Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ptejme se ODS a dalších pravicových stran kam zašatročily v roce 1997 zlatý poklad republiky, cca 10 tun zlata a zlatých mincí.
  • Carské rusko bylo zaostalé a aby se mohlo stát ohromným odbytištěm,pro německý kapitál bylo nutno tento režim změnit.Proto byl vybrán a německým byznysem financován V.I.Uljanov později s krycím jmenem Lenin-To on nechal zavraždit carskou rodinu,aby byl realizován jiný režim.Avšak VŘSR se to zvrtlo a nový režim se jen etabloval vznikem sovětů.Ruský mužík na to doplatil opět a to od přátel revolučních změn.Také německé průmyslové a zbrojní monopoly nedosáhly svých cílů.Ale to je již jiná kapitola.
  • Proč právě bývalá komunistka má takové jasno???To asi proto,že byla ještě ve svazu česko.sovětského přátelství a sovětští přátelé ji vyučovali,jak demokracii zakroutit krkem!!!
  • Plán na zničení komunistů.
    Pravice tím zastírá své zlodějny.Komunisti po 6O.letech byli jenom příštipkáři v kradení proti dnešní vládní garnitůře.Stávající vlády po převratě beztrestně rozkradli celou reoubliku a to všechno ,celou hromadu co nastřádali vlády pod vedením komunistů.Není již teď na nic a pořád se to zhoršuje.Co jsou to za lidi ve vládní garnituře.Hrabou pro sebe a přibývá denně chudáků,kteří nemají na jídlo a bydlení ne vlastním přičiněním.To chceme?A bylo by to ještě horší,kdyby nebyla opozice to znamená i komunisti,kteří budou mít ještě větší váhu.
  • Bejvalej komunista je jako bejvalej cikán stále krade
    • Pro antikomunistické blby bych měl několik otázek.
      Proč J.V. Stalin vyvraždil Leninovu partaj a důstojnický sbor Rudé armády?
      Proč nejvíce komunistů povraždili sami komunisti?
      Proč VŘSR a V.I. Lenina financovalo Německo a banky?
      Proč SSSR a Německo A. Hitlera podporoval finančně i zbrojně americký kapitál?
      Proč byla nejbohatší křesťanská katolická církev a její gestapo=inkvizice?
      Proč vůbec vznikají revoluce a války?
      Atd...................................................................................................................................
      A teď uvažujte šmudlové.............. :-)))))))))
      • Dodal bych ještě jednu otázku pro antikomunisty a převraceče dějin: Kdo uzavřel jako první s Hitlerem pakt a obětoval mu tehdejší ČSR? Nápověda: Mnichov
  • Rejpalovi.

    Je vhodné doplnit, které křídlo KSČ z r. 1968 by měla dnešní KSČM napodobit a které ideje rozvíjet.
    Byl jsem v té době v KSČ, následně "vyakčněn" jen za jednoznačná slova a pobyl si dalších 21 let v buldozeru. Takže ani dnešním komoušům nevěřím nic a jejich program je možná dobrý, jako mimikry pro buhví co. Lumpů a lumpáren je zde už nadmíru.
    • Tak jsem měl na mysli třeba křídlo Oty Šika, to byl poslední skutečný ekonom u nás.
  • lubosvetly
    Přiteli rejpalovi bych rad připomněl,že to byla prave KSČM,ktera při 1.volbě prezidenta podpořila nynějšiho hradniho pana,Václava Klauze,za slib komunikace s KSČM.Byla to právě KSČM,ktera smetla zakon o milionařské dani podany ČSSD za jeji vlady.Možna se pamatujete na uplatkařskou aferu poslance a pražského lídra za KSČM Jiřiho Dolejše.Tvrdit,že KSČM je levicově založena,je ten největši kamenak,co jsem kdy slyšel.Je to stejně tak zkorumpovana strana jako je ODS,VV,KDU-ČSL aj. *1*
  • ""... je jediná strana, která má jasno, kam chce jít.""
    Ale s kým, s čím??? Se stávající nedůvěrou v kohokoliv, s dluhy po kapitalistickém systému???
  • Pravice má zcvrklé půlky, neboť díky svým zlodějským deformám (kde bohatí ještě více bohatnou a chudí jsou odíráni i o poslední zbytky úspor) příští volby projede na plné čáře a komunisté budou mít zelenou. Je to hnus velebnosti.
  • Souhlasím s paní profesorkou. Jen by se mělo asi dodat, že KSČM je jediná strana, která má jasno, kam chce jít. A není to někam do Tramtárie. Ještě by měli mít odvahu a oprášit ideje roku 1968. Hodně z toho by bylo platné i dnes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit