Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    myslím,že nejlepší odměna a platidlo pro ty kozomr, dy slimácký je 44 magnum....Vypadá jak zlatá....není to vepřové a alláh to nezakázal mlsat a budou u něj i rychleji. Jen ta cena za kus-ccáá 14.5Kč ,ale myslím,že by se to vyplatilo !!!!
  • Drahá EU, jdi do prdelle, uleví se nám.
  • Uz jste nekdy slyseli, ze by odmitnute azylanty nekdo vracel? NE! jedine co se jim stane, ze jim reknou bohuzel azyl jste nedostali do X dni opustte nasi zemi a to je VSE! ZADNA DEPORTACE SE NEKONA!!! A ikdyby je nalozili do letadla a vysadili v zemi puvodu co by to menilo??? VUBEC NIC! Hned druhej den by nasedli do lode smer italie, tam by je Frontex a podobni vylovili z more, dostali na ne stedrou dotaci a pod smyslenym jmenem nove doklady, opet zcela VOLNE CESTOVALI PO EU kde by dostali stedre davky, ubytovani a stravu zdarma + kurzy na zacleneni treba se muzou hlasit na ridice nakladnich vozidel a dostanou ridicak zdarma... *11*
  • Drazí občané, pomozte nám prosím zbavit se všech těch prasáren, co jsme Vám my "vaši politici", zkorumpovaní darebáci, zrádci, neziskovky, sluníčkáři atd.. způsobili svojí zhovadilou arogancí i hloupostí, proti vůli většiny občanů., kteří nám k ničemu takovému nedali mandát a my jim zničili životy i dodrbali celou Evropu až po Ural..a už dopředu se hluboce omlouváme RF a naopak ji moc prosíme, aby nám pomohla zvládnout to., co my už impotentně zvládnout sami neumíme a přišla západní Evropu i za pomoci celého "Ostbloku"..od 2 sv. ještě jednou, znovu, tentokrát už opravdu pořádně a naposledy !..osvobodit od našeho fašismu, degenerace, pokrytectví, kapitálové i jiné nenažranosti s cílem..rozeštvávej všechno i všechny a panuj , pokud možno na cizím a hlavně z cizího., což v následcích i nynějších důsledcích..způsobilo všechny tyto problémy, včetně "běženců".. Zaplatíme Vám..a i většině občanům, které jsme podvedli a lhali jim..slibujeme beztrestnost..Vaši zrádci, tuneláři, neziskovky, parazité, darmožrani atd., co si až moc dobře žijí z vaší práce i daní, jako čuníci v žitě a u plných koryt na Váš úkor, nervy i jiné utrpení..Děkujeme..
  • Před 20 lety nebyl ani jeden uprchlík z arabského světa.Všichni si tam žili spokojeně, nikoho nenapadlo stěhovat se do Evropy. Tím že i evropa pomohla vyprodukovat miliony utečenců tak má i povinnost o tyto lidi postarat se. Může je postřílet nebo jinak pozabíjet, může je trpět v jednotlivých zemích, nebo vytvořit podmínky které jim byly rozbity během posledních let a tito lidé zůstanou doma.
    Všechen vřískot kolem, připomíná malého chlapce, který hodil do vody kámen a diví se že má mokré kalhoty.
  • Jsem v klídku Chovanec se Sobotkou to jistí.Nemají žádné informace.To Makrela s Gauckem také neměla.
  • Teprve nyní jsem si vysvětlil proč je Hitler opěvován i 70 let po tom co zavinil a bylo mi vysvětleno,že by během jednoho měsíce proletělo komínem cca mil.migrantů,které si tam pozvala dáma,která snad snídá modifikované potraviny z USA a byl by klid.Chápu,že sousedi mají ty slušní jako u nás výčitky za to,co ten Rakušan provedl a stádovostí Němců,že již nemají chuť do ničeho jít,ale Evropa by jim byla v tomto případě vděčná.
  • Za peníze neziskovek se sem dostali tak ať jim zacáluji cestu zpět!
  • Bejkovec ,a cestu zpět najdou sami.
    • na cestu jim nacpat jitrnici do rypáku a kopat je do špinavých řití až ke člunům
  • https://www.theguardian.com/world/2016/aug/15/brunhilde-pomsel-nazi-joseph-goebbels-propaganda-machine
    A antiislamisté podporují něco podobného, ovšem zcela s vědomím, že bude docházet k vraždění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit