Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen lump nebo ubožák s prázdnou hlavou se bojí neexistující hrozby - Islámu. Přitom mu mnohem horší zlo sedí v ČR Parlamentu a na Hradě, podporované oligarchy a gayem - kokainistou Putinem - komunisti tj.- vrazi a zloději, proti kterým je islámský stát večerníček pro dětičky. Hromadné vraždy, znásilňování, střílení nevinných, hladomor - to je osud, který čeká každou zemi, kterou ovládne rudý nacismus.
  • Uprchlíky tu v Čehniji nechceme, zejména ne ty co uprchli z blázince nebo z ústavu - Prognostického. *1* *1* *1* *1*
  • v tom Portugalsku to má Brusel vychytaný...no proč ne, za euro zaprodat vlastní suverenitu a pozvat si chudinky utíkající před válkou....všichni kromě sluníčkářů víme jak v "zbědovalém stavu" ty chasníci přicházejí....až jim to v Lisabonu začne bouchat, tak se budou všichni divit
  • maže příspěvky a rozdává bany. Opravdu je to už běžná věc?
    • Cenzura se bude více a více stávat součástí našeho každodenního života. "Demokracie" se přeci musí bránit nevhodné pravdě.
      • -bla, bla
  • včera jsem viděl mapu Evropy kde bylo jasně vyznačeno kde už vládne islám.
    pouze slovanské národy jsou bílé bez vlajky..
    čechy, slovensko, polsko, ukrajina, litva.. /severské národy jsou už zaplaveny islámem/
    DRŽME SE SLOVANÉ ! stovky let jsme se bránili osmanské invazi, NENÍ KAM USTOUPIT !
    • natu jsi zapomněl........to je takové území mezi Čechami a Slovenskem, víš....?
      • ...tam nevládne Islám, tam vládne blbost a slivovice.
        • je desetkrát více inteligence než u Engelchena za střízliva
        • Blbost vládne in Hell a slivovici tam popíjí Angel.
      • Morava trpěla pod nájezdy tatarů, avarů, osmanů ... z českých zemí nejvíc
        masakry, vypálené osady, tisíce unesených lidí do otroctví.. kde je jim ted konec.....
  • Je pozoruhodné, jak jedna z nejchudších zemí EU zarputile setrvává na hodnotách "sluníčkářů" a pomatené falešné solidaritě k migrantům. Lze předpokládat, že pouze do doby, než i u nich, některý z přichýlených muslimů, provede podobný akt vraždy, jak bylo v Berlíně. Bohužel dosud některé země EU se ještě neprobudily a jsou čekateli na "budíček" několika mrtvými spoluobčany případným teroristickým útokem. Němci si také mysleli, že když přichýlili tolik emigrantů, tito jim budou vděční a zařadí se do řad spoluobčanů. Z omylu je vyvedly teroristické akce, při kterých byly mrtví. Dá se předpokládat, že tomuto osudu neujde ani Portugalsko. Kéž by se to nikdy nebylo stalo, že na území Evropy vtrhly hordy běženců, jdoucích pouze za lepším a bezpracným životem. Že je tomu tak dokazuje statistika, která sděluje, že v Německu pohé 2% emigrantů mají nárok na povolený pobyt. Že Evropa není schopná zbytek emigrantů vykázat ze svého území je ukázkou toho, že systém a organizace EU má životu nebezpečné trhliny a je velkou hrozbou bezpečnosti EU vůbec, když si do ní může kdokoliv, jakkoliv a kdykoliv jenom tak dojít a dělat si v ní co se mu zachce. I vraždit. Zda jednou ti vůdcové, co to zavinili, budou za to potrestání, protože v EU mají na svém svědomí již stovky mrtvých. A nepochybně jich bude stále více a více. Bohužel.
    • Xafa
      to vám rád vysvětlím: nic pomateného ani falešného na tom není. 1/ Portugalsko je země s koloniálním dědictvím, během něhož získalo zkušenosti s různými národy, rasami, náboženstvími apod. Portugalci ve své koloniální správě využívali asimilaci, tj. smíšení s domorodým obyvatelstvem, narozdíl třeba od Britů. Rasismus zde opravdu nemá místo. 2/ Země žila takřka 50 let v režimu prezidenta Salazara. Byl to vlastenec, silně věřící člověk, kázající skromnost a solidárnost, vyzdvihující morální a mravní hodnoty nad konzum. Socialistickými státy byl však označován za diktátora. Faktem však je, že se země díky němu zcela vyhnula 2. světové válce /přesto tajně pomáhal Spojencům/ i komunismu. Nicméně byl to režim konzervativní a pravicový a jeho výsledkem bylo, že země začala stagnovat a zaostávat, nedostávalo se zboží atd... Ano byly zde věznice, byli zde političtí vězni, ovšem s Frankistickým režimem se to srovnávat nedalo. Už jen proto, že Portugalci jako národ drží neuvěřitelně pospolu a občanskou válku by nedopustili. Diktatura se přežila a v roce 1973 proběhla tzv. Karafiátová revoluce, kdy takřka bez výstřelu se země došlo k přechodu k demokracii. Od roku 1973 zde převládají víceméně levicové, sociálně demokratické hodnoty. 25.4. je svátek demokracie a je zde oslavován skutečně bouřlivě a jeho odkaz je velmi uctíván. Mezi tyto hodnoty patří především soucit, solidarita, rasová i náboženská tolerance. Ty tedy nejsou ani falešné, ani hrané, ani koupené, ale získané prostě životní zkušeností tohoto národa. Portugalci nikomu nic nevnucují ale také si nenechávají nic vnutit. Atmosféra je vstřícná a tolerantní. 3/ pohyb obyvatelstva: v podstatě nepřetržitě probíhá migrace z a do Portugalska. Zejména mezi Brazílií a Portugalskem oběma směry, v některých dekádách přijde z Brazílie kolem 400 tisíc lidí, v jiných dekádách zase 400 tisíc lidí odejde. K migraci dochází i mezi Angolou, Mosambikem, a příp. ostrovy při africkém pobřeží. Je zde početná migrace i z Bangladéše a Nepálu. Fakticky lze ale hovořit o přítomnosti migrantů pouze ve velkých aglomeracích, jako je Lisabon a Porto. Migranti mají hrazené pouze základní zdravotní pojištění, a pokud si naleznou práci, mají naději na získání povolení k pobytu. Sociální dávky přistěhovalci nepobírají a tak se každý musí postarat sám o sebe. Venkov je téměř unisono portugalský.
    • Angela nese přímou odpovědnost za mrtvé v Berlíně, i za naši občanku. Měla by být vyšetřována, stíhána a odsouzena. Spolupachatelka jak vyšitá.
  • No vida, jak ateisté navštěvují kláštery a kostely *14*
  • vůči migrantům. Já bych si domů klidně deset vzal aby mne kulturně obohatili....
    • Já bych si jich vzal aspoň 100, protože to bych byl ještě víc obohacen.
  • super že se PC nemůže bránit, co? Kdo má pořád přeskakovat tvoje bezmezné blití obecního hlupáka. Nikdo by tě veřejně neposlouchal. Ale ono to musí z tebe ven,co?Zkus na toaletě .....
  • Komentář jen dokazuje fakt, že zatím se problém uprchlické krize těchto 2 zemí netýká.
    Položme si ale otázku, kdo ti "uprchlíci" vlastně jsou a za čím jdou ..... nenávist, dávky, umanutost po ženách............... Chudáky na nádražích AM nevítala. Ti zůstávají v uprchlických táborech v Libanonu, Jordánsku, Turecku.
    Závěr : Islám do Evropy nepatří tak jako křesťanský kostel nepatří do Arábie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit