Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jako všechno v ČM protektorátu.V ciziěně si některý podnikatel prdne a z protektorátních peněz se mu zaplatí miliardy. Důvod - justice je nejhnusnější skupina obyvatel na celé zemi. A diktát USA zvaný TTIP nás vrhne do absoulutní závislosti na bankovnícj štěnicích v USA.
  • Dominik
    Vážený pane okoun, rozumíte dráze, jak koza petrželi. Zato, že se ruší výpravčí nemůže ČD, ale SŽDC. Totéž zpoždění rozhoduje o něm SŽDC. A kdyby něco v Olomouci výpravčí stále je.
    Ten vámi vychvalovaný soukromník, má vozy v špatném technickém stavu (RegioJet)(a aby nemusel platit schválení vozů pro ČR, tak vozy nechal s Rakouským povolením), sere na svoje zaměstnance (proto se mu to tam tolik mění), vyhrožuje dispečerům SŽDC a ti teda že strachu nechávají jet rychlejší vlak ČD za pomalejším RJ. Nemluvě o tom, že jak ČD označili railjety RJ, tak Jančura hned, že toto označení chce pro svoje vlaky a tak ČD ustoupili a on má RJ a ČD rj. Přitom kdyby to napadli, tak RJ je mezinárodně schválena značka pro vlaky Railjet. Nebo ČD použili označení národní dopravce a Jančura to chce taky, přitom vlaky RegioJet jezdí jen po jedné trati (a ještě k tomu lukrativní, na lokálky si hrdina netroufne). Tvrdíte, že před soukromníky nebyly slevy a co potom ČD Promo a další?
    Takže nejdřív si zjistěte podrobnosti a pak kritizuje.
  • Vyžírky na Dráze.Než přišli soukromníci čroubovali ceny jízdenek do neuvěřitelných poloh.Ale zlaté padáky si směle vypláceli.Snaží se ušetřit kde se dá.Zavedli třeba jakési regionální řízení odjezdů vlaku jedním dispečerem.Místo výpravčího.Takže se v Přerově rozhodne zda vlak třeba v Ostravě nepočká 2-3 min na zpožděný přípoj.Na cestující sviňárna - ČD ušetří.Regio Jet něco zavede a tady šupáci na ČD už jej podbíjejí stejnou službou.Ale z veřejných peněz.Nepodaří se? Nevadí.Stát zaplatí.Hnoji všech hnojů.
  • Ten bordel stejně zkrachuje!! *16*
  • ... hodil bych snad záda, kdyby to zlevnili....
  • ČD zdraží jízdné? vždyť to dělají neustále.. služby mají mizerné, spíš žádné, vlaky špinavé a komfort během jízdy minimální.. k tomu ještě drahé jízdné... pokud to jde, volím RegioJet či LE.. to se nedá srovnat
  • mellys
    nebo budem stražit....
  • Najde se někdo, komu tento socialisticky hospodařící moloch nedluží? ;)
    • Impulsem pro tyto nepořádky na celé české dopravě NESOU zlodějští ministři dopravy již od převratu. Jejich koncepce dopravního systému podporuje zlodějiny a korupci. A to nemluvím o ekologii dopravy. To exemplární trest pro všechny tyto "odporníky" v české dopravě.
  • tak že to zaplatime my
    • To si pište! A další milionové odměny pro šéfy taky! Páč mají prý velkou zodpovědnost za "malo peněži"!
      Ostatně, jako všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit