Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dyk s Bartoškou se ozvali, bojí se o demokracii
    -----------------------------------------------------------
    jak se můžou bát o něco, co tady není?

http://obcanskyparlament.webnode.cz/vynosy-a-prohlaseni/
  • Pozorně jsem si to přečetl a vyslechl. Nejsem si jist, jestli tady není ve hře i lehýnké matení pojmů. Hovoří se o VÝZVĚ K OBČANSKÉMU NEKLIDU a balí se to do cudného hávu jakýchsi diskuzí. A PŘITOM JE TO NAKROČENÍ k občanským nepokojům - OPRAVDU REVOLUCIČKA PO ČESKU? Takový náš majdáneček?
    Že by opravdu strach o demokracii? Huš, huš, huš páni "umělci".
    Teď by mě zajímal postoj pana Sobotky!!!
    • ale těch kreténů,co jim na to skočí *10*
  • Rozvracet rozkradenou republiku si nedáme.Stačilo co tady provedl tzv.bijec komunistů havel s kamarády typu bartoška a spol.Dvakrát nevstoupíme do stejné řeky.rok 1989 stačil.Komu slouží Herr Hermann?Nebo další kandidát na presidenta?Na to je jeden lék práce,práce a pak na roupy a mejdany není čas.
  • Kolik takových výtečníků bude ještě otravovat život ostatním svojí " aktivitou". V normálním státě s normálním zřízením, by tací byli stíháni pro šíření poplašné zprávy. Nechcete již někam zalézt a nestrašit lidi. Dost na tom, že v tom exceluje ČT24 a spol. Nebo se tak usilovně snažíte naštvat lidi, aby již konečně řekli - a dost , soudruzi?
    • Ano, v tomto "s prominutím státě" platí čtyři axiomy.
      Občane ty drž hubu a máš jenom povinnost zvolit "předvolené" podle stranických nařízení.
      Společnost ovládají nátlakové profesní skupiny jako doktoři, kantoři, soudci, oligarchové a politici.
      Kdo má dost peněz, ten může beztrestně krást a loupit i z eráru.
      A plátí zde právo silnějšího cizince.
      • Á, z nátlakových skupin mi utekli různí "umělci" a církevní preláti.
  • Svobodný člověk se nesmí sklánět před žádnou autoritou,pokud chceme něco změnit legitimní cestou,máme jedinečnou možnost v roce 2017-2018,máme to jedinečné právo,právo volit....
    • svobodně si zvolit mezi oběšením utopením a zastřelením.....JAK DEMOGRATYCKÉ
    • Učiteli chyba .. povinnost volit předem vybrané.
  • Přál bych si,abych zde mohl číst slušné komentáře,je neuvěřitelné,kolik vulgarizmu je kolem nás
    • Množství vulgarismu kolem nás je přímo úměrné množství vlastizrádců, šapitových análníků a agresivních čmoudů přítomných ve veřejném prostoru. Kapiš?
    • odtud vystříkni ty kunde buzerantskej
  • ... trpím havloidním syndromem, jsem na malé chlapečky :)))
  • ... mám tvaroh za ráfkem co s tím, moje inteligence si sama neporadí :)))
  • Njn. to zapadá do těch vyjmenovaných slov po -d-: "Dyk, dycky, dylyna...". O tom druhým nemá vůbec cenu se vyjadřovat. Asi jenom, že stáří přišlo a moudrost se nedostavila. *11* *12* *11*
  • Na základní škole při výuce zoologie se učitelka ptá: Děti jak se říká ho.nu koně? Maruška odpovídá – kobylinec. A ho.nu krávy? Frantík říká – kravinec. Pepíček se přihlásí s dotazem a u lidí je to ho.no lidovec? U "umělců" ho.no umělec.
    • ... napiš něco o své profesi, je jasné, že to nebude nic divokého, pitomečku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit