Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych udělal toto.Důchodce jde pracovat tak ať přestane brát důchod.proč by si měl vydělat 10 000-15 000 Kč a k tomu důchod.Dal bych přísný zákaz zaměstnat důchodce.
  • Co to je zase za békovinu??? Pozastavený důchod je až v okamžiku, kdy se k tomu vyjádří sociálka a ne protože si důchodce nahlásí účetní pozastavení důchodu. On podává žádost a jako podklad pro uplatnění slevy slouží vyjádření sociálky. Dřív mu to žádná normální účetní neuplatní. Takže nevím z čeho by se mělo počítat penále, snad z toho že něco chtěl... Jo na chudý lidi musí být přísnost *11*
  • Zákon to umožňuje přerušit důchod byť na 1 den. Nebojte se, jsou to jen plané výhrůžky. Nic jiného meumí, jen obírat lidi a vyhrožovat.
  • vypada to jako by Kalousek zahajil genocidu Cechu
  • Už bylo na čase, důchodci zabírají mladým lidem místa a ještě by měli mít výhody .
    Konečně něco pozitivního a ještě bych zrušila možnost práce důchdců na dobu neurčitou.
    • Mladý člověče pracuj a snaž se, až budeš mít tu kvalifikaci na kterou se vyplatí zaměstnavateli dát ti místo a propustit kvalifikovaného důchodce, tvůj sen o stálém zaměstnání se splní...
    • Taky se toho dožijete *1* a mladí v té době budou možná mnohem drsnější než Vy.
    • Jestli mladý půjde pracovat za 48,10 kč na hodinu, ať se přihlásí, přenechám toto místo.
  • Sice maji podle nekterych tu drzost ze nechteji pojit hladem a zimou a pakaz jedna jeste si dovoli pracovat. Na druhou stranu jsou remesla a cinnosti kde se nejak nedari mlade sehnat , napr dost casto doprava a o praci o svatcich a vikendech se nejak nebudu sirit. Bojuzel , duchodci uz nemaji moc moznosti tam na vsechno plivnout jako / a jsem na to pysny , klidne se poserte s minusama a komntarema / jsem to udelal ja a odejit do ciziny. Chtelo by to valku aby to krapet normalizovala.
    PS . tem budoucim klikacum minusu a pisatelum svatych komentaru predem : do oci by jste mi to nerekli. Pokud tam nekdy , velmi malo musim , vetsinou odklonit muj majetek z dosahu CZ uradu , uz ho tam moc neni a nektery z vas vidi v cem prijedu , nema jine prani nez ze me vytahnout par drobnych za neco. Pro nej to asi drobne tusim nejsou.
  • Přeci musí být nějaká sociální spravedlnost. Jestliže stát živí půl milionu nezaměstnaných a na druhé straně pracuje 200000 důchodem zabezpečených osob a tito důchodci neplatí daň z příjmu.? Třetí otázkou je kolik stát vybere daní a poplatků od zahraničních dělníků??
  • Proč byl uživatel starobního důchodu osvobozen od placení daně z příjmu , pokud vstoupil do pracovního poměru.? Jestliže pracující platí daň z příjmu,sociální a zdravotní pojištění, proč by měli být od těchto plateb osvobozeni uživatelé důchodů? V republice je 500000 nezaměstnaných. Dvěstě tisíc důchodců pobírá důchod a ještě pracuje , přičemž neplatí daň z příjmu ?? Nebylo by vhodné odstavit 200000 důchodců od koryta a nasadit tam 200000 nezaměstnaných??
    • Samé nesmysly, když o tom nic nevíš, tak raději drž zobák.
    • pro výstrahu........Bbe píšeš nesmyslY. Důchodci poracují a platí sociální pojištění na tebe. Důchody stát znehodnocuje a je tak sprostý, že jim tu škodu nedorovná. Taky se dočkáč ty blbečku.
    • Vážený anonyme.
      Nevím čím se živíš a kdo za tebe platí berně,ale mluvíš o něčem čemu nerozumíš,
      ti důchodci totiž daně platí,pouze jim nebudou odečítat tu částku,kterou odečítají
      každému kdo pracuje,což není zrovna fér.A co se týče toho odstavení od koryt,
      vážený,ti důchodci pracují tam kde nikdo dělat nechce,nebo v činnostech kde se
      musí něco umět a mít praxi.
  • Hńupe Kalousku. Že je zákon debilní je jasné, protože je zpracovali takoví blbci jak jsi ty. Víš, totiž ty jedno smradlavé hov.do o výkladu zákona nerozhoduješ ty ( i když jsi je ty a tví poskoci připravoval), nýbrž nezávislý soud. I finanční úřad nemůže dát dřív pokutu ani vyměřit penále, dokud znění a výklad zákona nebude jasný. Takže běž ty smradlavý hńupe do řiti, dej si panáka a laskavě nevyhrožuj. Blbe jeden zlodějský,zasraný.
  • Kalousek co je ve funkci, tak nemyslel nikdy na nic jiného, než jak okrást co nejvíce právě důchodce. A teď nám bude nakecávat, že je mu za důchodce úzko, protože dostanou doměřenu daň a ještě mastné penále. To je u těchto důchosců na exekuci. Kalousek togle udělal naschvál, ať nelže... Důchodci, sjednoťme se a u voleb pojďme všichni dát svůj hlas pro KSČM !!! A na tu práci se jim vykaškleme a pojďme na jaře spontánně manifestovat za dodržování Ústavy, kterou Nečas s Kalouskem i Klausem soustavně porušují, konkrétně lidská práva, která jsou její součástí . A přes ombudsmana žalobu za porušování lidských práv až do ťrasburku. A bude ouzko Kalouskovi. Udělali ti schválně, aby mohli tyto penize ukrást Janouškové a Hávové...Je nás celke 2 miliony 800 tisíc aksdyž dáme hlas komunistům, tak tady bude pořádek a ne Nečasové, Drábkové a Kalouskové !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit