zločinná sebranka kolem něho! Neohánějte se povídáním člena někdejší
      Reaganovy vlády, je to lež! Tento profesionální zločinec skončí jako všichn i zločinci!
      • Roberts i vystupuje veřejně a jeho vystoupení jsou jasná , tak tu nelži ty tečko- Troys.
    • Pokračování
      Ukrajinci systém BUK mají a baterie těchto protiletadlových raketových systémů byla uvedena do operační pohotovosti v oblasti, ze které se na dopravní letadlo dalo vypálit.

      Stejně jak separatisté, tak i ruská vláda neměly motiv k sestřelení dopravího letadla a dá se říct, že tento motiv neměla ani vláda Ukrajiny. Člověk by proto předpokládal, že motiv neměli ani nejšílenější ukrajinští nacionalisté z milicí, ochotných bít východní a jižní separatisty v místech, ve kterých se před nimi sama ukrajinská armáda raději stáhla – pokud ovšem tímto motivem nebyla snaha zostudit a falešně obvinit Rusko
      • vyjádření odborníka a ukázka, jak Ukáčka dostala do rukou nebezpečné hračky a nevěděla o tom téměř nic - diletanti a vypatlanci, proto mohlo dojít i k rozkradení celé Ukrajiny vory v zakoně, prodání části do Číny a zvolení vorů v zakoně do čela Ukrajiny. UK a USA CIA intríkáni - Holanďané a další - s důvěrou se obracejte do Fashingtonu a do Kyjeva.

        Jeden ruský generál, dobře obeznámený se systémem BUK, dal k dobru domněnku, že mohlo jít o omyl, vyplývající z neznalosti či nedostatečné připravenosti lidí systém správně použít. Ukrajinská armáda už totiž po dobu 23 let – což je doba, po kterou je Ukrajina samostatným státem – se systémem nepracuje a výcvik v jeho používání tedy chybí. Nicméně generálův výklad nevysvětluje, proč byl systém BUK dán do provozu blízko či dokonce uvnitř zóny ovládané separatisty. Zdá se to podivné proto, že separatisté nemají žádná letadla a nabízí se tedy otázka, proč by ukrajinská armáda umistila BUK tam, kde pro něj nemá vojenského použití. A kde navíc hrozí možnost, že jak nákladny systém sám, tak i jeho obsluha budou separatisty přepadeny a systém tak padne do nepřátelských rukou.

        Jelikož Kyjev, Washington i jeho prestitutky jsou vřele oddány výkladu, že za vším zlem se šklebí Putin a žádné další vysvětlující poznámky k otázkám shora naneseným nejsou ochotny či schopny dodat, nezbývá nám, než si zaspekulovat.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Zx4kWJLMKNM
  • Lojzku Lojzku ty lopato prostá.Je prostě zavedeným zvykem důstojně vyprovodit pozůstalé.Tvůj chorý mozek by tam poslal asi tu bandu špinavých zakuklenců z Majdanu.Chamraď která se co nevidět stejně bude houpat na šibenici.To jen ty garážový filozof co si přilepšuje popelnicovou stravou to vidíš tak neidiotsky,co?
    • No vidíš Tik taku, kdybys lépe četl, tak právě o té chamradi z Majdanu píši (dnes je to ukrajinská majdanopučistická vláda).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit