Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všimněte si, že na záznamu není slyšet žádný výbuch ! A to je ten důvod, proč toto jedinečné video mělo být zlikvidováno !!! Při spuštění videa docela nízko jsou dole vidět letící větší tečky (jsou to vesmír.lodě), které doprovázejí předmět uprostřed (mateřskou vesmír.loď). Ta posléze vypouští další lodě.
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/utajene-video-meteoritu-co-doopravdy-spadlo-v-rusku.html
  • Ve skutečnosti v Rusku žádný meteorit nespadl (bylo zapotřebí něco vymyslet, jak lid oblbnout), ale šlo o prezentaci vesmírných lodí vesmírných lidí. Jak to dopadlo, to už víte…..
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/utajene-video-meteoritu-co-doopravdy-spadlo-v-rusku.html
    Tohle video se nikdy nemělo dostat na veřejnost. Tajemný objekt, který v Rusku zranil více než 1200 lidí, možná nebyl meteorit, jak tvrdí ruské úřady.
    Jeden z Rusů pohotově natočil předmět, který se v pátek snesl nad ruské město Čeljabinsk a jeho okolí. Na snímku je jasně vidět, jak se od kulového předmětu, který má za sebou ocas jako kometa, odpadávají menší předměty.
    "Nejprve se oddělil jeden menší podlouhlý kus od zadní části, pak asi čtyři stejné kusy od části přední. Všechny se pak vydají jiným směrem než hlavní těleso,“ popisuje snímek autor nahrávky.
    Toto video tak potvrzuje teorie, že v Rusku nevybouchl meteorit, ale něco jiného. "Kdyby to byl rozpadající se meteorit, kusy by se rozletěly na opačnou stranu. Tohle naprosto popírá všechny fyzikální zákony,“ dodává muž.
    Ruské úřady se prý pokoušely toto video zlikvidovat, ale objevilo se na portálu LiveLeak.com. Pátrací akce, při které měli potápěči najít trosky meteoritu, selhala. Nic na dně jezera, kam trosky měly dopadnout, nenašli. Operaci teď museli údajně kvůli mrazům zastavit a pokračovat budou až na jaře.
  • Má tam být 2,7 stupně Brežněvovi stupnice! 1° = otřes po pádu rakve s Brežněvem do hrobu.
  • No vidíš, dovedeš napsat i něco rozumného, máš bod!
  • Skeptici mají jako vždy jasno, že to v Tunguzce byl meteorit. Ale zatím se nenašel ani kousíček meteoritu a kolem celé záležitosti je mnoho indicií a záhad, které svědčí proti hypotéze o meteoritu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit