Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká vláda nemá na objektivní tendr páteř. Nemyslím tím současnou, ale jakoukoliv. 

    Dřív skíákali podle Kremlu, dnes podle ušáčka. 

    To není problém technický, ale politický. Tak dostane stavbu na starosti nečitelné konzorcium amerických firem (protože skákat se musí podle jejich not) a za to pozvou nějakou svou figurku z Čech na večeři do zeleného domu (to už zvítězí ekologie).

    Chcete se vsadit, jak to dopadne? Westinghouse first!!!!

  • On vám nejlépe poradí ten rusofil z Hradu.

  • mun.go

    Počkejte, až přijede nový velvyslanec USA. 

    Ten to našim představitelům v rámci politického školení mužstva objasní ze správného politického hlediska.

    P.S.

    Petr Topič

    Narodil se v roce 1977 ve Šternberku. Vystudoval Slezskou univerzitu v Opavě a Masarykovu univerzitu v Brně. V minulosti prošel redakcemi MF DNES a iDNES.cz na pozici editora. V současnosti se naplno věnuje práci fotoreportéra. Věnuje se zejména autorské reportáži, ve které se snaží propojit obrazovou a textovou složku.

    ---

    Petr Topič by se měl raději věnovat dokumentární fotografii a ne podsouvat své názory pod články Mafry nebo Tiscali. Za fotopaskvil v úvodu článku Tiscali zaplatilo?

    • Organizace pro lidská práva obviňují čínské úřady, že v Ujgurské autonomní oblasti Sin-ťiang zřídily ve jménu boje proti islamismu množství internačních táborů, jimiž prošlo více než milion Ujgurů. Čínské úřady tábory označují za střediska odborného vzdělávání, kde Ujgurové podstupují politickou převýchovu. V táborech se vyučuje čínština, čínské dějiny a zákony. Lidé, kteří těmito tábory prošli, říkají, že v nich byli nuceni odsoudit islám.

      • mun.go

        A co to má společného s tendrem na Dukovany?

        Ostatně na Moravě se také vyučují puze české dějiny, moravské produkty se označují za české, Jan Amos Komenský a Leoš Janáček jsou údajně význační Čechové ... 

    • Vůl zůstane volem, blb blbem že áno  mun.go. Na vašem výblitku je to patrné na první pohled.

      To jste vypotil sám nebo opsal z pera ovčáka či jiného hradního zločince, popř. ze Sputniku nebo jiného obdobného "vědeckého" provokačního rusácky prolhaného zdroje.

      A jaký máte problém s úvodním foto - je pravdivě vystihuje co je to ..... zeMAN za .... rusácko-číňanskou podvodnou vlastizrádnou sw...i.

      • mun.go

        Máte něco podstatného k tématu kromě invektiv?

  • Sophiina volba.

    Ať dostavbu bude realizovat ten nebo ten, vždycky to bude špatně. 

    A to je tak vždycky, když nejde o odbornost, ale o politiku a ideologii.

    Strčíme to ušákům za každou cenu!! Jinou volbu ani vláda mít nebude. Jinak bude nařknuta z rusofilství, nebo z podpory Číně. Kecy a byznys. Odbornost je až na posledním místě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit