Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady máte i animované video z operace :D

    https://www.youtube.com/watch?v=NebfpTwjx5Q
  • mňo již chápu proč jest Simon takový......též chtěl natáhnout nohy ale při proceduře byl tahán za špatnej koncák přičemž mu místo natažení končetiny byla stažena poslední aktivní mozková buňka do spodních partií k ploše prdelní kde k našemu velkému neštěstí potupně zahynula
  • What that fuck ? :D Co za zdravého cvoka si nechá dobrovolně zlámat kosti - malé věci jsou náhodou roztomilé :P.
  • Tato metoda byla původně určena pro tělesně postižené. V bývalé ČSSR se také praktikovala, ale jen na několika pracovištích. Existoval o tomto dost rozsáhlý dokumentární materiál. Tato metoda netrvá jen pár měsíců, důsledky se musejí řešit několik let. Jestliže tohle zkouší pár plastických fušerů, pak je zde dost velká jistota, že oběti jejich řádění skončí po několika letech bolestí na vozíku. Toto není v žádném případě plastická operace, ale náročný chirurgický zákrok, vyžadující následné dlouhodobé korekce. *7* To jsou zase sr.čky na neděli. *7*
    • dosud. Před časem jsem měl ošklivý úraz kdy jsem téměř přišel o nohu. Dávali mi ji dohromady na traumatologii Ostrava Poruba. Nohu se naštěstí podařilo zachránit ale mám čtyřcentimetrový zkrat omezenou hybnost rozsáhlou plastiku a omezenou sílu svalů v kotníku. Prostě vážné postižení. Takže musím si speciálně upravovat a podkládat boty abych nechodil jak hrabě Peyrac a do obtížnějšího terénu musím nosit obuv zpevňující přes kotník až pod koleno jinak bych byl co pár metrů na zemi. Samozřejmě nemůžu běhat a skákat jak bych rád a přes všechna opatření začínám pociťovat bolesti v kyčelním a kolenním kloubu. No ale při troše opatrnosti se s tím dá žít. rozhodně je to lepší jak bez nohy. Lékař mi nabízel prodloužení končetiny MCD aparátem tedy "Ilizarovem" ale vzhledem k minulým komplikacím a zánětům mám z toho kroku obavu. Každopádně toto není zákrok jen pro kosmetickou frajeřinu. Jedná se o velmi radikální zásah do těla a je třeba k němu přistupovat jen v nezbytné míře po zvážení rizik..
      • Díky za Váš příspěvek. V oněch dokumentech byl použit přesně ten aparát, který popisujete. Tato metoda je ale dost bolestivá. Já osobně nevím, jestli bych měl na to ji podstoupit. Asi je důležité se hodně důkladně poradit s odborníky. Přeji vám hodně štěstí.
        • a zjistíte, co vám dali na nohu za monstrum, v první chvíli je to šok. Ale zvyknete si poněvadž v porovnání s ostatními metodami převažují klady a nejšetrnější přístup ke končetině. A s tou bolestivostí to také není tak zlé. Záleží jak kdy. Je to ale dost omezující na pohyb oblékání atd.
  • třeba osazenstvo Kliniky v Praze, tato smečka páchnoucích parazitů, by si mohla nechat prodloužit hnáty do jednoho.Za všeobecného veselí zbytku tady nás všech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit