Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nabídky ceny plynu a jeho pozdější vyúčtování jsou tak navyzpytatelné,že svědčí o lumpárně vůči odběratelům obecně.Vyberte si toho,kdo při ceně za rok a dělení kubíky odběru bude nejlepší.A pomozte si u sousedů s jiným dodavatelem.Jinak ale potkáte jen s lumpy.
    • Je to nesmysl, ceny se nemohou dlouhodobě významně lišit.

      Prostě se časem vyrovnají jako hladiny ve spojených nádobách, jinak to není možné.
      Na různé nabídky změn nereagovat, je z toho jenom spousta mrzutostí a nakonec se z toho zpravidla vyklube nějaký podvod.
      Nejraději mám ty dodavatele čehokoliv, kteří s "vyhodnými" nabídkami otravují co nejméně.

      Pro lidi, kteří ochotně a s nadšením reagují na mnohé nabídky změn služeb či zboží, používám označení "konzumní blbeček".
      • Není to nesmysl protože každý dodavatel má jinou cenovou politiku , a mimochodem jsou i daleko levnější dodavatelé plynu než jsou uvedeni v té tabulce , výběrem správného dodavatele ušetříte s přehledem třetinu ceny oproti cenám imody již takhle se sousedy šetříme hromadu let a každý rok to hodí zhruba tu třetinu za což má každý slušnou dovolenou ...jen to chce nečekat na nabídky a vyhledat si svého dodavatele pěkně v klidu sám ... *3*
  • Taky jsem se rozhodl pro změnu dodavatele, protože plyn za posledí dobu opravdu hodně zdražil, takže se chci pojistit a zafixovat si ceny na co nejdéle to půjde. Jsem rád, že v dnešní době je srovnání dodavatele plynu na internetu dost jednoduché, takže během chvíle vím, kam se mi vyplatí přestoupit.

  • A nevadí všem rusofobům, že jde o ruský plyn? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit