Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a?vxt
  • Si tě dovedu představit, ty rváči. 20 kilo i s klíčema, poďobanej ksicht, v palici mindráky. Jdi si lehnout a nevotravuj. *1* *1* *1*
  • No to asi proto, že nic jinýho, než pohankovou kaši a čočku neznaji. Když si našetřili, rozšoupli se v mekáči a teď jim ho zas puťka zavřel, jako kapitalistickej přežitek, tak zas pohanku. *1*
  • A co na to fašisti z KSČM?
  • hodnocení. Ale z "lidové" peep-show tě myslím neznám, to jméno bych si určitě pamatoval ! První dvě označení bohužel neznám (to je slangové označení tvých "předností" nebo tak ?). Puťka jsem byl, než jsem prozřel a rozvedl se. Teď už jsem víceméně normální ...
  • Drž tlamu, ty duševní potrate.
  • Drž hubu, ty kurwo prolhaná.
  • to je dobře ať si tu prolhanou havloi*dní fašistickou špínu nechají
    stejně čt jen šíří lži jako hitlerova propaganda SS
  • Soudruh fašista Putin je mírumilovný fašista. Možná ho pustí.
  • zaměstnanci hitlerovy fašistické propagandy čt a čro nejsou novináři jedná se o vlastizrádce agenty CIA teroristy klidně ať si je tam nechají v nějaké díře jde o zločince
    denně šířící lži kyjevské fašistické junty SS
  • Ale jdi! Ty jsi čapatý. cvakl a Putka!
  • ho naučí pravdomluvnosti.
  • Fízle bolševický! Budeš zadržen, pověšen za koule!
  • Pohanková kaše máti naše, poroš smažený otec dobrý
  • u toho zadržení byl ?
  • Válka proti demokracii (cz tit.) usa HITLEROVA velmoc okupanti, masoví vrazi http://www.youtube.com/watch?v=YOXAlSsma2A
  • Rusové mají pohanku velice rádi. Např. vojáci mají raději pohankovou kaši než např. čočku (zdroj: Generál Alexej A. Brusilov-paměti).
  • Seš jako tvůj soudruh, fašista Putin!
  • byl jen zadrzen? ten ma ale stesti! banderovci nejenze zadrzovali i mucili, ale i zabijeli ruske zurnalisty.
  • proč mu křivdíte ? Člověk s tímhle jménem přece nemůže být ani náhodou fér. Každý rybář vám dosvědčí, že Karas je malý, tlustý a plevel ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit