Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to ma byt, tak je to spravne.

  • To mají mužici z Kyjeva pravdu. Už se těším, až ty účty začnou platit. 

  • Pitomeček Elensky si sám sobě podřezává větev. Ukazuje, co je zač. Inteligence houpacího koně.

  • Čiň čertu dobře a peklem se ti odvděčí.

  • Zelený heroin děkuje spojencům a dárcům. Líp to neumí. 

  • Je to UK pakáž. Bohužel to čelním představitelům EU,naši vládě a jejim voličům stále nedochází.

  • gaheris

    Vzali si příklad z běženců, nic nedávat a všechno chtít zadarmo! Hlavně zbraně a příspěvky, taková čtyřčlenná rodina kasíruje 4X5000, nakoupí a svým vozem za pár melounů dopraví domů! Tam se zasmějou do hrstičky a když je mají plný tak si to zopakujou! Mají přeci premiéra Fialu!

  • mun.go
    Oil Supply to Parts of Europe through the Druzhba Pipeline Temporarily Suspended Dočasné pozastavení dodávek ropy ropovodem Družba do části Evropy:

    Podle maďarské společnosti MOL (MOLB.BU) , která byla informována svým ukrajinským protějškem, bylo přerušení způsobeno raketovým zásahem Ruska na elektrárnu nacházející se nedaleko hranic s Běloruskem, která dodává elektřinu do čerpací stanice.

    Přerušení provozu potvrdil i slovenský provozovatel, společnost Transpetrol, který uvedl technickou závadu na ukrajinské straně, aniž by se zmínil o raketovém úderu. "Důvod pozastavení dodávek zatím nebyl ukrajinskou stranou oficiálně potvrzen," uvedl Transpetrol. Společnost dodala, že očekává, že do středy bude mít více informací o tom, co vedlo k odstavení ropovodu.

    Polský provozovatel ropovodu PERN v úterý potvrdil, že ropa polským úsekem ropovodu proudí normálně, a také český provozovatel MERO hlásil normální tok ropy úsekem, který zásobuje zemi.

    Klasicky - nikdo nic neví a každý tvrdí něco jiného.

    Rusko by mělo snížit platby Ukrajině za platby, protože nedodržuje sjednané podmínky. Slovensko má ještě možnost odběru přes Rakousko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit