Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chápu naivitu a důvěřivost jedince který slepě věří svému zbožňovanému režimu. Ovšem pokud by si dotyčný dal trochu námahy, najde dnes dostatek informací a důkazů o zmíněné problematice včetně vyjádření kvalifikovaných vědců měření intoxikace krajiny apod. Rozhodně se nejedná o nějaké tvrzení páru pomatenců. Ale je třeba si opravdu dát práci a člověk zjistí pozadí problematiky. Nesmí se jen tupě přežvykovat mainstraimová propaganda. Ostatně já sám si pamatuji že koncem devadesátých let se radikálně začaly měnit contrails takzvané kondenzační pruhy za letadly které mizely za pár vteřin na chemtrails směs hliníku bária a jiného koktejlu takzvaných např. morgelonů stopy které zůstávají hodiny po přeletu letadla a pak se rozpliznou po krajině na podivnou šedou mlhu. Proč se tak děje existuje několik tvrzení například snahy zničit přirozené rostlinstvo a vnutit geneticky modifikované plodiny např. monsanta. Pak je zde hypotéza o snaze odstínit záření dopadající na zemi a působící ohřívání planety a duchovní probouzení lidstva. A další hypotéza je snaha o modifikaci a manipulaci s počasím, vědomím lidí atd. Ale jak říkám JE TŘEBA SE VZDĚLÁVAT a nepřežvykovat jen jak osel oficiální propagandu. Možností už dnes díky internetu jsou. Otázka je jen zda člověk chce vidět anebo je líný a spoléhá na své pány že mu řeknou co a jak si má myslet
  • Ještě že mají ty digitální technologie.

    Těžko by asi jinak natáčeli historický film, když je v místě jasná obloha, plná čar po kondenzačních parách tryskových letadel.
    • jsou celosvětový problém.....když banda samozvaných pošuků bez svolení práškuje celou planetu...
      • Nechci upírat pisateli právo na vlastní názor, ale obávám se, že mýlí. Ty kondensační pruhy za letadly vznikají v několika kilometrové výši v prostředí, kde je vodní pára v přechlazeném stavu a aby mohla zkondensovat ve vodní kapičky, nebo spíš v krystalky ledu, poněvadž je tam teplota zpravidla pod nulou, potřebuje k tomu pevné částice. A ty dodají právě výfukové plyny z motorů letadel. Ty kondensační pruhy potom zpravidla přetrvávají delší dobu a pomalu se rozšiřují přecházejí v oblačnost označovanou jako cirus.

        Když se z letadel práškují pole, musí letadla letět ve výšce desítek metrů na polem. Ve výšce několika kilometrů, kde se tvoří kondesační pruhy by bylo třeba neskonale velké množství "prášku", který by se však vlivem vzdušných proudů rozptýlil do velké oblasti a v nízké koncentraci by tím ztratil účinnost. Nehledě na to, že ti "práškovači" by vlastně "popráškovali" i sami sebe. Jak by chtěli zabránit tomu, aby ten prášek nepadal i na jejich hlavu a na vše v jejich okolí čeho se dotýkají nebo co požívají?
  • Za ty prachy můžou občas při natáčení něco vytrpět.

    Řadoví zaměstnanci trpí v práci za legrační peníz každý den.
  • to by s v Rusku nestalo








    PCHE !!!
    • Tam když se točí film o Iljičovi, tak stačí zaklepat na dveře u myšího oleje a Iljič vstane a jde hrát do filmu.

      PCHE !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit