Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já budu volit ANO, mají dobrý program, TOP-09 už ani vidět,.
  • Pan Šarapatka se jevil jako inteligentní slušný člověk, ale tohle mě zklamalo! :-( *16* Ztratili jste voliče !
  • Fakt mě mrzíte!!! To raději budu volit Babiše no! Ale radost z toho nemam!
  • Doporučuji hluboký nádech a chvíli počkat. Podívejte se, na které strany se fabrikují negativní bilbordy a pomlouvačné kampaně. Ne na všechny strany. Některých stran se to zázračně nedotkne. Hlavní program zavedených stran + SPOZ je anti Okamura a anti Babiš. Šarapatka má ještě možnost tohle vyvrátit. Uvidíme, jaká kauza se objeví v pátek ráno a kdo ji vypustí. A bude jasno.
  • Budeme volit demonstrativně Okamuru, *3* *3*
  • No vidíte to zlatí Zelení!
  • Co to má jako znamenat? Jsem vysoce zklamaný. Koho teď mám jako volit??? To mi uděláte dva dny před volbama?
  • Dle posledních zjištění jde o kauzu, v níž se lídr kandidátky v Praze Šarapatka stal obětí sériových podvodníků s evropskými dotacemi:

"Milan Šarapatka se skutečně stal obětí podvodníků, kteří opakovaně několika lidem a firmám slibovali projekty na jejichž základě dostanou evropské dotace. Ani v jednom případě dotace nikdo nezískal ale naopak podvodníci vytahali zálohy na projekční práce zálohy v řádu statisíců až milionů a následně skončili.
    Podvody této organizované skupiny už na podnět dřívěji podvedených šetří hospodářská kriminálka! Dále bylo podáno trestní oznámení za údajné vydírání, maření přípravy a průběhu voleb nebo referenda, pomluvy a podvodu.
  • Příšerné!!!!! Hnus!!!! Podepisuji petici a doufám, že ho vykroužkujeme!!!
  • No pane Jášik, já ale nejsem jednička na kandidátce v Praze, a rozhodně nemám reálnou ambici zastupovat zájmy občanů ve sněmovně. To prostě neomluvíte, kandidát na poslance musí být slušný, poctivý člověk. Pokud to tak není, pak vzniká to čeho jsme svědky 23 let, korupce, podvody, přeběhlictví atd. A to přeci nechceme nebo se snad pletu?
  • Jo hlavně, že Vy Martině jste čistá jako průzračné nebe, sáhněte si do svědomí!
  • Ano, to máte sice pravdu. I tohle se musí brát v potaz. Ale ne nadarmo se říká, na každém šprochu, pravdy trochu. A promiňte jednička kandidátky v Praze, musí být čistá jako průzračné nebe. A navíc, takhle by měli být "čistí a prověření" všichni lidé na kandidátkách.
  • Nezapomínejte ovšem, že je před volbami a pumpuje negativní mediální masáž "nepohodlných". Zbavit se jich, zdiskreditovat, očernit aneb standardní zahanbující procedura. Ještě navíc, když se jedná o kandidáty Hnutí Úsvit.
  • Přesně tak. Je to problém celého Hnutí. Musí se to zastavit dříve než bude pozdě a tyto lidé se pak dostanou do Parlamentu. Nezapomínejme, že je zákonodárné těleso, které rozhoduje o politickém životě tohoto státu, není to holubník. To není sranda, přátelé!
  • přestalo se o tom mluvit z jednoho prostého důvodu. Běžná estébácká praxe, zasét semínko nedůvěry vykonstruovaným příběhem a nechat v tichosti uležet. Těsně před volbami oživit, vyvolat odpor a znechucení a hlavně nedopřát žádný časový prostor pro obhajobu a řádné prošetření. Pár ubraných procentíček se hodí a pak ....bylo, nebylo...
    Navíc je zajímavé, že údajně dluží již déle a dlužníci zatím neudělali žádné právní kroky,
    aby částku získali (poněkud podezřelé) a povykování v médiích a na ulicích? Smích....
  • Nechápu, jak je to možné. Snad lidi musejí být vybíráni zodpovědně. Vždyť je to jednička na kandidátce.
  • Tak to je hnus, to radši budu volit Andreje, Tomio ahoj
  • Taky souhlasím, vykroužkovat!!!!!
  • Jsem volič Úsvitu přímé demokracie, ale tohle se mi teda nelíbí. Já bych nerada, aby to bylo jako s VV. Je důležité opravdu moc důležité, volba lidí na kandidátkách - aneb Kočí, Škárka, Peake!!
  • Vykroužkovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit