Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak hlavně by si Skopčáci  měli uvědomit, že pokud už chtějí někam sypat, tak by to mělo být do reparací okupovaným státům, kde páchali nevýslovná zvěrstva a zničení ekonomik těchto států. Jako příjemce, pochopitelně počítám i ČR. Nevím proč to sypat do Negrů a lákat je do Evropy, když zde ještě není  vyřešena ani cikánská otázka. Tohle jejich budování  socialismu už svět jednou zažil. Tenkrát mu ovšem říkali nacionální. Mám obavy, aby nás tenhle xindl nepřivedl znovu do války.
  • To jako sypat dál a dál sponzorské výpalné, do bezedného, černého tunelu..s tím ,že už by je nikdo, nikdy a nikde neviděl s jistotou, že by se opět a zase všechno rozkradlo "jinam" !?.. NAKAKAT !!!
  • ...jestliže sypat, tak leda kobercově z B-52H😛. A když do něčeho vrazit miliardu, tak do napalmu a kontejnerových bomb... pěkně postaru, jako ve Vietnamu, v Koreji, v Indočíně...  Copak Euroatlantická civilizace opravdu úplně ztratila pud sebezáchovy???
  • KIMCID
    Ať je dosypou ty co měli v Africe kolonie!
  • ferda.borek
    Kdoví kde ty peníze končí. Možná v kapsách místních politiků, mafií a taky z nich může být placen přesun migrujících čmoudů k pobřeží Libye nebo gumové čluny. Taky je dost možné, že díky té chybějící miliardě se do Evropy nevalí čmoudi v milionových počtech, ale jen v tisících. 
  • Primárně je potřeba zastavit geometricky bujíci porodnost v těchto regionech. Dosypavani miliard do fondů k ničemu nevede. To je pouze alibismus EU. 
  • Stalingrad
    Co to jen připomíná ?? dájtě dafky-sýpte peniaze ??....Nějak mě nebere,kde naši králové ,šlechta,rejdaři...měli kolonie a vozili koření,zlato,diamanty,ropu,otroky. Asi nás velmi špatně učili dějepis. Zato si docela pamatuji,jak hnali naše dědy jako státo před kanony a kulomety v I.i II.sv. a dnes se to chystá opět !!!Tak by si ty své děti-kobylky imigranty měli v prvé řadě rozdělit ty země,které je po staletí dojili,vykrádali,otročili !!! A také by je tedy mohli i financovat.Ale proč zrovna čechiastán ?? Za co a proč ?? Vodu máme téměř nejdražší v eu,platy jako v banánystáně,jídlo cenově jak v germánii a kvalitově odpad jako v koncentráku.....Elektřinu na západ prodáváme levněji než odběratelům doma....to mě fakt rozum nebere......sypte peníze do množení kobylek,plaťte jednoho bo i několik omarů,mustafů....nemají na jídlo. Koho zajímá jestli má na jidlo český důchodce co 45 let makal a platil daně !!! Kdo nasype českým dětem na jídlo ve školách zdarma,na dojíždění dětí do škol zdarma......nějak se ten svět v opicu obrací !!! V množírnách se množí jako psi a plaťe....
  • sitlof
    Nasypat penízky, na to je Evropa těm negrům a uzenáčům dobrá.
    Nasypat lze, dobrá - ale kdo to bude přísně hlídat a mít zodpovědnost, aby se tyhle sumy využily správně, optimálně pro skutečně potřebné a "nevypařily se" hloupě, jak se to bohužel často děje !?  A aby hlavně zastavily "cestování" (těch nezvaných a nechtěných) migrantů do Evropy !
  • Nějak se z názvu ta Evropa vytratila a nahradila ji Asie a Afrika. Alespoň co se výhod týká. Na placení do různých fondů jsou Evropané stále "trpěni". 🙂
  • Eu, takový to byl nadějný a sympatický projekt...

    Svoboda se ale nějak pomalu vytrácí a místo ní se začínají objevovat příkazy a diktát. Ale co, všeho do času, byli jsme před Eu, budeme i po ní. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit