Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uvést pane kritiku, kolik je ještě zbytečných placených diskutérů. Na tiscali, ale i jinde. Ti kdyby šli pracovat jako řidiči..... Nechtěl byste si jít sednout za volant a stát se vzorem pro ty ostatní?
  • Na Starém bělidle bylo lautr ho..o co dělat, Sultán a Tyrl leželi na zápraží lízajíc sobě ku..y, babička P.šukala ve světnici, Barunka ve stodole!
  • No jo, ale na těch známkách ani není vytištěna cena, jako tomu vždycky bylo a na ceninách být má. Když jsem přinesl na poštu dopisy, tak jsem musel na každý doplatit 4 Kč, prý se zdražilo poštovné. Koupil jsem si tedy do zásoby nové známky, ty jsou sice s jiným obrázkem, ale zase bez uvedení ceny. Tkovej bo.del bebl ani za komunistů.
  • Všude převlečení i nepřevlečení komunisti, v parlamentu fašisty a vlastizrádci, premiérem podvodním stíhaný policií, na hradě sprostý ožralý dlaždič co nás táhne do východních stepí... A ovce si to všechno volí. Za koblihu nebo za sprosté kecy.

    Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.
  • Souhlas, i když o zdražování poštovních služeb se píše v jiném článku.

    V přírodě, do které patří lidé stejně jako ostatní zvířata, to tak ale prostě je a nedá se s tím nic dělat.

    Živí tvorové prostě problémy řeší cestou nejmenšího odporu a snaží se žít co nejpohodlněji dnes, zítřek je, až na pár vyjímek, nezajímá.

    Naším velikým národním problémem je opravdu velmi přebujelá tzv. primitivní vychc@nost, která musí v některých případech lidi z jiných zemí až šokovat.
  • Ano stará osvědčená taktika,máme zdražení tak převedemé náš problém na nicotnost a ovce nebudou mečet.Tak za prvé.pošta pořádá plesy a ti jsou stále dražší,protože je řízena MV tak tam musí být určitá část policajtů zadarmo.Pošta nemá možnost pracovat kvalitně ,protože musí nabízet cetky,aby uživila někde jsem četl 70 zbytečných ředitelů.Údajně propuštěných?Nejsou ldi,proč se adekvátně nezaplatí?Nezdá se vám,že tato demokracie končí,protože tak je to tady se vším.Stačí vykopat všechny žvanily od ministerstvech a přes GŘ,politruky ,zbytečné zdravotní pojišťovny např.silové MO a MV a hned jsou lidi.To samé Pojišťovny,které se předhánějí,která víc okrade zákazníka.Různí odborníci na to ,či ono a na nic.Politologové,herci a hérečky,sociologové,ombudsmanka hající cizí zájmy a tak by se dalo pokračovat.To se musí chtít a ne kecat.Zbytečné množství novinářů a novin,které nikdo nečte.Ale nejsou lidi jako řidiči apod.důležité profese.Taková přeplněná AV ČR místo kvalitního výzkumu /Pačes,Drahoš/ to je sestava.Výsledky soudruzi a ne zbytečné funkce.Jsem zvědav ,kdo tady bude opravovat mosty,dálnice.Zbytečné lékarny stačí kolik je nemocnic a v ní lékárna a hned budou léky pro lidi a ne lékarnici zbohatlíci
  • Nevadí Vám "0" příspěvků?Nedivte se.Tento problém republikou skutečně nehýbá.Buďte více kreativní.Europoslanci za kredit,Babiš-jak moc za to může,je Čapí hnízdo" trestuhodné?,plníme kapsy kerémukoliv křiklounovi-zbude na důchodce?,proč je dopisní známka už za pouhých 19 Kč?,Neuhýbá těmto problémům bulvár?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit