Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na TISCALI je to jak na SPUTNIKU, nebo na PRLAMENTNI LISTY. A v CINE to chce strana a lid.

  • Čína v technologiích špičkové úrovně zasazuje Západu,USA a zbytku světa v oblasti mobillity,počítačů a s tím spojené navazujících technologií tvrdou ránu.V Česku s tou naší naivitou ani nevíme,o co kráčí,ale musíme stát ve stejné lajně s odpůrci Číny.Ale to tuto světovou velmoc nezastaví,neboť si ani nedovedu představit způsob omezujících tuto ekonomickou velmoc.A kdo si myslí,že se dá v současné době uzavřít hranice vysoce výkonným,elektronickým zařízením,tak je v podstatě jen velmi naivní.Tady prostě hranice již nikdy nebude.Tady by jenom prospěla spolupráce a technologická vzájemnost.

  • s teroristickýma USA na věčné časy a nikdy jinak

  • Časy se mění a svrchu nabývá relativizace demokratických  hodnot a relativistické hodnocení těch režimů, jejichž reálné hodnocení vyvolává rozpaky. Zejména čínský kapitalisticko-komunistický režim, jehož konvergenční kontury jsou jasné, v naplňování demokratických ideálů postoupil dál než mnohé tradiční západní demokracie. Eurohujerská EU ztratila morální nárok na kritiku čínského režimu, který je rozhodně demokratičtější než eurofilními byrokraty budovaný systém eurohujerské diktatury. Oč je Huawei svými výrobky více špionážně aktivní než ikonické výrobky Západu typu Nakousnutého jablka ? Vždyť vyšlo najevo, že amíci sledovali i nezbednou Angelu Merkel...

  • špionománie??????????????? Nebo mluví z vlastní zkušenosti??

  • Kime,USA nemá komunistickou stranu!Stačí si vzpomenout ,když sem přijel ten nejvysší komouš jaké orgie tady dělali ty jeho nohsledi!Vyřiď ostatním trollům ať tu svoji demagogii propagují v SSSR!

    • Jako vždy, i nyní se mýlíte. A to od samotného počátku, protože Estados Unidos Americanos nemohou mít singulár, až po úplný konec - demagogie se nepropaguje, ale k propagaci používá.

      Dále: http://www.cpusa.org/



  • vanhorne

    "Nezávislost na straně dokazují straníci" 

    Pripomina mi to pripad "estebak Bures", tri vyssi dustojnici STB dokazovali, ze Bures nebyl agentem STB a million kobliharu to take sezralo.

    • Otázkou je, zda vyšší právní vzdělání mohou v Číně získat nestraníci. Použiji-li analogii s poměry v bývalé ČSSR, tak zřejmě nemohou. Atd.

  • KIMCID

     Jak jde o spojence(údajné) tak je vše prominuto:20. února 2015 Autoři: ČTK, jm Zdroj: https://www.idnes.cz/.../nsa-odposlech-mobilu.A150220...NSA měla tajný přístup do sítě německých telefonních operátorů 13. září 2014 Agenti americké Národní agentury pro bezpečnost a jejich britští kolegové z elektronické rozvědky GCHQ měli možnost tajného přístupu do sítě německé firmy Deutsche Telekom a několika menších německých operátorů.Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/narodni-agentura-pro-bezpecnost-nsa-site-nemeckych-operatoru.A140913_202355_zahranicni_maq?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit