Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • migranty lákají štědré dávky v Německu , sakra že je nelákaj "štědré výplaty" ve východním cípu EU , tak asi je někde chyba a ted se Unie rozhodne že chudší státy( kam tito lidé nectěj) budou přispívat bohatším státům kde se bezpečnostní a sociální výdaje díky těmto lidem navyšují exponenciálně . :urva to by ani .ebil nevymyslel , pak se diví že kdejakej vobejda v politice  má tolik a tolik procent a skončí to jako uplně rozvratem Evropy ? Takové gheto i když jeden z deseti bude dělat tak se na to nakonec vykašle když to vidí kolem . Je mi někdy těch lidí líto , ale Evropa nemůže přijumout celou Afriku , sovětskou Asii a td . To nejde , kdo to pak  dá dohromady u nich ? 

    cenzore kdyby nahodou někdo viděl sprostá slova , nedej boh "nevětšinovej" proklamovanej napad neodpovídající nerasismu tak je to jen zdání . Prostě ten kdo plave blbě nemůže zachranovat neplavce pak jsou v erdeli oba a nezachrání je ani vynikající plavec. a utopí se všichni ..

    😎 tak snad z toho nebude ajne rajch , ajne folk, ajne bordel

  • Diwa

    Ve finále stejně v naší republice nezůstane ani jeden a ve finále odborníkem také není ani jeden ! Když si to vezmeme že se s nimi stejně nikdo nedomluví, tak si dávám otázku k čemu jsou vlastně prospěšní.......

    • ...v čem jsou vlastně prospěšní...

      V ničem...

      Místo toho, aby se doma snažili pracovat aby se tam měli všichni lépe, jen tady natahují ruce na dávky...

      To si jen mama Merkel mysli, že jsou pro Německo do budoucna přínosem...

  • Když je někdo nebo něco nelegální, tak se proti tomu má bojovat, ne před tím couvat. Všichni ti nenažraní negramoti, ať si hledají ráj na zemi za své a doma. 

  • invaze i nadále pokračuje... toto je největší nebezpečí pro evropu, ne nějaké ukrajinsko ruské spory.... ovšem příliš mnoho jidášských politiků je napojených na pašeráky a migrační neziskovky.

  • Na fotce sama chudá žena s děckem. Podle všeho jsou to všechno odborníci ,kteří náš pracovní trh pomůžou zacelit.🤣🤣

    • goyim

      V pořádku. Rejdimové a Wallové už se dobrovolně přihlásili, že se o tyto kapacity postarají - ze svého. A tak to má být. Oni totiž Piráty nevolí a komunismus nešňupou.😂

  • "Frontex je agentura Evropské unie, jejímž úkolem je ochrana vnějších hranic EU a Schengenského prostoru."

    Proč nám pořád lžou, že Frontex ochraňuje hranice EU, když ve středomoří nakládá migranty a vozí je do Evropy, místo toho, aby je odvezl zpět do Afriky?

    26. května 2018  7:17Lodě italského námořnictva, neziskových organizací a unijní agentury Frontex zachytily v posledních dvou dnech v centrálním Středomoří kolem 1 500 migrantů. Záchranné akce koordinovala italská pobřežní stráž.

    "Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž (Frontex) realizuje v současnosti ve Středomoří tři operace, jejichž cílem je zachraňovat další ohrožené migranty a bojovat proti převaděčství. Díky tomuto úsilí se od roku 2015 podařilo zachránit více než 629 000 lidských životů."

    "28.06.2017 21:55 Neuvěřitelných deset tisíc migrantů jen za tři dny zachránily záchranné lodě ve Středozemním moři. Informovala o tom agentura pro ochranu vnějších hranic Frontex. Podle jejích zástupců se v tomto směru jedná o rekord.

  • Raději budu kulturním diletantem. O multikulturní obohacení těla na tělo nestojím...

    • Bohužel se nás nikdo nebude ptát a nedá nám na výběr. EU funguje podobně jako totalitní systémy a o zásadních věcech rozhoduje pár lidí ve vedení EU a to bez ohledu na mínění většiny obyvatel zemí EU. Toto se dá změnit pouze nějakou revolucí nebo rozpadem EU.

      • Přesně, pane kolego...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit