Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Česká republika poslal 100 milionů Makedonii na lov uprchlíků.,,😥

  • Aktuálním příkazem dne je nemrhat finančními prostředky, takže VZP v podstatě postupuje racionálně, ovšem šéfové z VZP by měli začít šetřit u sebe. Když vidím mnohapatrové moderní budovy, resp. paláce okresních poboček VZP, kde se zašívají stovky dobře placených úředníků na jedné straně, a na druhé straně opravdu potřebné lidi spoléhající se na dobročinné akce spoluobčanů, tak se mé srdce zatvrzuje proti úřednické lobby ve VZP. Lidé si mohou dohledat výši odměn pro šéfa VZP atd. Politicky laděné marketingové akce VZP jsou penězožrouty a mívají zpravidla kontraproduktivní vyznění. Prý nedávají miliony na úplatky klientům, ale na podporu jejich zdraví, tvrdí propagandisté VZP... Hostinští také nalévají alkohol na podporu zdraví hostů. Trafiky také prodávají cigarety na podporu zdraví zákazníků. Zdravotničtí inkvizitoři prosazují různé zákazy na podporu zdraví. To naše zdraví je tak vehementně podporováno na všech frontách, až jsme z toho marodní a naštvaní. Zdravý člověk má být v psychické pohodě, což VZP jaksi opomíjí. VZP je symbolem velké černé díry ve zdravotnictví. VZP zhmotňuje skrze peníze lakotu, šejdířství, sociální nerovnost a společenské zlo.
  • TheGGG

    toto by měli politici, demonstranti, aktivisti a neziskovky řešit... né vyřvávat na náměstích a neustále se handrkovat o blbostech. Je třeba si došlápnout na zlodějské pojišťovny a výrobce léků a začít pomáhat svým občanům... žádné prachy na zahraniční pomoci a demonstrance provozovat jen před sídly nadnárodních pojišťoven a zlodějských pharmaceutických korporací.

    jenže toto nikoho moc nezajímá, tady si komedoši a aktivisti body u brusele nenaženou...

    • Mnozí důchodci nemají peníze na léky, ale na morálně pokleslé demonstrace parazitů a nepřátel demokracie je peněz co hrdlo ráčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit