Dovolená budoucnosti? V hotelu 'dvacet tisíc mil pod mořem'
-
S manželem i dětmi jsme zvyklí často cestovat. Ať už po Česku, nebo do zahraničí. Ale čím byly děti větší a samostatnější, tím větší jsem měla strach, že se někde ztratí nebo zaběhnou. Po dlouhém hledání jsem pořídila dětem chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ a musím říct, že jsem si konečně oddychla. Hodinky mají přesnou GPS, takže na mobilu vždy přesně vidím, kde se nacházejí. Navíc si s nimi můžeme zavolat nebo poslat zprávu, takže není problém se rychle domluvit, když třeba běží napřed. Ovládání je jednoduché, děti si rychle zvykly. Oceňuju i SOS tlačítko. Mám tak jistotu, že v případě nouze mě umí okamžitě kontaktovat. Díky hodinkám jsme klidnější nejen na výletech, ale i když jdou děti třeba samy ze školy. Je to pro nás jistota i pomocník, který opravdu funguje.
-
Mám za sebou již několik hotelů u nás po republice, ale taky v zahraničí. Musím říct, že je opravdu rozdíl v tom co si člověk vybere. Třeba v Praze jsem našel luxusní hotel, kde mají krásné prostředí https://hotel-upava.cz/ přímo v historickém centru Prahy. Mají tam krásné obrazy od Jiřího Anderle, jestli to někomu něco říká.
-
O podobném hotelu nám vyprávěla cestovní pojišťovna a dokonce jsme dostali i rady a tipy na to, jak se tam dostat. No nakonec jsme si ale stejně řekli s manželem, že budeme volit něco méně kontroverzní a extravagantního. Sice nám nevadí netypické bydlení. Bydleli jsme na lodi, v glampingových stanech a dokonce i na stromě, ale tohle nám přišlo už trochu moc. :)
-
Pro někoho kdo touží po nějakých extravagancích. Bude moci říci, že ON tam byl, protože ON si to může dovolit. Ale nějaké poznání a celkový přínos...
-
chudáci stresované ryby, nestačí "hromadné turistické potápění" .... *16* *16* *16*
-
V osmi metrech ???
No v živém moři plném ryb a planktomu je v osmi metrech sice živo ale šero a v čirém moři je pro změnu pusto a prázdno. Navíc 8m je hloubka která musí plavidlo rozhoupat i při silnějším větru o Hurikánu se raději ani nebavme.