Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když takhle někde vyrážíte do zahraničí, tak kde si nejčastěji zařizujete cestovní pojištění? Kde se to vyplatí nejvíc? Můžete mi poradit? 

    • Cestovní pojištění? Jestli chcete cestovní pojištění vyřídit rychle a výhodně, tak doporučím se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni-kalkulacka , kde si nabídky kompletně online srovnáte. Když se vám potom bude některá  z nich líbit, tak si můžete pojištění i online sjednat. 

  • Já bych to neviděla tak dramaticky. V přírodě se takové věci dějí stále, tak holt pojedou lidi jinam, to je teda tragédie :-D . My jezdíme jen po České republice, takže nemusíme nic řešit. Tady se naštěstí nic neděje. Stačí nám stan , spacáky a karimatka a můžeme přespat kdekoliv.

  • tomasperny

    V podobných lokalitách hoří pravidelně, takže se není čemu divit, že tam hoří i letos. CK a cestovní agentury jsou na to připravené a nemusí po zájezdech řešit oddlužení v rámci náhrad těch zájezdů. Jednoduše řečeno jsou na to totiž pojištěné. Ostatně kdyby to tak nebylo, tak jim stejně nikdo licenci na provoz cestovní kanceláři dneska nedá. :-) Takže jako z finančního hlediska to je bezpečné. Otázka je, proč lidi létají na hořící Rhodos...

  • Já mám pocit, že hoří v těchto lokalitách každý rok. A né málo.. letos se do toho média opřela pořádně.. fotky kolorované do černobílé.. aby to vypadalo strešidelněji a sem tam nějaký  trumpeta založí oheň schválně.. nedivil bych se , kdyby tito žháři byli dotováni. 

  • Takže by se dalo říct, že nejlepší pro všechny a pro všechno bude to, když si lidé budou užívat dovolené na svých chatách, chalupách nebo někde ve svém státě, či okolních.

    Když se prostě nešťastný Čech bude muset obejít bez exotických destinací. Příroda i Gréta vám poděkují, vy ušetříte, své peníze utratíte zde a tím podpoříte místní podnikatele. 

    Ale je jasné, že potom ukazovat fotky známých ze své dovolené na chatě bude docela nuda. Tedy ono je nuda si prohlížet fotky z jakékoliv dovolené někoho cizího, ale slušný člověk se tváří, že se mu hrozně líbí a dává doplňující otázky. Ovšem sebestředný a sobecký člověk dokáže vaši dovolenou v cizině dodatečně zkazit tím, že když mu řeknete, kde jste byli, tak lhostějně a s nadhledem řekne: "Hmm, tam je docela hezky, bayli jsme tam asi před deseti lety", čímž vám dodkáže, že jsou daleko před vámi.

    Tento můj příspěvek berte s nadhledem, prosím 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit