Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ti ňuňáci v parlamentu a dalších institucích jsou fakt berušky. Strašně se těším na to, že spousta domácností bude příští rok řešit zpětný výkup nemovitostí a ve velkém bude prodávat, protože prostě zjistí, že neutáhnou náklady na dům. Nám teď banka spočítala hypotéku na 5 M na 30 let na 30 k měsíčně. Když si k tomu přičtu 20 k za energie, tak fakt nevím, kde bych to měl brát.

  • "Premiér Petr Fiala (ODS) tvrdí, že koncové ceny energií v příštím roce stoupnou oproti letošku maximálně o jednotky procent, poukázal na pokles obchodní složky cen"

    A když stoupnou o ty předpokládané desítky, tak odstoupí?  Nebo se to zase tak nějak odeesácky okecá jako předvolební lži o nezvyšování daní?

  • risach

    Každá válka něco stojí (mimo životy voličů, samozřejmě) a vždy se najde chudák (nejen duševní), co to zaplatí (nejen životem)...

  • Jsem rad, ze se k tomu vyjadril nas svetovy politik Fiala. Okamzite rozptylil obavy prohlasenim, ze zdrazeni energii nebude. A kdo to rika, je dle neho lhar. A on lhare zna, "MUZETE SE SPOLEHNOUT". Ten blazen se svou svitou udelal z CR Titanik, ale vi, ze tou lodi nepojede.

  • janhrom

    Takže Fiala opět lhal!Doufám že jsou jeho voliči náležitě pyšný.

  • ...trošku jsem to spočítal ... konkrétně mně vzroste u VT cena o 24% proti letošnímu roku ..tak to už jsou větší desítky procent ... tyto pětidemoliční prasata nic jiného neumí .. než lhát a navíc neumějí ... ani počítat:-( !!!  ... je potřeba ten chlév ... opravdu vyklidit!!!

  • "Jde především o poplatky za obnovitelné zdroje energie (POZE), dále náklady na technické ztráty v přenosové a distribuční soustavě nebo náklady na podpůrné služby. "

    1. Jaké poplatky za obnovitelné zdroje? Lidé mají platit za soláry a větrníky nebo jak je to myšleno?

    2. Technické ztráty v přenosové a distribuční soustavě se najednou zázrakem zvedly a nejsou podobné jako před rokem, třemi, deseti? Jak se zvedly? Proč se zvedly?

    3. Co jsou "podpůrné služby" a jaké náklady se u nich zvedly?


  • ....tato pětidemoliční, zlodějská vláda nás připraví i o poslední po.rané slipy a pošle je zelenému somrákovi na ukrajinu:-( !!!

  • mun.go

    Projev premiéra Petra Fialy z konference Forbes "Lepší Česko" v Karlových Varech, 19. října 2023.

    Chtěl jsem tu stručně zmínit některé úspěchy a rozjeté projekty, abych vám připomenul, že nejsme v bodě nula, že máme konkrétní výsledky a průběžně zlepšujeme výhled, kam se za deset let ještě můžeme posunout, aby bylo Česko ještě lepší. Protože právě o to tu jde. Při všech diskuzích o vizích a zlepšování politiky nesmíme zapomínat na to, že Česká republika už je úspěšná země.

    Současná opozice se nám snaží vnutit osvědčený narativ o spálené zemi, naposledy jsme to slyšeli v posledních dvou dnech při hlasování o důvěře naší vládě. Ale tomu prostě neodpovídají žádná objektivní fakta. Chtěl jsem tu stručně zmínit některé úspěchy a rozjeté projekty, abych vám připomenul, že nejsme v bodě nula, že máme konkrétní výsledky a průběžně zlepšujeme výhled, kam se za deset let ještě můžeme posunout, aby bylo Česko ještě lepší.

    Protože právě o to tu jde. Při všech diskuzích o vizích a zlepšování politiky nesmíme zapomínat na to, že Česká republika už je úspěšná zeměSoučasná opozice se nám snaží vnutit osvědčený narativ o spálené zemi, naposledy jsme to slyšeli v posledních dvou dnech při hlasování o důvěře naší vládě. Ale tomu prostě neodpovídají žádná objektivní fakta.

    • "Česká republika už je úspěšná země."

      Takže zadlužení roste, lidé chudnou a Fiala to prohlašuje za svůj úspěch? On fakt není normální. Bohužel média mu jdou na ruku. Snad budou mít voliči víc rozumu u dalších volem a sundají si ty růžové brýle. Nebo fialové?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit