Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za komunistů se říkala jen přeslazená lež. Proto jsou teď lidé jak v Jiříkově vidění. Ale svádět všechno na Havla je blbost. Zeman taky není nic moc. Havlovi bohužel nic nevyšlo, pravda a láska nezvítězila. Ale zato přestali být lidi slepí, a že jim to dlouho moc vyhovovalo. Zeman rozhodně není populista. Pak se však nemůže divit naprosto podlomené morálce lidí. Podpora levné pracovní síly, devalvace hodnoty práce i zboží. Stane se z nás pobočka pro Čínu.
  • Vy máte houby úroveň. Vaše strana mince je pěkně umazaná od exkrementů, protože si neumíte zamést před vlastním prahem. Ne každý, kdo je nahoře "tam" má čisto (tam - dosaďte podle úrovně, kde si myslíte, že jste). Ale, jak to vidím, jste na nízké úrovni, pane prasátko.
  • Jsou zde i vzdělaní lidé s různou praxí. Je daleko pohodlnější vidět věci černobíle, zvláště, když sedíte pohodlně za stolem. Být vámi, tak se tím moc nechlubím. Cena práce díky takovým, jako jste vy dost klesla. Nikdo se k vám nepohrne za ten obolos, který nabízíte. Každý vám řekne, že si máte sehnat Ukrajince, zvláště, když po nich tak bažíte. Navíc splní vaše domněnky o nekvalifikovanosti a neschopnosti splnit úkol. To, že jste tam, kde jste, stejně nejspíš vděčíte svým bohatým rodičům, co si nahrabali v době, kdy to ještě nebylo trestné. Jenže dnes to tak nefunguje. Taky máte představy, které mají základ v dobách minulých. Buď jsou vypočítavé svině, kličkující mezi zákony, co své lidi koukají, jak nejlépe natáhnout. Nebo jsou lidé, kteří jedou podle pravidel, ale nic jim to nepřináší, protože se někde vyskytla díra, kudy unikají prostředky do zahraničí. A co jim řeknou? No, nemůžeme vám víc zaplatit. Proč? To vám nesmíme/nemůžeme říct!
  • víme sajmon, banja
  • Pozor, byla tady i ruská banja ale ta zkrachovala, protože v ní žádné peníze nebyly . *14*
  • víme sajmon, splodině
  • víme sajmon, úrovni
  • nevim co je simone tak se omlouvám splodině nikdy nerozumím jednám jen na urovni *12*
  • jsi takový postižený Simone
  • ano názor hodný jen hloupého českeho mouly co nikdy nic nedokáže, nic neumí v práci odvadí minimální výsledky ale na diskuzi ze sebe navíc dělá duševního mrzáka- raději pracuj solvino *12*
  • nechápu tě promin *12*
  • víme sajmon, kd
  • kriplik Sajmon nonstop celou noc?
  • aha tak promin jsem netušil že komunikuju s kriplem tak si to užij já musim obhlidnout tu linou holotu jeslti mi neco nekradou ze skladu holt českemu lidu se věřit nedá *12*
  • víme sajmon, návrhářka
  • proč nepracuješ líná holoto? kd tě zamestnává že mu to nevadí? jsi liné české *12* nic víc
  • víme sajmon, invalidka
  • raději pracuj a nekomentuj věci kterým nechápeš *12*
  • nazor lineho delnika nic víc- nesnažíš se pojdeš to je zákon kapitalismu a jsem rád kapitalistou line nezamestnám už tak máte vic než dost chátro česká *12*
  • víme sajmon, spánek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit