Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, Jesenice byla kdysi takové pohodové místo, u rybníka se hezky koupalo, kemp taky nebyl špatný. Je to možná taky příklad, jak stát nedokáže zajistit bezpečnost vlastních spoluobčanů.
  • Nejcitelnější je pro nás všechny to, že z těchto a podobných nic není, žádné daně, žádná práce, žádný užitek, žádný přínos, jen potíže.. Tihle jen slušně řečeno "papají, čurají a kakají". Jsou prostě jako celek naprosto k ničemu ! Co z toho, že jich je pár dobrých,to jsou jen omluvy pro jejich "ochránce".
  • Dopadene to jako v Bulharsku a pak se bude ten náš Čas nebo Nečas divit jen bych si přál aby napadli dítěnejakému poslanci či ministru či senátoroví to potom bude tanec ta banda poslanecká či vládní na tom doplatí a brzy
  • Podle Míši Kocába se ti mladí cikáni nejspíše do školy bojí chodit.
  • Zvolili si asi velmi dobrého starostu.
  • DŘÍVE, NEŽ SE TATO POZNÁMKA STANE NEVIDITELNOU.

    QUI BONO? Někdy by si člověk mohl i myslet, že třenice mezi hodnými Romy a zlými Gádži někdo vyvolává úmyslně, aby odvedl pozornost občanů od větších lumpáren k menším. Není to však pravda, nebozí Romové jsou ještě většími oběťmi politických podvodníků než Gádžové. Je nutno konečně pochopit, že i oni touží po skutečné svobodě svého bytí a intuitivně hledají prostor, ve kterém by mohli žít podle svých představ a ne podle toho, co jim někdo k žití diktuje. Chápejme a obdivujme jejich urputnou touhu po svobodě. Berme si z ní příklad. Věnujme jim území, na kterých by si sami podle svého mohli zbudovat svá sídla a tam užívat svého života podle svých potřeb a ne podle našeho diktátu.
    • Pánové (jouda, dzixy, xy), vyjádřili jste se jako rozumní lidé. Odložte, prosím, na chvíli své spravedlivé rozhořčení a v klidu se zamyslete nad obsahem všech vyjádření. Nejspíše zjistíte, že v jádře, byť trochu rozdílnou formou, máme velmi podobný názor.
    • Vaše idea - Věnujme jim území: netřeba, Indie je velká dost, těch několik stovek tisíc jedinců se tam ztratí jako kapka v moři. A budou v podstatě doma.
    • Pavle, Tvůj názor na řešení problémů s cikány beru jako recesi. Nic takového nemůžeš myslet vážně. Je jenom naši chybou, a to celého systému, že si cizinci u nás dělají co chtěji, přitom by se měli chovat podle kulturních a právních zvyklosté naši země, jak je to jinde. Podobně je to i s cikány, ač jsou odkudkoliv. Žijí v naši zemi a tak musí přijmout i naše zvyklosti. Okud si cikání chtějí dělat co sejim zlíbí, měli by odejít někam, kde je hodně prostoru nadbytek a tam si žít jak chtěji. I když to někdy tak nevypadá, jsme přece jenom civilizovaná země, a to není nic, co je blízké cikánům a jejich způsobu života.
    • Svoboda jedněch nemůže být na úkor druhých.A ten kdo si neumí na chleba vydělat a žít podle svých potřeb a nároků ,a ani se o to nesnaží protože by tím jakoby ztratil svobodu a věčně bezohledně otravuje sousedům život tak je zákonitě oblíbený jako blecha v kožichu. Jestliže jsou někomu na obtíž zákony tak ať se zbalí a odstěhuje do džungle tam si může dělat co se mu zachce.Cikáni se chovají jako puberťáci kteří nenávidí své rodiče ale jsou na nich zcela materiálově a existenčně závislí a to je flustruje.Bez vzdělání a pracovní kvalifikace jsou na trhu práce nežádaní. Doby kdy bylo zapotřebí tisíce kopáčů na zemní práce a podbíječů pražců už dávno zkončily.
      • Vážení, on Mira Sládek tohle říkal už před X lety a všichni jste se mu vysmívali. A teď přebíráte jeho názory a řešení. A bohužel nejen v diskusi, ale mnohdy i naši pánové v politice. Jakpak se tomu říká v ochraně duševního vlastnictví?
  • Jo. A za chvíli můžeme tak akorát zvonit klíči a křičet -Kdo za to může.....
  • Chudáci starousedlíci. Odteď jim budou cigoši otravovat život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit