Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě budeme o ruský plyn a ropu žebrat. Ale Fiala je slepý a hluchý, snad ho demonstrace pošlou tam kam patří, v Bruselu by ho mněli plácat  místo po zádech po hubě.

  • zvyšuje se jim saldo zahraničního obchodu, docházejí technologie ze Západu a oni očekávají hospodářský růst.. komunisti byli vždy nejhloupější komunitou populace..což už naznačují ty ideologické perly, které k těmto myšlenkovým akrobaciím vždy přidávají, kdekoliv na světě... :)

  • kocourXL

    Ceny energií, vysoká inflace v ČR, státní rozpočet krvácí. Jen
    můžeme doufat, že sankce proti Rusku nepostihnou více nás, než Putina.😀

  • Ten kdo to psal, má přístup do Kremlu a kamarádí přímo s Putinem.

  • Dva ze tří scénářů v dokumentu předpokládají, že hospodářský pokles v příštím roce zrychlí a ekonomika se vrátí na předválečnou úroveň nejdříve na konci desetiletí.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Tak si kladu otázku, na konci kterého desetiletí se vyhrabe českoňsko z té  jeskyně do které hloupě leze? 😉 Obávám se, že v tomto století to už asi nebude, bude-li to vůbec ještě někdy. Udatní českoni budou rozdělávat oheň sběrem spadaného klestí a křesáním pazourku po vzoru svých neandrtálských předků. 

    • Rusko potřebuje Evropu víc než Evropa potřebuje Rusko. Rusko zajištuje EU energie jen ze 40%, zatímco EU je pro Rusko 90% trhu. EU prostě nastaví LNG terminály, vybuduje nové potrubí, masivně investuje do zeleného vodíku. Ano bude to pár let bolet a EU bude mít pár let stagflace, ale Rusko zcela zkolabuje. A může si za to samo. Nemá si volit tupé KGBáky jako cary. Ruské elity rozpoutaly zcela zbytečný konflikt s Evropou a Ukrajinou, zatímco se měly soustředit na Sibiř, odkud hrozilo skutečné nebezpečí. A další výhoda demokracie je, že neschopné vedení jde vyměnit. Kdežto Rusko se toho svého plešatého skřeta nezbaví jinak než revolucí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit