Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, je mi z vás na nic.
    Když čtu tyhle vaše plky, kritiky, a nářek, musím se zeptat, kde jste všichni byli při volbách? Kde jste všichni byli při demonstracích, které byly v Praze? Většina z vás seděla doma a čuměla na bednu a řikala si JÁ NIC NEZMĚNÍM, MĚ SE TO NETÝKÁ, ONI TO UDĚLAJÍ ZA MĚ a já nevím jaké ještě výmluvy.
    Když jsem u nás v továrně chodil mezi lidmi, kteří neustále pláčou jak mají moc práce, jak mají malou mzdu, jak na ně stát kašle a říkal jsem jim, kolegové, je čas něco změnit, pojeďme na demonstraci do Prahy, se zlou jsem se potázal. 1/3 zaměstnanců vdávala své děti, druhá třetina pohřbívala babičku a zbytku se to netýká *11* . (Holt v létě bylo hezky a na podzim zase zima).
    A tohle je problém celého našeho národa, máme jen to co si sami zasloužíme. Tam nahoře sedí jen vzorek nás všech, se všemi typickými vlastnostmi národa českého.
    Byl jsem u voleb a chvíli jsem sledoval jací lidé chodí volit, jsem z malého města znám tu skoro všechny. K volbám z 95 % přišli jen podnikatelé, lékaři, učitelé (lidé kteří bídou netrpí) a jen doopravdy málo lidí z těch, kteří teď jen nadávají. Bylo hezky, maminky byly na procházce, dělníci seděli v hospodě, před supermarkety postávalo pár bezdomovců s krabicemi vína, na které jim dala sociálka, důchodci se starali o své zahrádky. Tak vypadaly volby u nás na malém městě, tak vypadaly volby v celé čr. Tak se ptám, co vlastně chceme?
  • Před několika měsíci jsem psal o Drábkovi jako o největším despotovi ve vládě .Jako člověk,který řídil větší množství montérů a jednal s mraky lidí vím,že tento člověk nepřipustí jiný názor než jeho vlastní i když by byl dobře míněný,proto by u mě nezastával vyšší funkci a tak je to ve vládách,které jsou tady od r.1989 a proto to vede k marasmu jaký tady ještě nebyl.To samé s posíláním 38mld.Ptám se proč?Tady umírají na ulicích naši lidé a na nic nejsou peníze.Ovčané choďte k volbám a jak bude míň než 50% voličů tak jsou neplatné!Je tady větší cenzura než za socialismu.Demonstrace Slováků,Rumunů Poláků a dalších je naším vzorem.Vše předražené a nekvalitní to vám naordinoval Havel a hlupáci kolem něj.
  • Jako vždy jde jen o stranické zájmy a kšefty pro kámoše, na občejné lidi, kteří to vše musí financovat, se jako vždy kašle. Ale nejspíš to ustojí, stejně jako křivohubý saša. Vhodnou inspirací jak naložit s krysami jejich typu by mohl být 1. a 2. díl seriálu Francouzská revoluce, 1. února na ČT2 po 22. hodině.
  • Obyčejný lid si přeje jejich hlavy. Všech z vlády bez výjimky. Vláda, není vládou občanů. Jde proti nim.
  • Populismus ODS jako vždy. Celou dobu sedí ve vládě a najednou procitli že je něco špatně. asi jako VV kterým když klesnou preference tak si vzpomenou i na sociálně slabé občany.
    tohle zločinné vládnoucí bratrstvo kočičí pracky naházet beze všech cavyků do vltavy.
  • Asi je to všechno pořád málo a nebo by jste byli již také ochotni jít do ulic ? Obávám se, že né. Dobeš, Drábek jsou nekompetentní egoisté, které tam drží různé společenské a finanční loby. A Vondra ten odstoupí až bude rozhodnuto o nových stíhačkách a budou to nejspíš americké vyřazené stroje, pak se i Vondra odstěhuje do USA a na PROMOPRO si již nikdo nevzpomene. A těch pár set milionů Kč, to je přece brnkačka. Vážení spoluobčané, jsme jen stádo ovcí, které se nechává neustále stříhat !! Je třeba si připomínat historii, jako je třeba Velká buržoázní revoluce ve Francii nebo i Velká říjnová revoluce v Rusku. Podtext i důvody těchto revolucí byly stejné i když jsou nyní rozdílně vykládány.
  • Vždyť se vědělo předem,že z Drábka nic kloudného nevyleze,tak proč mu to bylo umožněno,nechápu.Navíc je neděle po spotření toho kuního ksiftu mám po obědě!!
  • Blbci z ODS Drábkovy nesmysly podpořili. Nevím čemu se nyní diví. Je vidět, že celá ta pravičácká zlodějská lůza je mentálně opožděná.
  • vypadá jak krysa.
  • Nedivím se, že ODS jde po krku Drábka, který má ve svém resortu bordel tak jako ministr školství Dobeš. TOP 09 je navíc nejasociálnější stranou,která chce získat naprostou moc v zemi a ne nadarmo si dala do názvu TOP 09 který značí, že tato strana je tu jen pro horních top 9 procent obyvatelstva. Jsem zvědav na to až teď skoro všichni živnostníci skončí a budou po státu požadovat sociální a zdravotní pojištění. To bude stát mnohem více než celý šwarcsystém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit