Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Při tvrdě nastupující bídě se bude počet příznivců mých názorů prudce zvyšovat,Ale Havlova hunanita a jeho demokracie,ta bude vycházet z módy.Ta se hodí pouze zlodějům a lumpům.Tedy nic pro slušné lidi.
    • bylo by to pěkné to všechno nahnat na jatka a porazit ten zlodějský dobytek,ale je to v dnešní době nereálné a asi se to nikdy nestane.Tady není cesta....
  • je k neuvěření,co tady píšete za totální nesmysly.Žádná revoluce už tady nikdy nebude,kdo by ji dělal??taková banda zbabělců schovaných za nickama na netu???Jste ubožáci,kteří tady brečí ze závisti a stejně nic nevymyslí.Vláda která tady je a která tady bude si pohlídá,aby se s verbeží vypořádala.Nikdo vás neposlouchá a vaše hloupé názory ani NIKDY poslouchat nebude a proč taky?Na nic se nezmůžete.Tady těch pár levicově orientovaných zbabělých kryplů,kteří jsou silní jen u klávesnice nemá na to ,aby tady cokoli změnila.Je to k smíchu,co tady šašci typu Morthaleta a jemu podobných úchylů piší.Tobě ty kašpare morthalete doporučuju si najít práci a začít u sebe.Nic nezměníš,jsi na to příliš hloupý a zbabělý.Tvůj otec tě málo tloukl a proto vychoval takového hloupého bastarda.Ty jsi asi nechodil do školy,jinak nechápu,kde bereš ty svoje moudra.Doporučuji se podívat na ČT1 na seriál Zdivočelá země,aby jsi do toho svýho ptačího mozku načerpal nějaká fakta.Tady v této zemi vždycky vládla prospěchářská a zlodějská banda a je úplně jedno,jestli to byli fašisti,bolševici nebo současné loutky.Jsme úplatnej národ prospěchářů a nikdy to jiné nebude,ani kdyby tady bylo deset revolucí.Němci tady kradli šest let,bolševici 40 let a nová garnitůra 22 let a stále je co krást a kde brát,takže jsme vlastně bohatá země a je jedno,kdo bude sedět v parlamentu.Druhý den zapomene,odkud přišel,jen co mu naplní koryto,tak to bylo,je a bude a ty nic nezměníš.Můžeš jen něco dělat a přežít,nic víc.Komunisti jsou úplně stejná banda jako Kalousci,Dienstbiři,Johnové atd.Žádnej rozdíl,už to konečně lidi pochopte.Nic se měnit nebude,jen vás tady ty bláboly bude psát víc,to je celý *1*Bydlím 500 metrů od soudruha Grebeníčka,chudého,levicového revolucionáře co bydlí v chtči za 20 milionů,jezdí Mercedesem AMG S 63 a chudák manželka s BMW X6.To je milovním lidu *11*
  • S tou bandou politických lumpů,která zde,díky troubovitosti obyčejného českého blba,dvaadvacet roků vládne,máme před sebou docela krátkou cestu ke státnímu bankrotu.A pak se stát kolonií Západu,zvanou Česko.Je na čase,aby se národ,proti vlastizrádným lumpům zvednul.
  • A proto budeme volit KSČM jedinou stranu která může pomoci od vydírání ostatních lotrů.
    • A toho se pravice bojí, protože by jim ukradli to ukradené. Jěnže, hypoteticky, i když by komunisté vyhráli, tak by stejně bylo draho, než by se to tochu vykristalizovalo. Proto se snaží je tak hekticky zakázat. Ono by se stejně asi moc nezměnilo, protože jsou i komunisté poučeni z dob minulých. Navíc na současné komunisty nejde svalovat vinu za činy , které se staly, když ani nebyli na světě. Je to to samé, jako kdyby se pravice trestala za to, že za první republiky se střílelo do demonstrantů. Docela dost jich bylo zabito. Proč se neříká toto mladým a ostatním lidem? Ono to vychází asi tak 50 na 50 co se týká mrtvých. Takže si myslím, že si ani jeden režim nemá co vyskakovat a házet špínu na druhý.
  • cha, cha ... Kalus ušatý nevybere na zvýšeném dph to co chtěl. Je potřeba snížit spotřebu tak, aby nevěděli co dělat. Až to začne být neúnosné, tak se plebs (to jsme mi, většinou) probudí. Tato zvolená sebránka tzv. rozpočtové zodpovědnosti, je značně, ale značně nezodpovědná.
    Zvyšují lidem náklady = pokles spotřeby ===> bez navyšování spotřeby nemůže kapitalizmus existovat.
    Bude zábava.
  • Je třeba všechny současné papaláše pochytat a vypořádat si to s nima pěkně podle Velké francouzské revoluce. /Teď jse o tomto zrvna seriál na TV./ Všechno znárodnit a zabavit těm buržoustů veškerý majetek do pátého kolena a udělat měnovou reformu. Do každé obce
    quillotinu a začít.
    Nastolit dělnickou a rolnickou vládu. Všechna moc patří lidu !!!
    • Rád bych napsal, že souhlasím, ale počkej si na 4. díl onoho hezkého a hlavně poučného seriálu.
      • Snad každý ví jak to dopadlo, ale jediné správné řešení. Schválně jsem nepsal o VŘSR, prrotože Petr by se zbláznil. Byl by to nejrychlejší způsob se dostat z krize a také efektivní. A hlavně lidé by se měli poté mnohem lépe. Vždyť revoluce nemusí skončit jako ta francouzská a VŘSR.
        • Peppone, no tak, přežil jsem komunismus a nezbláznil jsem se. *4*
          Jenom si dovoluji skromně podotknout, že Rusko se pomocí VŘSR dostalo "z krize" tak, že dodnes se topí ve sr*ch. Ještě že jim Američani za WW2 pomohli, jinak by dnes Moskvané chodili vzdávat hold velkému fýrerovi 3.říše, osvoboditeli Ruska od podřadné slovanské rasy, jehož socha by stála na náměstí Führerplatz, dříve Krasnoj ploščadi, namísto obchodu s myším olejem (Naus oleum) a skandovali by německy. Francouzi měli štěstí, že měli Napoleona, který tam v tom porevolučním bo*u zavedl pořádek. Přesto ale stačila pařížská i mimopařížská lůza povraždit, rozkrást a zničit co se dalo. A vzdělaní Francouzi dodnes trpí dědičným pocitem viny za zavraždění krále a královny.
    • A nevynechat ani církev !!!
  • Zdražuje se a zdražuje - a lidi jenom kecají a kecají ... Myslíte si, že některý politik, který bere měsíčně desetitisíce ( někdo i statisíce), uvěří problémům ostatních lidí ? Proč musí mít takové platy ?? A jen tak mimochodem - proč se rozdmýchávají mezigenerační problémy (důchodci a mladí lidé) ? Já bych to viděla na zástupný problém. Ironicky myšleno - za to, že se naše republika rozkrádá a vynakládají se velké finance na kdejakou "blbost", takže potom nejsou peníze na něco jiného (zdravotnictví, školství ap. ), přece můžou důchodci, kteří chtějí mít důchod, ze kterého by mohli alespoň trochu slušně žít .... *9*
    • Nastupující mezigenerační problémy a nenávist k důchodcům,se bude zvyšovat geonetrickou řadou.Protože současní důchodci,jsou,ve své většině, tím stádem hlupáků,kteří nechali politickým lumpům,tuto zemi zadlužit,rozprodat a rozkrást.Tak se mladé generaci nediv.Při nastupující bídě ,pro mladou generaci,se bude tlak na to,aby důchodcům,kteří pomohli stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,byl důchod vyplácen jedině na holý zadek bejkovcem,soustavně zvyšovat.A na vydávání lenosti přemýšlet,za nějakou porevoluční euforii,na to mladá generace neskočí.
  • Nevím, jak by mohl být nějaký politik zděšen kvůli cenám, když právě proto se stal politikem, že neumí počítat, je celkově poněkud retardovaný a trvale mimo realitu. Dříve platilo - nejseš k ničemu = můžeš jít tak akorát do armády nebo k policii, dnes = jdi do politiky. Ti lidé ve vládě skutečně nejsou nijak zvlášť inteligentní a bohužel ani vzdělaní.
    • Kajire, pak je otázkou, ty nevzdělance lidé tak inteligentní a vzdělaní jako jsi zřejmě ty, proč je volí. *3*
  • Tak politiky děsí drahé potraviny? Takhle se vyblít lidem do tváře?
  • Kaslu na to, pristi volby volim kscm, tyhle zmrdi nas jenom zadluzuji a stale zvedaji dane.... od roku devadesat mi jen snizuji moji zivotni uroven a sami zerou, kradou a mlaskaj pri tom....uz mam toho dost a priznam se, ze bych si nejradsi nafackoval za to moje cinkani klici v roce 1989....
    • Pepe, je věcí tvého "úsudku", že chceš volit KSČ(m), pohrobka zrůdné a zločinné KSČ, jež na má svědomí desítky tisíc brutálně usmrcených, stovky tisíc dlouhodobě vězněných v "rudých" koncentrácích a miliony zotročených. Ale propagací komunismu se dopouštíš trestného činu, za který bys v právním státě stanul před soudem. Máš štěstí, že ČR právním státem není.
      Ale opravdu si myslíš, že vláda komunistů by bylo to pravé ořechové? Oni se po válce zmocnili prosperující bohaté země a předvedli nám svou rudou "spravedlnost" a "blahobyt". A co teď , když si překabátění pohrobci KSČ rozebrali to málo co ještě po jejich tureckém, správně mongolsko tatarském hospodářství zbylo, z čeho by budovali šťastné zítřky?
      • Ty máš brutálně usmrcené mozkové buňky, jinak bys tady nepsal takové hamotiny. 1. To že někdo chce svobodně volit KSČM se nemůže dopouštět tr. činu u politické strany, která byla legálně zvolena ve volbách!!! 2. Tvoje neustálé vyhrožování zde a strašení propagací komunismu je k smíchu, protože žádný komunismus tady pokud vím nebyl. 3. Jak je vidět z tvých příspěvků, tak fandíš těm překabátěným pohrobkům, kteří tuto zem za 22 tel totálně rozkadli, rozprodali a zadlužili. 4. Buď tak laskav a řekni mi jak jinak než brutálně zabíjeli lidi USA v Koreji, Vietnamu, Indočíně, Panamě, Kuvajtu, Íránu, Líbyi, Afghánistánu a mnaha dalších zemích. Zřejmě je napřed uspali a pak je teprve zastřelili, že??? Ty tvé mozkové buňky už nikdo neopraví.
      • Tak mě tak napadá kdo tady za vlády tý zrůdný a zločinecký KSČ chodil do práce když byli desetitisíce mrtvý,a statisíce v kriminálech. . . .Je naprosto směšné po víc jak dvacetileté "demokratické"cestě do sraček se pořád odvolávat na komunisty.Říkejte si co chcete,(mě v osmdesátýmdevátým bylo 17,vím kulový)ale táta,(mimochodem nebyl komunista)postavil za toho zločineckýho režimu barák,chatu,koupil si auto . . a to pracoval jako obyčejnej dělník.Na to dnešní dělníci můžou zapomenout.
        Mimochodem,když to máte tak perfektně spočítaný,přemýšlel jste někdy nad tím kdo vlastně byli ti dlouhodobě věznění?Co to vlastně bylo za lidi?Kolik z nich,mělo skutečně ideály o svobodě a kolik z nich byli jen líní lempplové kterejm se prostě jen nechtělo dělat. . .
        V žádném případě netvrdím,že za komárů bylo dobře,nejsem schopen určitý věci objektivně posoudit,protože sem byl mladej,když to padlo.Ale vidím jak to vypadá teď.A nemyslím že takhle je to dobře.
        • Mortalethe, a oni tady snad komunisti nevládli a po Listopadu se vypařili nebo se z nich rázem stali slušní a morální lidé? A kdopak to teď po tu "víc jako dvacetiletou demokratickou cestu" kráčí v čele, nejsou to náhodou ti "bývalí", které stádo ovcí za pár hloupých slibů stále a znovu volí? Demokracii ovšem máme a bez uvozovek, chybí nám ale OBČANÉ, protože převládají ovce.
          A ti mrtví? Tři a půl stovky politických vražd (dr. Horáková), na deset tisíc ubitých nebo zastřelených nebo umučených (farář Toufar) StBáky při "výslechu", čtvrt milionu z politických důvodů dlouhodobě v kriminále, tisíce lidí vyhnaných z gruntů po předcích... to byli lidé, kteří se "provinili" tím, že měli vlastní názor, říkali pravdu, chtěli žít po svém a nechtěli být nevolníky všehoschopných lemplů s rudou knížkou, nebo měli "špatný třídní původ" (otec vlastnil truhlářskou dílnu). Zlehčovat to může jenom člověk neznalý a vyjadřovat se o těchto lidech pohrdavě jenom člověk nízkého charakteru.
          Ano, pokud lidé ve volném čase, o víkendech a o dovolené nemuseli jít na brigádu stavět kulturní dům nebo školku, tak si mohli stavět vlastní domek nebo chatu. A v osmdesátých letech už auta nebyla jenom na poukaz pro majitele rudé knížky a také už se na ně nemusela stát fronta přes noc den nebo dva, ake braly se záznamy, takže za nějaký ten měsíc auto bylo. A když člověk nechlastal a neutrácel, protože nebylo za co a seděl doma na zadku (ostatně na dovolenou se mohlo do NDR, do Bulharska nebo do Maďarska), tak se na to auto dalo ušetřit, zvláště když pomohli rodiče.
          Kdyby se dnes lidé spokojili s tehdejší životní úrovní a nechtěli mít všechno co uvidí a kdyby seděli doma na zadku a ve volném čase si stavěli bydlení, tak by to také šlo.
          Sebekriticky uvádíš "nejsem schopen určitý věci objektivně posoudit, protože sem byl mladej". To vůbec neznamená, že bys byl hloupý, prostě chybí ti osobní zkušenost. I mně teď mnohé připadá jako děsivý sen, i když jsem to zažil. Existuje dost dokumentů o tom "budování šťastných rudých zítřků" jako je dost dokumentů o "budování šťastných hnědých zítřků" pod "ochranou" třetí říše předtím. Stačí jen číst. Já jsem podstatně starší a říkám odpovědně, že hmotně se mám lépe než dřív, ale především mám to nejcennější: SVOBODU. A to jsem se za komunistů živil vlastní prací a rudou "pracovní" knížku jsem neměl.
          Tím vůbec netvrdím, že by dnes bylo všechno v pořádku. Chybu vidím ve třech věcech:
          1. chybný žebříček hodnot, lidé preferují hmotné požitky nad skutečnými hodnotami a zejména nad morálkou;
          2. lidé si myslí, že svoboda a demokracie automaticky znamená, že musí mít všechno co uvidí, že jim to "někdo" dá nebo zajistí; převládá totiž nabídka nad poptávkou, zatímco za komunistů tomu bylo naopak;
          3. lidé zapomínají, že se musí chovat jako OBČANÉ a pečlivě a zodpovědně zvažovat komu za sebe svěří správu veřejných věci a ne volit stále ty samé "profláknuté".
          Takže hledejme chybu sami u sebe a neříkejme, že my jsme dobří, ale "oni" nám ubližují. Jinak oceňuji tvůj kritický pohled a přeji ti, abys v životě našel víc toho pozitivního. *4*
          • Milý kamaráde Péťo. Nikdo netvrdí, že se nedělaly chyby. Otázka ale zní, zda k tvému výkladu komunistických zločinů taky v paměti najdeš, kolik lidí taky bylo zavražděno druhou stranou. Pohraničníci, příslušníci SNB, vojáci,zemědělci,studenti apod. Kolik bylo napácháno škod agenty CIA, požáry zemědělských objektů,sabotáže v továrnách atp. Navíc je potřeba vzpomenout na nálady po osvobození. Vše je vždy nějak ovlivněno dobou. Ty máš rudé záclony před očima a tím nás to s Tebou tady baví. Chybí tady tvůj oblíbený článek o tom, že kdo podporuje .....atd. Hezký den.
            • Lery, děkuji za nabídku kamarádství. *4*
              Ale opravdu věříš tomu, že nám "imperialisti škodili"? Zatímco na naší straně byl vojenský prostor Dobrá Voda a tam kde nebyl se smělo přiblížit k hranicím ne dál než na 6 km a dál už to bylo obehnané ostnatými dráty jak v nacistickém koncentráku a dráty s vysokým napětím a ostřelovači na strážních věžích stříleli jak po každém, kdo se tam přiblížil jak po zajících, tak na Bavorské straně byly vesnice až u hranic a civilové chodili na houby až k hraniční čáře. Opravdu si myslíš, že nám tady agenti CIA páchali sabotáže? Ono to ani nebylo třeba, protože každému bylo jasné, že komunismus alias socialismus chcípne sám od sebe jako neživotaschopný systém. což se také stalo. Jenom si pamatuji, že jsme jako děti chodili na pole sbírat mandelinku bramborovou, kterou nám sem prý házeli z letadel zlí američtí imperialisté. *1* Radím ti, ty bláboly z Rudého práva raději neopakuj, soudní lidé se mohli domnívat, že jsi tak nějak "sošol s uma". *1*
              Tak hezkou dobrou noc. *4*
      • Ale právě to možná mnohé dráždí, že před listopadem zde byl v podstatě blahobyt a když to srovnají s tím, co za dvacet let předvedli "mužové 17. listopadu," je to k pláči. A taky možná zapomněli, že to byla taky ksčm, která Klausovi pomohla na hrad.
        • Humpe, nikdo jistě nehladověl, zvláště když měl zahrádku a pěstoval si tam zeleninu, ovoce a měl nějakou tu slepičku a králíčka a po rodičích zdělil nějaký ten pelíšek na přespání nebo si ten ten pelíšek o víkendech a o dovolených vybudoval. Ale nazvat to blahobytem? No, možná někomu to k životu stačilo.
          Ti mužové 17.listopadu to nedotáhli do konce, největší chyba byla "nejsme jako oni".
          Pokud jde o Klause, je jejich kůň a proto mu komunisti pomohli.
    • Fackovat není třeba..V té době jsme byli o dost mladší, naivnější a spousta věcí se tu vůbec nevědělo a běžný člověk ani moc nic netušil či většinou ani nemohl..., protože tohle co je poslední dobou.. nebylo v té době ani na tom "západě". Spíše je naší poviností to říkat popravdě těm mladým, kteří moc věcí neví, jak a co bylo.. a to jak v dobrém, tak i v tom co bylo špatně a dávat si už dnes více pozor v tom, jak se budeme v životě chovat a jednat ! Mládí a nezkušenost omlouvá..,ale od určitého věku by už člověk měl mít rozum !
      • Oto souhlasím s tebou, ale pokud to těm dětem a mladým doma neřeknou rodiče, popravdě jak vše bylo, co je ssprávné a co jsou jenom plané matoucí kydy politiků a jaký nároz si na to mají udělat, tak zaprodaná média a tisk jim to neřekne. Ty melou a popouškují ci jim chlebodárci naordinují. Ve škole rovněž ne, protože je učí z přepsaných a pokroucených dějin jak vládnoucí lůza potřebuje. Internet jim už neřekne krom samých ptákovin, her, a dalšího sajrajtu kloudného nic!!! Takže to nemají mládežníci lehké se v tom orientovat. Zavládla zde kultura zavlečená ze Západu tzv. "vymývání mozků".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit