Přejít na výpis diskuzí
Doněčtí separatisté na několik hodin zadrželi českého zpravodaje Víta Pohanku
16.9.2014 | Petr Kubec
65 příspěvků
-
No a?vxt
-
Si tě dovedu představit, ty rváči. 20 kilo i s klíčema, poďobanej ksicht, v palici mindráky. Jdi si lehnout a nevotravuj. *1* *1* *1*
-
No to asi proto, že nic jinýho, než pohankovou kaši a čočku neznaji. Když si našetřili, rozšoupli se v mekáči a teď jim ho zas puťka zavřel, jako kapitalistickej přežitek, tak zas pohanku. *1*
-
A co na to fašisti z KSČM?
-
hodnocení. Ale z "lidové" peep-show tě myslím neznám, to jméno bych si určitě pamatoval ! První dvě označení bohužel neznám (to je slangové označení tvých "předností" nebo tak ?). Puťka jsem byl, než jsem prozřel a rozvedl se. Teď už jsem víceméně normální ...
-
Drž tlamu, ty duševní potrate.
-
Drž hubu, ty kurwo prolhaná.
-
to je dobře ať si tu prolhanou havloi*dní fašistickou špínu nechají
stejně čt jen šíří lži jako hitlerova propaganda SS -
Soudruh fašista Putin je mírumilovný fašista. Možná ho pustí.
-
zaměstnanci hitlerovy fašistické propagandy čt a čro nejsou novináři jedná se o vlastizrádce agenty CIA teroristy klidně ať si je tam nechají v nějaké díře jde o zločince
denně šířící lži kyjevské fašistické junty SS -
Ale jdi! Ty jsi čapatý. cvakl a Putka!
-
ho naučí pravdomluvnosti.
-
Fízle bolševický! Budeš zadržen, pověšen za koule!
-
Pohanková kaše máti naše, poroš smažený otec dobrý
-
u toho zadržení byl ?
-
Válka proti demokracii (cz tit.) usa HITLEROVA velmoc okupanti, masoví vrazi http://www.youtube.com/watch?v=YOXAlSsma2A
-
Rusové mají pohanku velice rádi. Např. vojáci mají raději pohankovou kaši než např. čočku (zdroj: Generál Alexej A. Brusilov-paměti).
-
Seš jako tvůj soudruh, fašista Putin!
-
byl jen zadrzen? ten ma ale stesti! banderovci nejenze zadrzovali i mucili, ale i zabijeli ruske zurnalisty.
-
proč mu křivdíte ? Člověk s tímhle jménem přece nemůže být ani náhodou fér. Každý rybář vám dosvědčí, že Karas je malý, tlustý a plevel ...