Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se ti to stalo? Ale to nemusí být do smrti. Někteří nž umřou i prohlídnou!!! *5*
  • Holt se zas bude řezat obuškama.
  • Pánové, budu končit na státním úřadě kde jsem pracoval přes čtyřicet let.Nejprve jsem vyhodnocoval telefonní odposlechy a teď s kolegy vyhodnocujeme vaše bláboly na diskuzních forech. Zatím jsem mohl svým chlebodárcům psát v hlášeních " je to dobré ještě se urážejí a hádají" Největší strach je z toho aby se lidi nesjednotili protože jak říká klasik v jednotě je sílatak teď budu už jen číst ty vaše pivní řeči jestli jsou větší zloději ti či oni Práci čest ( ale dobře plcené)
  • popelín vy trotl že?
  • jára popelín ty hov.do
  • Terazky ty by jsi mohl mít s omegou dítě hihihi a pak ho sežrat. Oba dva pěkní volove jste.
  • Omega ty hova.. ty žiješ asi na měsíci :(
  • Odbory jsou proto, aby se pár dalších nenažraných napakovalo. Škoda, že lidi tot nechápou. Jde jim o navýšení členské základny a tím i navýšení svých divident. Jinak tlučhubové a vyděrači společnosti. Je jim jedno jak je lidem jenom o tom kecají.... Mají pravdu na tom, že lidi jsou ,,ovce" a je nutné jim jen něco přisipat???
  • Kéž by měl pan Dufek pravdu. Tato vláda je skandální, zlodějská a korupční v čele s Nečasem Nečas je jen nastrčená loutka těmi, co tahají za provázky. Stydím se ze tuto vládu, je mně z ní na zvracení. Jsem ODSák.
  • Ale Václave, uklidni se. Ono totiž lidé mohou klidně vyjít do ulic i bez odborů, které k tomu nemusí vůbec potřebovat, stačí na to třeba občanská iniciatíva. Podmínkou ale je, že lidé musí vybírat popelnice a spát pod mostem, potom vyjdou a rádi... Ale ten Dufkův předpoklad nevidím jako chybný. Situace stojí za prd a jestli horních 10 tisíc bude potřebovat předejít tomu, aby lidé vyšli do ulic doopravdy, tak taková "palácová" revoluce pro ně bude ideální řešení. Lidem se zavře huba, že došlo ke změně a než jim dojde, že se vlastně nic nezměnilo, tak mají zase pár let na krádeže a loupeže úplně v poklidu....
  • Snippere, kdo tě platí za vytrvalé přehrávání téhle pitomosti na každé diskuzní vlákno ??? Jinak si neumím vysvětlit, to neustálé opakování stejného textu do zblbnutí. jen nevím, kdo má podle tebe zblbnout, jestli čtenáři, či zda se to již povedlo tobě...
  • Všechno už tady kdysi bylo - jenom adresný volební systém na bankovním principu nikoli !!!
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje mimostranický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik
    dále článek: „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi

    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“).
  • Odbory v tomto státě nejsou vůbec k ničemu. Pokud by někdo sečetl jejich iniciativu a výsledek za rok, nula od nuly pojde!!! To co prohlásil Dufek, mohl říct řetízek a osel mohl klidně mlčet. *14* *14* *14*
  • Já to slyším ze všech stran, ale sami lidé nic pro to neudělají. Tato vládní koalice i s představiteli by už dávno měla být pryč a makat někde v Jáchymově, aby alespoň napravila některé škody, které republice udělala.
  • Dufkovi se asi něco zdálo v noci a teď z toho chce udělat pravdu. Fantasta, který "předvídal " desetitisícové davy demonstrantu nedávno v Praze, a nakonec byli rádi, že tam byly ze tři stovky. Bohužel naše odbory jsou pouhými "válečnými" štváči. Sejí nenávist a neví, že jednou může být použitá proti nim.
  • Co jste chtěli, máte, šmejdi. Totiř kapitalismus, přerůstající do globálimperialismu. Dobře vám tak.
  • Jo tenhle přitroublej národ,kterej sice řve u piva ale nic nedělá,sám si svobodně zvolil to co má si nic lepšího nezaslouží.Až budeme ryť rypákom v zemi tak ,snad,se rozsvítí v těch připitomělých kebulích ale to už bude pozdě.Dějí se tu zvraty většinou neměnné.Proto tato vedoucí garnitůra rozmělnila odborové organizace,svaz invalidů a pod. na malé skupinky které mezi sebou vedou žabomyší války a nejsou schopné nic pořádného udělat.Ani ty demonstrace.Jedna za půl roku??To je pro smích.Ani tu generální stávku odbory nebyly schopny vyvolat.Tak se vůbec o tuhle vládu "nebojím".Prostě národ rektálních speleologů,podlejzáků,lokajů bez vlastního myšlení.
  • Ty protesty, které proběhli v Praze, byla opět fraška. Odbory v tomhle státě, nemají takovou sílu, aby zmobilizovali takovou demonstraci, která by donutila lidi, jít do ulic a donutit tuhle vládu k demise i s Klausem. Lidi čeho se bojíte, jde tady o naší budoucnost a o budoucnost příštích generací. Uš se musí něco stát. Za pár dní se bude v nemocnici, platit 100Kč za den a od nového roku, se všechno zdraží, kvůli zvíšenému DPH, tyto zlodějské reformi, okradou spoustu lidí a vím to je jedno? Co je Český národ, kdeje ta naše hrdost, necháme sebou pořád orat a na všechno kývat? Musí se udělat pořádný rachot a né otom jenom kesat v hospodě u piva, které bude tak drahé, že si ho nebudeme moct dát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit