Přejít na výpis diskuzí
Dyk s Bartoškou se ozvali, bojí se o demokracii
31.10.2016 | Jaroslav Bican
356 příspěvků
-
odtud vystříkni ty kunde buzerantskej
-
Svobodný člověk se nesmí sklánět před žádnou autoritou,pokud chceme něco změnit legitimní cestou,máme jedinečnou možnost v roce 2017-2018,máme to jedinečné právo,právo volit....
-
klasický HOAX [:houks:]
http://hoax.cz/hoax/co-je-to-hoax -
Přál bych si,abych zde mohl číst slušné komentáře,je neuvěřitelné,kolik vulgarizmu je kolem nás
-
No hlavně, že neměl strach z natáčení filmů za komunistů, zřejmě v té době nebyla demokracie ohrožena.Stejně volte slušnost Ondra Vetchý a dále a dále.Komedianti jsou prodejný děfky s velkým V všichni.Nevím, proč si dobytkové myslí, že mají patent na rozum.Za středověku je drželi dál od města, dobře věděli proč( páč se jim ztrácely slepice :-)).
Takže Havranpírko a Sokole můžete nám políbit. Rudé trenky,tílko a jarmily nevyhazujte, kdyby se to zvrtlo- ať můžete hrdě cvičit na Spartakiádě . *14* -
... trpím havloidním syndromem, jsem na malé chlapečky :)))
-
Nebuď zlý, on je jenom nemocný. Trpí sexuálně deviantními bludy.
-
... mám tvaroh za ráfkem co s tím, moje inteligence si sama neporadí :)))
-
... jsi dokonalá krysa, blahopřeji :)))
-
... máš nepřekonatelně primitivní pravopis póvlu, blbe :)))
-
... ale já vím, že jsi dokonalý primitiv, šašku :)))
-
... jsi bezkonkurenčně primitivní špinavý nepoužitelný zdegenerovaný chudák, to je fajn :)))
-
... napiš něco o své profesi, je jasné, že to nebude nic divokého, pitomečku :)))
-
Výborně, už je to bez sprostých slov. To je o dost lepší Prasečkáři. Děláš velké pokroky, má z tebe velkou radost. Jen tak dál!
-
bobe-tebe určitě jirka bartoška ,nebo jemu podobný pohlavně zneužíval,že se nepletu?
-
Njn. to zapadá do těch vyjmenovaných slov po -d-: "Dyk, dycky, dylyna...". O tom druhým nemá vůbec cenu se vyjadřovat. Asi jenom, že stáří přišlo a moudrost se nedostavila. *11* *12* *11*
-
Na základní škole při výuce zoologie se učitelka ptá: Děti jak se říká ho.nu koně? Maruška odpovídá – kobylinec. A ho.nu krávy? Frantík říká – kravinec. Pepíček se přihlásí s dotazem a u lidí je to ho.no lidovec? U "umělců" ho.no umělec.
-
Jsi vožralej? :-)
-
zas chce být vidět? Po revoluci založili s dalším podvodníkem Kratochvílem fond Trend. Pak udělali na investory chatrč. A tady tento lidský a kulturní odpad, který nyní nepohrdne žádnou korunou - by nám ordinoval neklid. Se nějak vžil do role recyklovaného doktora zvířátek jak jej furt hraje v reklamně. Nicméně zůstává gaunerem č 1.
-
víme sajmon, že to dnes zase nedáš