Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Serte lidi na silnici,at je pekne kluzka,
    aby po ni neprijeli okupanti z Ruska. *3*
    *1*
  • CCCP - vřed naší planety!
  • Já si vzpomínám,když emigroval můj bratranec ing v roce 1967 na Západ .Tak tam musel obhájit ing a komise čuměla jaké máme v té totalitě školství ,na které dosud nemají,ale již je úspěšně doháníme .Tady žádá každý póvl azyl ,aby mohl páchat trestnou činnost a ještě posílá stížnosti.Co to vlastně měl být ten sametový podvod.
  • A za tím vším stojí Helsinský výbor.Smečka parazitu kteří si hrají na ochránce práv ale za naše.Jo bojujte si kecejte-ale pak si tu chátru taky živte a starejte se o ni.To se dobře vystupuje s hubou plnou demokracie ale my tady ty cizí ukřivděné vtěrky živíme.Kdyby je měl živit výbor za svoje-jejda ten by otočil.Tak se ukažte výboři!
  • Je to v pořádku. Ať táhnou všichni mafiáni z KGB na východ do P ..... utinova. Jen se tady roztahujou, s našimi zákony si vytírají zadky a ještě by chtěli ochraňovat.
    Ať se tam doma na východě vyrovnají mezi sebou. Měly by jim stačit Gulagy.
  • Rusáky nemá nikdo rád.Tady to přijde parazituje to na systému chce to lékařskou péči lidská práva a pak dokonce spravedlivý soud.Co k nám lezete,my k vám taky nelozíme.Takoví kousci jak tady by měli být práskáni už od hranice a hnáni zpět na Moskvu.V opačném případě se to tady drží jak veš v kožichu.
    • Naprostý souhlas s rozhodnutím p.ministra Blažka.Bydlím v Hájích na J.M.a vidím co se cpe sem za pakáž z východu.Na lodžiích visí barevné hadry každý den jiné,možná vyprané,denně se tam pere.V tomto bytě již byla zásahová jednotka a vyvedla v poutech občana,který se asi opět vrátil po geniální amnestii.Na mě to dělá dojem jako konspirace pro gaunery .Tento byt pronajímá Čech .V bytě se pohybuje dost lidí.A jinak stejně jako Rusy tak i USA nemá nikdo rád a to vše co čpí jakoukoliv hvězdou .Rušení hranic nebyl omyl,ale veliká blbost.Co mi k tomu řekné p.Kocáb,který se tím živí pěknou řádku let.
  • Pokud je někdo trestně stíhaný měl by se vydat bez odkladu.. *16*
  • Bylo by dobrý taky uvést, co tady fešáci s širokou ruskou duší hledali za štěstí.
  • kdo v této vládě neporušuje zákony a pracovní řád a navíc hrubě,když se dokáže v pracovní době v pohodě vyspat..Jinde by hrozilo za hrubé porušení pracovní kázně okamžité rozvázání pracovního poměru,ve vládě a sněmovně je to tolerováno.Měli jsme v minulosti ministry,kteří byli odborníci,dnes jsou tam takoví,co neznají Český jazyk a nemají ani maturitu.O čem chtěji takoví omezenci jednat,co chtěji řešit?
  • a proc by to tak asi mel delat? kdyz na nem byl zajem a kun poslal krevety? ten ind uz ted pekne upi v cekarne i s mysterickou rodinou a vy se z toho neradujete protoze tam neni jina moznost, kdyz si to rodina nepreje a pak je rad, ze si chvili odpocine od svy stary na veceri s masem a fazolema, kdyz pak uz neprdi a muze se v klidu koukat na televizi. to je totiz navic dulezity poselstvi ze skal kdyz u toho jeho namestka nepristihnou. uz je pryc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit