-
Takže-(výpis se slovníku nejen ceského politika!)...bylo by možné,pravdepodobne,mohli bychom,nebylo by chybné,zrejme by se to mohlo vytvorit,prý,kdyby bylo možné,bylo by vyhovující,byly bychom pravdepodobne schopni,ale nelze predpokládat no a možná...
Lze aplikovat všude a je velmi nezávazné. *3* -
milej zlatej,vidím,že se ti fakta nelíbí a rád bys přepisoval dějiny,tak to tady budeš muset dokázat,že to bylo jinak,my dva u vrcholné politiky nebyli,ale s určitostí vim,že se později např.zbavili Dubčeka,který byl hlavní postavou 68r.A byl mezi národem oblíbený.
-
-
PS:já jsem reagovala na tu odpověď,že kdo by reagoval na zvací dopis a hodilo mi,tu odpověď někde tady.Zase chcou přepisovat dějiny.
-
Když Dubčeka hlídala StB a další, žil dalších 20let. Jakmile se dal dohromady s kulisákem, měl to spočítaný. A toho kulisáka a další řídil kdo? Kdo jim platil, že si žili, jako prasce v žitě? Kdo je později úkoloval, jak mají tuto zemi zničit. Rusové to určitě nebyli. Nebyli to náhodou Ušouni, jejich pokračování Splinter Factoru? Čili po Česku - Sup je trpělivý pták. No, řekl bych, že komunisti po tom 68mém, tu neudělali takovou paseku, jako spolek vedený kulisákem a spol, vše v zájmu jak láska a víra zvítězí nad lží a nenávistí. Ten člověk má takové obrovské štěstí, že je už v krabici. Škoda, ml by se na svůj výsledek dívat od rána do večera a od večera do rána. Po řádění kulisáka a jeho party, co je tu vlastně ještě českého. Co zbylo, o to se rvou sutaňáci.
-
-
Pokud to zase není ukrajinský blábol jako obvykle, pak to určitě nejsou Rusové ale tzv. UNOA, tj. ukrajinská národní osvobozenecká armáda, kterou už před dlouhou dobou začali sestavovat a organizovat samotní Ukrajinci pracující v Rusku. Jak jsem četl, tak Rusko jim na svém území poskytlo podmínky pro výcvik. Zprávy o jejím vzniku se objevili už v květnu v nezávislých médiích. Nebraj jsem je moc vážně. Teď se možná ukáže, že na tom kus pravdy byl.
http://vaseforum.sk/blog/?p=381 -
Ukrajina bude Ruská!!! *14* *14* *14*
-
-
Rusko o ni nestojí
-
-
Dobře píše ten Tečka, je to náš člověk!
-
To je určitě pravdivá zpráva.To se tetelí i opičák v Bílém domě se svojí bandou.Zdroj je taky dobrý.Odvolání se na určité svědky.Jehovovi? *1*
-
Ty dobytku tečko chovej se slušně a způsobně, nemysli si že když jsi starý hňup nad hrobem můžeš někoho urážet, on ti taky někdo může rozbít hubu, já ti taky můžu nafackovat že nebudeš vědět jak se jmenuješ, tak bacha na to!! *15* *2* *1*
-
to nebyla lež, byla by to nejlepší dnešní zpráva!
-
-
to souhlasí
-
-
Putinovi rudí fašouni si zas vyrazili na dovolenou do ciziny?!
-
-
Naše modré straky si také vyletěly na dovolenou k moři, mají NATO, tak proč by ne?!
-
-
Komunisti v modrém jsou stále jen komunistické svi.ě!
-
-
Moc hezky jsi to Tečko napsal, dostaneš přidáno!
-
-
-
-
Náš Vůdce Putin tůto válku vihraje a potom si v klidu podójí svojeho kozla. Čest!
-
-
Naše věrná Miroslava si v klidu podojí svého kozla každý večer. Všest!
-