Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám za sebou již několik hotelů u nás po republice, ale taky v zahraničí. Musím říct, že je opravdu rozdíl v tom co si člověk vybere. Třeba v Praze jsem našel luxusní hotel, kde mají krásné prostředí https://hotel-upava.cz/ přímo v historickém centru Prahy. Mají tam krásné obrazy od Jiřího Anderle, jestli to někomu něco říká. 

  • ninuska748

    O podobném hotelu nám vyprávěla cestovní pojišťovna a dokonce jsme dostali i rady a tipy na to, jak se tam dostat. No nakonec jsme si ale stejně řekli s manželem, že budeme volit něco méně kontroverzní a extravagantního. Sice nám nevadí netypické bydlení. Bydleli jsme na lodi, v glampingových stanech a dokonce i na stromě, ale tohle nám přišlo už trochu moc. :) 

  • Pro někoho kdo touží po nějakých extravagancích. Bude moci říci, že ON tam byl, protože ON si to může dovolit. Ale nějaké poznání a celkový přínos...
  • chudáci stresované ryby, nestačí "hromadné turistické potápění" .... *16* *16* *16*
  • V osmi metrech ???
    No v živém moři plném ryb a planktomu je v osmi metrech sice živo ale šero a v čirém moři je pro změnu pusto a prázdno. Navíc 8m je hloubka která musí plavidlo rozhoupat i při silnějším větru o Hurikánu se raději ani nebavme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit