Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé, doufám, že stejně s Kalouskem zameteme i v příštích parlamentních volbách. I když nepochybně nasadí opět nějak přizdobeného knížete i kohortu poblázněných studentíků.
  • Skutečně byla vedena velmi nagativní kampaň a to hlavně ze strany médií nepokrytě stranících K. Schwarzenbergovi a označujících voliče M. Zemana za nevzdělané socky a komunistické struktury. To, že K.Sch. by naopak vylíčen jako noblesa sama, poctivý a lidový a zcela odstřižený od současné nenáviděné vlády, to byl opět známý Kalouskův majstrštyk. Bohudíky mu na to občané neskočili a to ho nyní musí hrozně štvát, že ještě nejme takové stádo, jaké by si přál.
  • Když už něco řekne Kalousek, tak to stoprocentně zavání jen lží a intrikami, proto pryč s takovým převlékačem kabátů. *12*
  • ... rozumní občané udělali čáru přes rozpočet hlavně EU, kdy měly být zavedeny zvláštní reformy pro náš stát a hlavně Euro, což by zlikvidovalo zbytek koupěschopnosti pro obyvatelstvo ... *10*
  • ... a v řádných, nebo předčasných volbách bude úplně jasno, že darmožrouty tahle země nepotřebuje !!! *3*
  • Jsem jen obyčejný člověk,který zdejší příspěvky jenom pročítá, ale dosti pamatuji!Proto si troufám prohlásit, že to, jak pan Zeman a velká většina voličů zametli s panem Kalouskem a jeho klakou nemá v historii našeho státu obdobu!
  • To není projev drsnosti, ale především obrovského zklamání a flustrace z obrovského neúspěchu politiky tohoto pána, který si myslel, že už se dostane na vrcholek moci a slávyˇ.Obyčejní čeští lidé mu vzkázali, že v žádném případě nejsou ochotni akceptovat masáže německých a rakouských medií usazených trvale v Česku, ani zdebilněné a servilní prý veřejnoprávní TV a jejích soukromých příbuznými!Neuspělo ani někdy až nechutné předvádění se různých Svěráků, Sokolů, Špačků, Čvančarových, ani příslušníků vědecké obce reprezentovaných Grygary, Pirky, Ilgnerovými a dalšími!Velká většina voličů opět prokázala, že má svůj vlastní mozek, který dokáže přesně odhadnout, co tato společnost zdevastovaná právě různými Kalousky, Topoplánky, Íčky a dalšími potřebuje.Proto až velmi srandačně vyznělo i Kalouskovo prohlášení o Schwarzenberkově angažmá v čele vlády.Byl to evidentní projev bezmocné nesoudnosti, a pro normálního člověka to bylo velmi úsměvné prohlášení.Snad nrjtrapnější za všech, které kdy pan Kalousek učinil!Pana Zemana jsem nemusel, ale přiznám, že díky tomu , jak dal panu Kalouskovi a spol. na zadek moje sympatie k němu značně stouply!
  • "Drsný" pan Kalousek a nejen on...bude určitě mít příležitost všechny své názory znovu svobodně zopakovat po volbách, před voliči této země a případně i před lidmi, kteří se ho budou z pozice svých funkcí ptát mimo tohoto i na jiné věci... ohledně současnosti i minulosti. Bude to jistě velmi zajímavé popovídání a lidé v této zemi se možná dozví i věci o kterých neměli ani tušení co se proti nim ještě všechno chystalo.....
  • Kníže a jeho přívrženci si najali Lucernu a už se těšili,jak budou bujaře oslavovat.Holt rozumní občané jim udělali čáru přez rozpočet.Jen ať táhne cizák a vlezprdelka skopčáků a nacistických pohrobků tam,odkud přišel. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • To jako všichni co dali hlas Zemanovi jsou Zemanovi vlezdoprdelníci? A ti co dali hlas Schvarzenbergovi nejsou Schvarzenbergerovi vlezdoprdelníci? Bože jak někdo může být tak blbej, a ještě s tím lezeš na net. . .
  • jsem rád,že zvítězil rozum.
  • zemanovi vlezdoprdelníci , Zeman je nácek. To jste ještě nepochopili?
  • už aby to bylo,abychom na ty darmošlapy a darmožrouty pražský nemuseli platit,lepší žádný hlavní město,než takovýto semeniště špinavých zlodějů,podvodníků,arabů,rákosníků a cikánů
  • Včera večer kolem 19 hod jsem v Praze na Tylově náměstí přestupoval na tramvaj č. 22. Z tramvaje vystoupilo asi 20 mladých lidí. Pravděpodobně se vraceli z nějaké párty, která byla uspořádána na počest očekávaného vítězství K.S. Z jejich tváří byla cítit zloba, nenávist a zklamání, že to nevyšlo a vynaložené úsilí na blbnutí mladých lidí vyšlo vniveč. Dokonce se bavili o tom, že zorganizují večerní pochod Prahou jako protest proti výsledku voleb. Když si vzpomenu na to všechno co se dělalo na každém kroku /televize, rozhlas, noviny, samozvaní komentátoři, historici a analytici/ ve prospěch K.S. nedivím se pánům Kocábovi, Špačkovi a dalším tzv. Havlovcům, že předem dohodnutá místa a funkce neobsadí a peníze p. Bakaly /desítky mlionů korun/ jsou nenávratně pryč. Dnes jsem mluvil s několika významnými osobnostmi a z jejich vyjádrření bylo cítit velké zděšení co by mohlo být nebo bude s nimi dál. Čas ukáže jaký bude další vývoj.
    Nedivím se taky na reakci německých a rakouských médií. Cítily historickou příležitost za pomoci českých přisluhovačů revidovat výsledky 2.světové války a dohod poválečného úspořádání Evropy vítěznými velmocemi a věřily, že lidé ztratili historickou paměť. K tomu jim měli dopomoct zmanipulovaní mladí lidé. Nevěřil jsem, po tom všem co volbě předcházelo, že se M. Zeman stane presidentem. Možná se o to zasloužila, jak říkají věřící, boží vůle a Česká republika bude existovat i nadále nejen na mapě, ale i ve skutečnosti.
  • Jo, lid jej odsoudí, ale Kalousek se tomu bude smát na druhém konci planety v exotickém ráji se kterým nemá Česká Republika smlouvu o vydávání zločinců a s ním se na náš účet budou bavit stovky dalších darebáků, užívajících si tam odkloněných peněz.
  • Kalousku, připrav se na popravu, brzy příjde. Lid tě odsoudí.
  • Po půlnoci chtěli odpojovat Prahu od zbytku republiky,na facebooku -(Pražský stát) vyvěsily mapu samostatného ministátu.Ráno příspěvek na facebooku nebyl,vystřizlivěli. Kalousek je mimo,možná to vztahoval na přítomné.
  • Démony jsi TOPKalousi vypustil ty spolu s Kubicem při posledních vobách - postavením mladých proti důchodcům. Znevážili jste absolutně starší generaci a nazvali je příživníky a pijavicemi. A o tom to je. Kuibiceho správa a tvá podpora přímo honu na Paroubka /i když ho nemusím) je jasným příkladem. ˇUtoky jakéhokoliv druhu proti někdy i pomyslné levici podporuješ dodnes. Lidíé na náměstí jsou ti k smíchu a ty si dovoluješ mluvit démonech.
    Víš peoč jsem nevolil spáče - protože je tvůj šašek číslo dvě - jednička je jasně Přesčas.
  • Docela bych rád věděl z tábora pana knížete, jestli schvalují, to co se zde teď děje. Je to jak hon na čarodějnice. Že se tak stejní lidé nechovali po zvolení Klause jako presidenta, ten byl kovaný komouš a nikomu to tehdá nevadilo?
  • Nevím kde berou socani jistotu, že budou vládnout po ods. Lidé zjistili, že se nedá ničeho dosáhnout na náměstích, a tak bude u voleb mazec, a lidi budou dost opatrní koho budou volit. Chtělo by to přímou volbu i odvolatelnost, to je pravá demokracie, kdy si lidé rozhodují o tom co se bude dít. Chtělo by to volit profíky a ne bandu politiků, které nejde vůbec o to aby fungoval stát. Ale o to aby se co nejvíce napakovali na úkor daňových poplatníků. To naši politici nechtějí, protože ví, že by si už neškrtli a museli by jít makat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit