Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Více klistýru a rektálních mastí,čípků pro tyto rektory!!! Co to tam tu mladou pakáž učíte? věční studenti....sqouteři........ztohoven.........kolaboranti za poukaz do mekáče......sluníčkáři *7*
  • Je o trouba,ti kobliháři už jsou trapní.
  • Uvědomte si ale pane kolego,že od dob bolševika tady máme spoustu lékařů u kterých mám pocit že studovali někde v rozvojové zemi a sedí pěkně v pohodlné soukromé ordinaci,předepisují neúčinná homeopatika a jsou celkem spokojeni.Když už pokazí všechno co se dá,tak odešlou zdevastovaného pacienta na odborné vyšetření a mnohdy už bývá opravdu pozdě a zabývá se někdo takovým "odborníkem"?Odpovězte si sám.
  • co to tady planceš za blbiny. Pokud zdejší VŠ propadají v celosvětovém hodnocení , kde jsou už Taškendy a jiný zadky světa před námi - tak prostě nemají nárok na peníze. Musí víc pracovat a míň politikařit. Zatím je to naopak.
  • Cizinci studují na českých Universitách a ostatních vysokých školách za svoje, potažmo za peníze státu, který je sem na studium vyslal!

    Co se uprchlíků týče - jejich vzdělávání je hrazeno z rozpočtu Ministerstva vnitra ČR, potažmo odboru azylové a migrační politiky tohoto ministerstva - čili jde o peníze navíc do rozpočtu školství.

    Tak tu neplácejte hlouposti!
  • Financování vysokých škol musí být prioritou - jinak si tu neudržíme elitní pedagogy na těchto školách (v zahraničí se jich nenachází málo a jsou tam velmi vážení /a důstojně zaplacení/) a úroveň vzdělání půjde "do kelu"!

    Nota bene - vysoké školy se nezabývají jen výukou, ale také výzkumem a některé výsledky výzkumu na vysokých školách prováděného jsou pozoruhodné! Dokonce i ekonomicky pro tuto zemi přínosné.

    I toto je třeba zohlednit v kapitole rozpočtů pro školství - a pro školství na Universitách a ostatních vysokých školách zvlášť!
  • Ty vyžírky by se především měly důkladně seznámit s naší evropskou anticko-judaisticko-křesťanskou kulturou a přijmout ji za svou. V opačném případě marš odkud jste přišli a udělejte si pořádek ve své zemi a žijte si tam podle svého.
  • uprchlická vlna. Vyžírky útočili na Evropu ze všech stran. A z ničeho nic se ozvala Universita Karlova. A to, že nechá všechny přihlášené uprchlíky ZDARMA vystudovat! Se zbláznili? Přeci to není s.r.o.! My všichni se proti naší vůli z daní skládáme na studenty.A tihle tlučhubové v talárech by chtěli vypadat pěkně, tak jako že nám všem pustí žílou. Ještě že se nestalo, protože to by asi byla v Praze převeliká defenestrace. Lidovědemokratické frajery dělat klidně mohou. Ale jen za svoje!
  • Dle posledních zpráv z.lihového.domu to ale má v pitchi... *5*
  • Páni rektoři zkuste žít za 12-14 000 jako běžný občan v soukromé svéře.Nebo si připadáte jako nadlidé s deseti žaludky a nárokem na vozy a chalupy jen proto že máte nějaký titul-pár písmen před-či za jménem?Když je u nás průměrná mzda cca 28 000 proč dělníci nevydělávají aspon 70-80% této mzdy.A oni se na to nadřou,to mi můžete věřit.Empatie hodíme stranu a budeme si hrát každý na svém písečku jako to dělají politici.Ti zvednou ty své umazané ruce-nikoliv od práce- a plat si odhlasují.Věřte že tento způsob-valorizace-by tady zvládl každý občan tak proč lidé kteří si myslí že jsou vyvolení a oni jsou při tom jen zvoleni.
  • Problém je hlavně v platech vš pedagogú a množství oborů a studentú. Samozrejme nikdo nechce přijít o práci , naopak vytvářejí se nové obory podobory, které nemaji
    praktické uplatnění. Proto je třeba vyskolít další. ucitele Je to takové perpetum mobile.
    Chyba pedagogické obce jsou i návrhy na jmenová ní profesorů, kteří nejsou opravdové osobností. Ztrácejí kredit i uctu. S nostalgií vzpomínám na profesory, kteří vystudovali za prvni republiky. To byli již stáří pánové, pracovali vědecky až do smrti. Mohu jmenovat řadu z nich a porovnávat s profesory typu Putny, Knížáka Klause, Franze a několik dalších. Zapomínají mnohdy, že i oni svým vystupováním formují své studenty.
    Chybí nám serióznost, vždyť, kdo není něčím in, jakoby nebyl.
  • Páni rektoři se jen přidali k Marksové, Valachové a podobným politikům, kteří si myslí, že prokáží svoje kompetence pomocí hromady peněz ze státní pokladny. Příkladem Jeho Magnificenci Zimovi může být paní M. Marksová. Paní ministryni Marksovou lze posuzovat i jako nejúspěšnější ministryni Sobotkovy vlády. Alespoň co se týká růstu rozpočtu ministerstva práce. Za tři roky svého hospodaření dokázala paní Marksová navýšit svůj rozpočet o 88 miliard korun, tj. o 2,4 miliardy v průměru měsíčně! Zdá se to neuvěřitelné? Spočítejte si to sami. V roce 2013 činil rozpočet MPSV 472 miliard korun. V roce 2016 již 560 miliard korun! Že za ty neskutečné peníze se paní ministryni nepodařilo nic vyřešit? V tom je genialita činorodého ministra, který řídí sociální i důchodovou agendu doslova naslepo ... V tom je genialita i rektora UK, který jako kandidát slíbil rozvoj mezioborového vzdělávání a při první příležitosti podržel jednooborové specialisty.
  • Imbecil. Takové lidi populistický lhář Sobotka potřebuje. Inkognito používáte proto aby Vás nepoznala rodina.
  • Podfinancování vysokých škol bylo i za bolševika - člověk nemohl sehnat kvalitní učebnice, vydávala se skripta na papíře mizerné kvality a ještě mizerněji tištěná. Sehnat učebnici anatomie bylo nad lidské síly.

    A jak koukám - i na diskusní příspěvky - bolševická přezíravost vůči vzdělání, zvláště vzdělání vysokoškolskému, stále trvá.
  • a to doslovně.Když byly čistky cca před půlrokem na tureckých vysokých školách, tak se předháněly naše VŠ kolik zaměstnají tureckých profesorů! Ne nedělali si kozy.Oni opravdu deklarovali že zaměstnají turky u nás. Co by to tady asi z turecka a v turečtině učilo? Spotřebovávalo by to naše obecní peníze.A tato prolhaná akademická banda by chtěla další peníze? Aby je takto smyslně rozhazovala? Frajery evropského formátu mohou dělat. Ale výhradně za svoje.
  • Bohouš má dnes jiné starosti. Po demisy Valachové dluhy strany, předvolební kampaň, rozvod, klesající preference. Má toho zkrátka moc.
  • je třeba přestat mlátit hubou! Penízků se vám zachtělo? Hodně penízků se vám zachtělo? A co tak do práce. Kůže líné! Je celosvětový všeobecně uznávaný žebříček VŠ škol. Universita Karlova si pohoršila o 30 míst. Je na 315 místě. Další školy? Výrazně hůře. Takže pracovat jen jako, ale penízky papat, to by se líbilo? To jsou pořád plné huby ochrany demokracie, ale to nejdůležitější se jaksi na akademické půdě očurává.
  • opakuješ se Simone
  • Až bude premiérem Babiš tak budou studenti dostávat ke svačině zdarma koblihu.
  • Vzhledem k tomu, že Česká republika má obstavené ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů, resp. k financování sportu, tak to bude trvat hodně dlouho!

    Vše to vzniklo díky politice ČSSD, která nezaplatila dluhy panu Dr. Altnerovi a odmítla platit odškodné panu Josefu Šťávovi za pomluvy, kterých se zdejší instituce dopustily v souvislosti s obchodem s krevní plasmou (české Ministerstvo zdravotnictví napsalo ve svém oficiálním dopise dánské firmě Novo Nordisk a ministr zdravotnictví podepsal v dopise m.j. větu, že „JE POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s.").

    TATO VĚTA SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A (jako velmi hrubé a nepodložené nactiutrhání) JE PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ STÁT!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit