Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    Rusko vs USA už je dávno pasá, v budoucnu to bude: jisté "náboženství míru" vs zbytek normálního světa


  • No uvidíme, ale krev poteče určitě!

    Islamic American organization CAIR “appalled” by the appointment.

    The Islamic American organization CAIR reacted to the news with a Facebook post bashing Kupperman and implying he was Islamophobic. The group said it was “appalled” by Kupperman’s appointment, and noted that he had “served on the board of the Center for Security Policy (CSP), an organization headed by notorious Islamophobe and conspiracy theorist Frank Gaffney.”

  • Hitler chtěl také vyhrát a spolu sním mnozí další psychopatíci, paranoidně-hysteričtí aktivisté a další obskurní individua... Celá historie lidstva je protkána vůlí samolibých jedinců po předem prohraném vítězství. Všechny snaživce toužící po morbidním vítězství zdobí společný jmenovatel - nedravě zbytnělé ego, které znemožňuje realistický náhled, a deformuje logický úsudek. Na druhé straně se mnoho lidí majících problémy s logickým myšlením prodralo k metám nejvyšším v mocenském žebříčku, což dokládá tu skutečnost, že iracionalita je vysoce módní. Současná Evropa má velmi špatné vůdce. Ještě nikdy v dějinách nemělo evropské soustátí ve svém čele tak mizerné lídry, kteří nadbíhají migračním nájezdníkům a dalším silám zla, jenž chtějí přinutit Evropany k tomu, aby se naplno podíleli na sebedestruktivních aktivitách vedení EU. Naši křesťané mají maximálně participovat na šíření islamistické věrouky, naši ekologové mají s povrchu zemského vymazat svoji uhlíkovou stopu a potažmo uhlíkovou stopu celého národa. Již teď je jisté, že goebbelsovští propagandisté používali argumenty logičtější než merkelovsko-eurohujerští propagandisté, kteří zase mají tu výhodu, že jejich rezervoár  snah slaboduše blbnout na kvadrát je téměř nevyčerpatelný. Kdyby bylo možné zhmotnit lidskou blbost, tak by tato tělesa vytvořená z hmotnělé blbosti tvořila největší masu hmoty.
  • No a v čem je problém? Posledních nejmíň deset let můžeme sledovat cílené obkličování Ruska základnami NATO a hysterické bubnování na válečné bubny. A když na místo válečných kandidátů Bushů, Clintonů, Cainů a podobných přišel Trump, který se najednou snaží s každým domluvit, dostali někteří fanatici nervový záchvat. Stačí sledovat televizi i netové servery a diskuse na nich a člověk vždycky najde pár bl..ců kteří by nejraději hned zítra vyhlásili Rusku válku. TAK VO CO GOU? Dotyční mají naopak skákat radostí, koho si tam mírumilovný Trump nasadil, ne????😯

    • Rusko je pochopitelně obklíčeno a tento fakt je podepřen módní vlnou protiruské hysterie.
  • KIMCID

    Zajimavé. No každopádně Dr. Divnoláska je boží film.A ještě Myš která řvala.

    • S tím nelzem než souhlasit...

  • Co je to za magora???

    • Vy ho znáte osobně?

      Váš výrok je žalovatelný, máte štěstí, 

      že velvyslanectví USA se analýzou 

      podobných diskusí nezabývá! 

  • Pan president D. TRUMP si vybírá své spolupracovníky s určitým záměrem. Zcela jistě nikoli  k vedení války - nota bene jaderné!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit