Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základním příznakem nákazy bruselózou je zahleděnost  do sebe sama a zkreslené vnímání reality skrze škvíry definované eurohujerskou ideologií. Proto mnozí europoslanci zavile prosazují zájmy Bruselu a nenaslouchají přáním a zájmům těch, kteří je do Bruselu zvolili. Nejvíce je vidět neschopnost naslouchat na špičkách EU a u bruselských byrokratů, kteří ignorujíce realitu arogantně prosazují jednu blbost za druhou.

    • To jste ze sebe vyzvrátil sám nebo opsal např. z Aeronetu či Parlametních listů?

      • Je důležité mít vlastní názor a nepapouškovat. Právě opisování je prvním krokem k eurohujerismu. Opisující člověk druhé napadá a obviňuje z opisování. Opisování je přiznáním vlastní neschopnosti. Tak nevycházej z premisy "Podle sebe soudím tebe".

    • Jo a pak je tady typ evropského poslance, tzv bonzák. Ten byl sice od nás vyslán.Bez zdejších hlasů by seděl doma na zadku a dělal si palcem mlýnek v dlaních.Ale v daleké cizině mu narostly převeliké svaly.A aby se předvedl tak vzorově bonzuje.Jen aby byl vidět.Piráti skoro všichni.Dokonce když něco naprášlili a málo to v Bruselu šetřili - tak přidali bonz na pasivitu.Za pokřivené lidovce je králem práskačů nějaký Zdechovský.

      • Opomněl jste však na nevýznamnějšího z kříváckých podlých vlasizrádných gaunerů - soudruha gen.vv. Blaška. Tato japončíckoSPD špína je "zářným" příkladem podvraťáka všech podvraťáků vzor, zostuzujících CZ v EU parlamentu, že v mnohém mu mohou v jeho křiváckých podlých lžích i komouši závidět.

  • Režim 1948 - 89 nás "umění naslouchat" spolehlivě odnaučil!

    Panovala tehdy zásada tří pravd

    - co se říká ve škole

    - co se říká na ulici

    - co se říká doma.

    A riskovat, že nás udá nějaký "stáťák", nebo udavač této sektě oddaný...

    Dvě generace bude trvat, než budou lidé u nás normální!

    • V tomto bohužel Váš optimismus nemohu sdílet. I dnes se jasně profiluje hrubá síla v tom  určovat, co je "správné myšlení." Někdo tomu říká politická nebo mediální korektnost. Jak psal pan filosof Peroutka, pokud pořídíte své myšlení jakémukoliv diktátu, přestáváte být svobodným člověkem. A druhou generaci od roku 89 už tu máme. Přeji Vám hezký den. 

    • Současný demokraturní režim v podobě faktického budování budování eurohujerské diktatury už předčil mírou pokrytectví a pohrdáním názoru ostatních občanů smutně proslulý předešlý lidově-demokraticko-komunistický režim 48-89.

      • Jak se "buduje budování"...

        „Metafyzická vina je nedostatek absolutní solidarity s člověkem jako člověkem. Tato solidarita je porušena, přihlížím-li, jak dochází k bezpráví a zločinu. Nestačí, že dávám obezřetně život v sázku, abych tomu zabránil. Dochází-li k tomu, a jsem-li při tom, a zůstávám naživu, zatímco druhý je vražděn, pak je ve mně hlas, díky němuž si uvědomuji: to, že ještě žiji, je moje vina." říkal už Jaspers!

    • mun.go

      Do roku 1945 bylo všeobecně známo a upozorňováno: "Pamatuj, že poslech zahraničního rozhlasu se trestá smrtí" - německy poněkud obšírněji:

      Denke daran - das Abhören ausländischer Sender ist ein Verbrechen gegen die nationale Sicherheit unseres Volkes. Es wird auf Befehl des Führers mit schweren Zuchthausstrafen geahndet.

      Pamatujte - poslech zahraničních kanálů je zločinem proti národní bezpečnosti našich lidí. Na příkazy Vůdce jsou uvaleny přísné sankce. 

      Na západě byl nápis jiný: "Enemy Ears are Listening" pod tvářemi Benita Mussoliniho, Hidekiho Toja a Adolfa Hitlera.

      Ještě dlouho po válce byl nápis "Pozor, nepřítel naslouchá" na vojenských spojovacích prostředcích (radiostanice, ústředny).

      A nyní opět nepřítel naslouchá, tentokrát se jmenuje Huawei ...

      ČR a USA rozjíždí spolupráci v 5G. Babiš s ministrem Pompeem podepsali deklaraci...

      • vanhorne

        "Pozor, nepřítel naslouchá"

        Ucil jsem se v Adamove ve Zbrojovce (Adamovske Strojirny), tam to bylo vsude. Na brane, po nadvori na kazde hale napis " Pozor, nepritel nasloucha! Mlc, co jsi videl". Jedno prislovi rika: Mluviti stribro, mlceti zlato, tak asi proto byly ty napisy ☺ 

      • Ti agitátoři, kteří fakticky nic nevědí, jsou nejvíce přesvědčeni o své pravdě, nejméně naslouchají a o to vehementněji prosazují svá nesmyslná dogmata.

    • Nooooo, zajímavá teorie...nicméně tento systém ,co jste popsal, naslouchání a nejen jemu, spíše učil, jinak by člověk co se, dle Vás, odnaučil naslouchat, mohl říci někde něco ,co by ho v té době mohlo "mrzet".... ale to člověk věděl ,protože právě pozorně naslouchal......, naopak tento stávající systém učí lidi nenaslouchat,nepřemýšlet nad vyřčeným (Vy jste toho zdárným příkladem)....a nejen nad tím a strojově a většinou bezmyšlenkovitě konat dle šablony........Jak dlouho bude trvat "náprava" o tom nechci spekulovat, ale pokud, jak tvrdíte, dvě generace, tak musím smeknout před stávajícím systémem, protože v rekordně krátké době zmrvil víc, než věčně spílaný socialismus....Jestli to nebude tím, že cca 90% lidí má dnes v hlavě nasr..no a lepší je se neustále vymlouvat na "komanče", než hledat chybu právě u sebe, nebo se ji aspoň průběžně snažit, pokud možno,co nejvíce eliminovat.

      • Se závěrem Vašeho příspěvku velice souhlasím. Je však třeba také říct, že i dnes máme tisíce těch, co poslouchají, evidují a sledují. Nejen lidi od BIS. Kádruje se vesele a třeba ve firmách vládne tuhý teror mladých, ambiciózní h. To tvrdím na základě zkušenost, ač z daleka nejsem důchodce. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit