Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Zelené investice ? Trochu mimo mísu......plyn brzo skončí a elektrika všeobecně bude tak drahá, že budeme přežívat od výplaty k výplatě ! Myslím si, že národ by měl konečně řešit tuto situaci a začít něco dělat, jinak nás EU a naše vláda úplně zlikviduje ! Zlatí komunisti.....to byla také parta ksindlů, ale tohle by si nikdo z nich nikdy nedovolil co tihle slavní demokraté !!!

  • goyim

    Ukrajinci se 8 let bránili Ukrajině, to když tam likvidovali vlastní obyvatelstvo. Na tuhle informaci si nějak zapomněl dutá hlavo.

  • goyim

    Co se týče výroby elektriky, tak jsme nezávislí už dávno, přesto k nám naší vlastní elektřinu (přebytek) prodává Německý spekulant za několikanásobek ceny. Plyn kupujeme opět od Německého spekulanta za pětinásobek ceny. RUSKÝ PLYN. Sudeťácký zrádce a slouha cizáků co porušuje Ústavu Fiala by měl zavřít hubu a odstoupit.

  • Naprostý souhlas

  • To může napsat jenom ko koot.

  • Pane Občane, ve své křesťanské víře a horoucí péči o blaho Ukrajiny jste patrně přestal rozlišovat obsah příspěvku pana Kajocha. On se nebaví o válečných operacích, ale o podvodu tisíciletí, tzv. "obnově Ukrajiny." 

    Co se má obnovovat na 85% území této kolonie USA, kde nepadla ani rána? Vzhledem ke vzdálenostem je to jako "obnovovat" Karlovy Vary, protože za Košicemi padla bomba. Připadá Vám to logické? 

    Pokud bude "obnova" spočívat v tom, že se změní oligarchická moc, že budou na Ukrajině platit občanská práva také pro ostatní, kteří zde žijí, tak potom se bavme o obnově. 

    Za peníze EU mluvit o "obnově?" Na Zakarpatské Ukrajině, kde nejsou silnice, kanalizace, elektrika atd, jí budeme budovat za naše peníze? Kde jsou ty miliardy, co nakradli Ukrajinští oligarchové žijící v Monaku, Londýně atd.? 

  • "Dej a bude Ti dáno." praví dávná křesťanská zásada pomoci bližnímu. Je i v našem zájmu, aby se Ukrajina ubránila těm východostepním nájezdníkům. Kdyby padla Ukrajina, tak ti Putlerovi nájezdníci budou pokračovat dál do Evropy. Myšlení a chování těch východostepních nájezdníků je stále středověké jak dokazují svým chováním.

  • Kdo slyšel v televizní debatě vyjádření europoslankyně za Piráty, paní Gregorové, mohl si sám udělat obraz o tom, co je to za partu. 

    je mi z toho docela smutno, že mladí jsou nositeli tak podivného aktivistického myšlení. Naopak příjemně mě překvapil pan Vondra logickým a konstruktivním vystupováním. 

  • Vláda Petra Fialy  chce dávat z našich peněz miliardy na obnovu Ukrajiny, místo aby pomohla našim občanům se zdražováním. To není česká, ale “ukrajinská” vláda

    Fialo demisi

  • Makak

    Malý Den vítězství: Zhroucení ukrajinské fronty u Lisičansku. Putin: Odpočiňte si. Dienego: Trochu později. Oslavy jak v Praze 1945. Některá západní média mění tón. Pět příčin porážky Západu. Deprese v Bílém domě

    ...Oslavy byly tak silné, že je nemohla opomenout ani dosud slepá západní média (tedy alespoň některá z nich), jež se podobným scénám vděčnosti v Chersonu, Mariupolu, Melitopolu, Severodoněcku a v dalších osvobozených městech vyhýbala jako čert kříži. Tentokrát už alespoň některá (samozřejmě, kromě těch českých, která stále fanaticky drží linii hlavního kyjevského protektorátního zpravodajství) přinesla záběry vděčných obyvatel slavících se svými ruskými zachránci.

    Dokonce i „veřejnoprávní“ francouzský televizní kanál „France 2“  přinesl reportáž, ve které celkem věrně ukázal atmosféru oslav osvobození ve městě. „Chci křičet radostí!“, volá žena ve středních letech a objímá se s ruskými vojáky a s ostatními lidmi v davu. Reportáž také ukazuje, jak ruská armáda rozděluje potravinovou pomoc. V oknech se objevují ruské vlajky, tak jak to pamětníci znají z osvobození Prahy před osmdesáti lety...

  • Od věci. Voda se už vaří na jedno prase - Johnsona v UK. Toto už jako premiér UK nepřežije. Možná, že zítra už tam nebude.  A pomalu začnou padat vlády v celé Evropě, protože tato ekonomická krize byla způsobena SANKCEMI EU a USA!!!!!!!!!!!!!!! Já bych ale chtěl vidět i jejich trestní zodpovědnost, zabavení veškerého jejich majetku, aby zbytek života museli žít jako většina lidí v UK a v EU, tedy za průměrné platy. To bych chtěl i u naší chátry  v politice. Bohužel, jen zbožné přání. Ale kdo ví, každá obrovská inflace znamená pád vlád a možná pak i násilí.

  • To lejno je hodně smradlavý.


  • Fiala nás zachránil?

  • josef.chmela

    Najednou. Už jim začíná téct do bot, tak začínají otáčet. Ale, že jim ten kolotoč jde, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit