Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mu také ještě připsat k "dobru" zelený podíl na akcích typu klimatické šílenství, emisní povolenky, biomasu, biopaliva, solární energetickou zátěž, žárovky ap. Až jednou zvítězí zodpovědnost politiků a zdravý rozum a ukáže se, že to všechno byl jenom "byznys velkých šéfů" a oblbování peněženek občanů, on se nebude bezpochyby k ničemu znát. *12*
  • SZ je třeba ,za této zemi napáchané škody,zařadit mezi vlastizrádné a zločinecké organizace,které mají význačný podíl na zbídačení této země.Proto bude třeba znárodnit veškerý majetek rodů straníků SZ,na náhradu této zemi nadělaných škod.Samotné straníky SZ je třeba zapřahnout do žentouru a chozením do kolečka,přes převodovku a elektrický generátor, je nechat vyrábět ekologicky čistou elektrickou energii.Takto je nechat pracovat do doby,než bude stát bez dluhů a státního majetku bude tolik jako bylo,když komunisté u moci končili.
  • Naprostý souhlas. Pokud si bude každý (nejen potentáti, ale i lidé na ministerstvech, krajích, samosprávách, ale i zlodějíčci, zloději a vrazi) vědom toho, že je on sám za svoje rozhodování a chování zopdovědný a pokud bude špatné, přijde i tvrdý trest, tak se debilní rozhodování a debilní chování neodstraní, ale alespoň se sníží jejich počet. Ale o tom bohužel rozhodují právě ti, jejichž debilní rozhodování a chování je nejdražší a bohužel i nejčastější.
  • Každý něco spáchá a jiný napravuje žel občané to musí zaplatit i když potentátovi svůj hlas nedali. Nechť si každý svá rozhodnutí taky zaplatí bere na to dost a každý výrobce ať živnostník nebo velkopodnikatel nese kůži na trh proč by poslanci měli mít vyjímku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit