Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Dobeš už vám dochází peníze a tak chcete propouštět sami byste měli odstoupit.Sami si přidáváte honoráře.Už se probuďte nebo jak se říká boží mlýny melou pomalu ale jistě. *10*
  • pro magora
    Uspora vyhozením pracovníka nespočívá v uspoře jeho zdaněného platu. je nutno připočíst odvody státu což při platu 25000 v normální ssféře bude další cca 12-15 tis, usporu za jeho pracovní místo tj stůl, kancelář, počítač, osvětlení, uklid a teplo což zpravidla je stejné jako plat někdy zejmena u pronájmu ale i dvojnásobek částky platu i s odvody. každý úředník který nem,á co na práci zamořuje požadavky na reporty své podřízené čímž vytváří nesmyslnou agendu a vztváři umělou zaměstnanost. Což v případě MŠ je dost podstatný parametr. To že je potřeba Mš zeštíhlit jsem konsttatoval již v roce 1990 a od té doby ubylo výrazně studentů ale úředníků naopak dramaticky přibzlo. A to za situace kvality školství podle všech parametrů spíše klesající. Takže magore rychlé počty nejsou vždy ty správné. Ale co jsi jen produktem našeho školství takže si to tak neber. Ale rovnice 15:3=5x10 je fakt ale hovadina. A matematika se tu neučí špatně takže to není jen problem školství.
  • Jak hoří Dobešovi koudel pod zadkem , najednou jde i čerpání peněz z evropských fondů i zeštíhlovat přebujelí ministerský aparát. Zda by tak nemělo hořet pd zadkem všem politikům v Parlamentu i Senátu.
  • rocni plat urednika je 300 000,-Kc / ( 10 ured= 3 mega ) / 15:3 =5 x 10 = CELKEM 50 uredniku !! a ted zpetne si uz sami dosadte kolik je lidi ve skolstvi a to hodte do kalkulacky.. ?? To je gesto ?? Cim vetsi magor tim lepsi reseni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit