Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V minulosti byly mnohé velké civilizace a skončily v propadlišti dějin. Evropská křesťanská civilizace má za sebou dva tisíce let a začíná být nahrazována islamistickou "civilizací"...
  • Všechno hezké, ale už někdo rozhodl, jaké donucovací prostředky mohou použít proti těm migrantům, kteří nebudou respektovat příkazy a prostě půjdou dál za svým "snem"?
    Viděli jsme, jak dopadla reportérka v Maďarsku, která možná podrazila nohu jednomu, kdo příkazy policie nerespektoval. No dobře...byla to redaktorka, ale co kdyby to samé udělal policista? Byl by na tom jinak nebo by už dnes byl mimo službu? Na co se mají hlídat hranice, když není dáno, jak se chovat k těm, kdo prostě neposlechne příkazy?
    Varovná střelba je povolena nebo by o případném vystřeleném náboji psal odmítavě celý svět? A co pašeráci z italské pobřežní stráže a Frontexu? Vždyť stále dovážejí další a další migranty od Libyjských břehů. Proč jim to někdo nezakáže. Jak to že může fungovat takové "legální" pašeráctví?
  • jste pořádní extra frajeři. Zatím co tady po EU všichni mlátí hubou a vedou ústní souboje s nepřítelem - vy jediní jste ukázali vandákům z Afriky, jak chutná v Evropě obušek a jiné pomůcky demokracie. Vy jediní i když jste nemuseli, jste se zasadili aby hordy vyčuraných přivandrovalců beztrestně nekroužili okolo nás.Aby se tady beztrestně nezačali usazovat, parazitovat a skákat mezi sebou, za účelem výroby dalších malých smradů.
  • a kdy už konečně budou pohraničníci fasovat ostrý?
    • Kdy bude opět zavedena u nás pohraniční stráž,aby jsem se cítil u nás bezpečně a ne,abych vyšel na sluničko a koukal na mě bubák a že jich v Praze již je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit