Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, ale on to byl Pišta, visící za koule, tak nebyl na první pohled poznat....
  • To by šlo v úterý, to mám půst, stav se odpoledne.
  • Peto pust mne k te sve koze, uz jsem dlouho nic nemel.
  • To Čuk a Gek: Je velká škoda, že Vás všechny v roce 1990 nepověsili. Byl by zde konečně mír a pokoj...Jistě jsi velký svalnatý primitiv s IQ šumící trávy, který se neštítí jakékoliv *12* *12* *10*

http://www.stream.cz/video/813766-z-ostudy-kabat-opileho-prezidenta-zemana-paroduji-az-na-tchaj-wanu
  • To Čuk a Gek: Je velká škoda, že Vás všechny v roce 1990 nepověsili. Byl by zde konečně mír a pokoj...Jistě jsi velký svalnatý primitiv s IQ šumící trávy, který se neštítí jakékoliv *12* *10* *16*
  • To sotva. Možná z kriminálu, kde tací jako jsi ty nás hlídali jako bachaři. Do průvodů nás nepouštěli ale ta největší hovádka z nich tam posílali.
  • Už mě nebavíš komunisto, bejvala tu s tebou větší sranda. Čest!
  • Jo. A dvakrát, pitomče.
  • Jak ty to děláš, že vždycky trefíš; známe se z průvodů?
  • A klikáš si sám líbí co?
  • Tebe já tipuji na praporečníka na prvních májích v první řadě. Vsadil bych boty, že ne-li ty, tak tvoji rodiče manifestačně potvrzovali legitimitu tehdejšímu režimu o každých volbách a teď se můžete studem podělat, tak tady řičíš jak protrženej.
  • Dokonce nejseš schopnej sesmolit seriozní větu, o souvětí ani nemluvím.
  • Za to ty máš v tý tvý palici nahnojeno i za ostatní.
  • Nemáš čím chápat, rudej vrahu.
  • Že vám ale v padesátých létech souduzi zavřeli ty vaše nevymáchaný držky co? Začínám to chápat. Bylo to nezbytné a přijde to znovu. Jenom ty sadisty do lágrů bude nutné opětovně hledat ve vašich řadách, protože jinde je nikde nenajdou.
  • A tebe tady soudruzi zapoměli, či co? Nevzali tě do KLDR na hostinu s Kimem?
  • TOP 09. ODS, KDU-ČSL, LIDEM:
    Ve jménu spravedlnosti páchají křivdu
    jménem mravnosti hájí nemravnost
    ve jménu zákona porušují zákon
    ve jménu pravdy šíří lež
    pod jménem cti jednají bezectně
    ve jménu dobra slouží zlu
  • Tak co komouší, kde to vázne, že by nestíhal mozek?
  • Tak za tohle by ti měl dát mladej Gréba metál, ses vytáhl, kluku pitomá.
  • Ty máš dneska sjezd se sebou samým, používáš tu několik nicků a bavíš se sám se sebou. Nejsi takhle právě propuštěnej z Bohnic ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit