Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, že nemá novinářskou akreditaci, copak rusácí umějí číst? *1* *1* *1*
    • Rusaci jo, tato dovednost byla odeprena Ukrosum. *3* *1* *1*
    • Drž tlamu, ty duševní potrate.
      • Si tě dovedu představit, ty rváči. 20 kilo i s klíčema, poďobanej ksicht, v palici mindráky. Jdi si lehnout a nevotravuj. *1* *1* *1*
        • Hňupe, druhou ranou hanobím mrtvolu.
          • No ránu asi mít budeš, jak říkal Burian, takovou ráno má málo kdo *1* *1* *1*
  • To nic. EU hujerů kteří budou dále pomlouvat Rusko máme v rádiu tisku i tv dost.
    Majdanský puč placený USA byl EU oslavován. Když zde však stávkují nespokojení
    občané jsou označeni jako extremisté.
    Majdan prý měl právo odstranit prezidenta který neplnil jejich požadavky - když si
    vláda ODS TOP prosadila restituční zlodějnu přes odpor 80 procent národa
    bylo nám řečeno že zvolení panáci na to mají právo a ulice do toho kecat nebude.

Dá se pokračovat do nekonečna. Ten dvojí metr našich zaprodaných médií je na zvracení.
  • Škoda, že to nebyl Karas z ČT 24.
    • proč mu křivdíte ? Člověk s tímhle jménem přece nemůže být ani náhodou fér. Každý rybář vám dosvědčí, že Karas je malý, tlustý a plevel ...
      • Ale jdi! Ty jsi čapatý. cvakl a Putka!
        • hodnocení. Ale z "lidové" peep-show tě myslím neznám, to jméno bych si určitě pamatoval ! První dvě označení bohužel neznám (to je slangové označení tvých "předností" nebo tak ?). Puťka jsem byl, než jsem prozřel a rozvedl se. Teď už jsem víceméně normální ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit