Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoho zavřeš za 7 milionů a mezitím, co ho vyslýcháš, ostatní vlevo i vpravo kradou stovky milionů. Je to hydra, kde 99% poslanců a jinak činných lidí odešlo do Prahy urvat co se dá. Znám jednu Ing., která před časem prohlásila, že půjde do politiky, jelikož jsou tam prachy. Musí prý si, ale rozmyslet, jestli za ODS, nebo za ČSSD. Po roce, už je jedna ruka se starostou Břeclavi (ČSSD)a pracuje na městském úřadě. Na řadě je zřejmě krajský úřad atd. Ty co jsou tam dnes vyhodíte a dole v okresech už čekají tisíce potenciálních zločinců žíznících po "politice". *12* *12*
  • Vždyď jsou to kámoši, tak si musí pomáhat.
  • To je zase člán ek na objednávku - jak blbec. SUDOP byl původně státní ústav dopravního projektování , který byl mezi prvními zároveň se zubaři hozen přes palubu v rámci zeštíhlování ČSD. Na jimi projektovaných silnicích, dálnicích jezdíme dodnes a nebýt jejich práce kdoví. Nepadají jim mosty, nevlní a nerozpadávají se jim po 2 letech dálnice a nemusí se dělat opravy. Patrně si nechali odborníky co umí, a znají bez ohledu na věk a dělají vše komplexně.. Zdá se že nepodlehli modnímu trendu a jezůstali českou firmou.
    Typuji, že si článek objednalo bývalé Železniční stavitelství - nynější švédská SKANSKA... které se asi nic moc nedaří....zbavili se odborníků, na práci si najímají malé firmičky, které nemají žádné zkušenosti a nevědí co a proč se jak dělá a snaží se dosáhnout dřívějšího privilegiovaného postaven a zapomínají že by měla být kvalita především. A pak se diví že se sypou zcela nové mosty. silnice a dálnice.
    Já si myslím, že je v pořádku že tam bude někdo z firmy, která o železniciích a dálnicích ví první a poslední... konečně by měla nastat doba, aby měli přednost odborníci, před rychlokvaškami či cizími jen finance dolujícími společnostmi, netýká se tio jen tohoto, týká se to i většiny dalších oborů.. trend - rychle postavit a udělat tak aby se muselo opravovat a další many many do kapsičky... Pak snad nastane doba, kdy z půl kila Babišových Vodňanských steheních kuřecích řízků, nevypečete ,2l vody a zůstane 30 dkg podivného masa, nebo mražené z NOWACO, kdy je té vody ještě víc.Nebo kvalita kolejí, na sídliště jezdí tramvaj, koleje dřív vydržely 20-30let pak se v půli 90tých vyměnili , trasa " zmodernizovala a ejhle, staré kvalitní kolejnice dali do šrotu a nové co vydrží maximálně 5 let a musí se znou a znovu a znovu vyměňovat... Těch peněz a pak se divíme pro lístky na MHD jsou tak drahé. Nekvalitníé železo od našich multimili... se musí furt vyměňovat aby byly many many.
    Ale nedivím se že to vyšlo na tiscali, je to taky cizí firma a ta musí pomáhat kamarídů zlikvidovat c Česku co tu ještě českého zbylo. Ale je mi z toho fuj...
  • Já to taky nepovažuji za střet zájmů, vždyť jsou to přeci kámoši a musí si pomáhat. Zatím je co vykrádat, tak proč nekuchat. Všechny ke zdi !!!!!!
  • Chce se blít, když mazánci přilepení ke státním zakázkách jdou do státní správy, na vysoký post náměstka ministra dopravy, aby dál nerušeně pokračoval penězovod do soukromých kapse. To opravdu pane Dobeši nemáte nikoho čistého, než pana Halu? Anebo máte záměr udělat kozla zahradníkem?
  • Jak je možné, že vůbec jsou takové firmy které žijí pouze ze státních zakázek? Jestli to tak je tak v tom případě to je mafie
    • no možné to samozřejmě je, když je celý úřední aparát prolezlý úplatkářstvím. Není to sice mafie jaký bývala dřív ale je to prakticky mafie.
      • A co to je když politickou vůli řídí takový lidé jako Dalík, Janoušek, Bakala atd.
        • To je názor pitomce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit