Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 20 let jsem platil daně a sledoval jak se někteří chlubí tím jak okrádají stát a chodí si ještě na soc. pro podporu. Konečně se zlodějům zavře kohoutek a tak by to mělo být i nahoře . To ale musejí ostatní zvednout zadky a jím k volbám. Nebát se a bobmardovat svého poslance dotazy proč to či ono. Zkrátka maximálně využít výdob. demokrac. .Kecat v hospodě to je na nic!!! *9*
  • V EET není ten hlavní problém..to se časem rozchodí a vydýchá s tím, že pořádek v podnikání je dobrá i užitečná věc..Problém je., že EET už neřeší to, že daně, co se takto vyberou navíc, se nevrátí plnohodnotně občanům a skutečně potřebným., ale ti největší "hospodáři"..a jiní.."páni soudruzi" je opět rozfofrují hlavně pro sebe a své známé., na kdejaké "neziskovky","dotace", cikány, netáhla, darmožrany a různou, parazitní svoloč, "menšiny" atd..a pak velkohubě dají obyčejným lidem už jen drobky a malé držhubné, aby se jako neřeklo..V principu se říká..občané nekraďte, nepodvádějte a nekorumpujte, protože "politici" a tento stát nesnáší konkurenci !..Ryba smrdí od hlavy, hlavně tam to darebáctví začíná, tam totiž žádná odpovědnost i EET u každého politika není a nikdy ani omylem nebude..tam jsou ty nejhlubší i nejširší koryta, drzost, sprostota a odtoky peněz z kapes občanů i země obecně, kteří pak mají o to méně !..
  • Bude snad konec zaměstnávání na černo, zlodějů v hospodách, co okrádají své zaměstnavatele. Shnilé zkrachuje a to, co do dnes odvádělo daně řádně, to pojede normálně dál. On pořádek v papírech s pořádkem v kuchyni, na place a krámě úzce souvisí. Šedá ekonomika "zahrádkářů" tady kvete nevídaně. Tím nemyslím zahrádkaře, ale všechny ty kamarádšofty, meloucháře, strejdy myslivce, policajty, Ferdy mravence, co zvládnou všechno a bez papírů, bez školení, bez povolení, bez registrací, za které poctivý živnostních platí, študuje, stará se.
  • chodí s obří účtenkou po sněmovně a agitují. Panečku to jsou komedianti. Chátra která po několik let platila za absolutně největší loupežníky a gaunery nám nyní představuje poslední spravedlivé. Ti kteří nám dlouhé roky pouštěli žílou do svých kapes nyní hrají na záchranářskou notečku.Ti šmejdi kteří vygenerovali Dalíka, Topolánka, Nečase nyní chtějí být strážci veřejných peněz.Zkrachovalý pedagog z VŠ Fiala bije na poplach a burcuje lidi .... tak to je nám jo povedená komedie.
    • vanhorne
      "největší loupežníky a gaunery"
      "Nevypujcil" si take kdysi jeden z nich neco s pensijniho fondu?Uz to tam vratili, nebo porad cekaji az vyhraji v mariasi?
    • Zdražování které spustilo EET a ještě masivně spustí v březnu na všechno, zaplatějí voni ze své vlastní kapsy chytrolíne. *1* *1* *2* *2*
      • to je ale fakt velká myšlenka! TY chodíš též s masivní účtenkou po městě, co?
      • to je ale fakt velká myšlenka! TY chodíš též s masivní účtenkou po městě, co?
      • Ovce dostanou koblihu a k tomu ještě účtenku, To se budou mít když se bude stát řídit jako podnik. *1* *1* *2* *2*
        • Ty tomu tak rozumíš, blbče Simonův.. *1* *1* *1*
  • Je mi líto vesnic, Babiš tímto způsobem na vesnicích hospůdky zlikvidoval kde sedělo pár domorodců u piva, obsluha babička nebo nějaký děda, tržbu pár korun, dostaly jste domácí štrůdl, klobásu, špek nebo něco jiného. Populista je ten co si myslí, že na stará kolena se někdo ještě bude registrovat na nějaké EET. Stejně v malé vesnické hospodě kde se všichni znají nikdo nebude posílat celou tržbu v pár stovkách nenažranému ministru financí. Na stůl Vám položí hostinský svou domácí klobásu a Babiš Vám ji ještě zdaní. Babiš chce i stěch chudáků z vesnic dostat poslední korunu na to aby jeho firmy dostaly miliardy ze státních dotacích. Tento člověk u mne nemá cenu zlámané grešle. Já bych jeho majetek znárodnil a rozdělil do těch malých vesnic pto ty babičky a dědy.
    • Vo co vám de? o těch 7 tisíc, co to stojí na víc. Ano, nic jiného než terminál nepotřebujete. Každá babička s dědečkem, co vám dá domáci strůdl tam má vnoučka, který bez tabletu a wifi nedá ani ránu a to všechno na náklady toho štrůdlu.
      To je pořád keců, co to všechno stojí, ale on už každý tohle všechno má, potřebuje jen to pojítko s tím finančním úřadem a je úplně jedno, jestli je to registrační pokladna za pár tísíc nebo apka v mobilu za pár korun.
      Jste jak ten Pohlreich, co rovnou do televize řekne, že když nebudou hospodský krást, tak zkrachujou. Tak tohle je učí v té své výběrové škole?
      Tou hospodou to začíná. Hospoda bez papíru, Franta elektrikář opravuje v hospodě elektriku bez papíru, Pepa topenář tam bez papíru dělá radiátory a hloupej Honza tam bez papíru za desítku na ruku roznáší "dobrovolně" pivo. Pak všichni tihle Švejkové nemají zdravotní a sociální zabezpečení, ve stáří důchod a většinou jim to vyhoří, protože ti dva nemají ani papíry na to, aby dělali elektriku nebo vodu, protože to jsou inženýři zeměměřiči u Ukrajiny.
      • Co to meleš za hovadiny. Otevři so hospůdku na vesnici a můžeš začít podnikat. Rád ti poradím v jaké vesnici, dneska je bez hospody jedna u nás byla, obec má 1 700 obyvatel. Totiž není možnost se uživit protože tam skoro nikdo nechodil a ty jim ještě zdražíš, tak tam budeš sedět sám a vnoučata tam budou chodit s tabletem.
        Pokud chceš začít podnikat s hospodou dám ti kontakt na starostu obce. Když je to tak výdělečný podnik. Doufám, že budeš mít na zaplacení nájemného, elketřinu, plyn, vodu, opravy, atd. Nějakého hloupého Honzu taky seženeš za desítku na ruku. Už se těším jak tam občas zajdu budu tam cucat jednu desítku za deste korun a ty mne budeš celý večer obskakovat. Pokud budeš prodávat desítku za dvacku, tak tam nikdo nepřijde. Topení zaplatíš kolem desítky měsíčně, tak si spočítej kolik piv budeš muset vytočit aby jsi si vydělal jenom na topení. To ty nikdy nemužeš pro svou omezenost chápat.
  • vanhorne
    "Babiš obchází hospody a přesvědčuje majitele, že zdražovat nemusí."
    V Canade to mame uz roky, nikdo neplakal, ze zbankrotuje ani zadny krcmar nezdrazoval.Tak nevim proc ten usmoleny koblizkar chodil ty putykare utesovat, vsechny naklady si stejne odpocitaji z dani, hladovi smejdi.
    • No jestli to nebude také tím, že v kanadě je jiná životní ůroveň. Až budou lidi v čechách brát co kanaďan a za pivo si budu účtovat 100 kč, tak taky nemám problém. Ale tady a hlavně na vesnicích jsou jiné marže, než v kanadě. Tady lidi otáčí každou korunu, aby vyšli.
      • vanhorne
        "jiná životní ůroveň"
        Lisi se tim, ze kdyz u nas prijdou Czesi do restaurace, plati uplne stejnou cenu jako domorodci, ale v Czesku jeste i dnes pro cizince jsou ceny doubled.Zavedeni EET to zatrhne a proto asi prazsti hostinsti nejvice krici, ze musi zvysovat ceny jinak zkrachuji.
        • No, ale čechy nejsou pouze praha, proboha. Že si to necháte líbit a pak si ztěžujete někde na netu, to je váš problém. A to že vyřeší EET. Já být hospodský tak dál jedu dvě ceny. Vám dražší. Pozměnim v názvu nějaké to slovíčko a sevírkám řeknu, tohle účtujte cizinců, tohle našincům. Akorát zaplatím větší daň, z čehož bude mít bureš radost. A z finančáku stejně nezvednou zadek, aby to kontrolovali.
          • vanhorne
            "pak si ztěžujete někde"
            To nebyla zadna stiznost, jenom jsem poukazal na prumerneho ceskeho podnikavce v pohostinstvi,Ty ale kvicis jako nejaky prazsky krcmar.Cechy nejsou pouze Praha, to vim take, ale prazsti zlodejsti putykari hned zacali jecet jako Victorka u splavu, ze je to znici.
            "Já být hospodský tak dál jedu dvě ceny".Tak si ji kup nebo pronajmi a jed treba na 5 cen, who cares.☺
    • ... usmoleneho koblizkaze stejne jako me vzdy rozesmeji hlupaci bez mozku jako ty, blbe :)))
  • ... Andrej je jednoznačně ministr s chronicky nejlepší náladou ve vládě, holt je pohodář :)))
  • Znam několik drobných podnikatelů kteří fandily asociaci nenažraných občanů před 5 lety kdy apolitické hnutí proti korupci tvrdilo že je apolitické a bureš že do politiky nepujde.Dneska je dělnické třídě předhozen plán že každý soukromník je zloděj.Děl.třída je nepočetnější vrstva voličů .Oni ty soukromníčci rozhodně nerozkrádaj dotace a daně jako Babiš a ostatní.Jak říkal soudruh Hitler buď je získáme my nebo komunisti.Jenže dělníčkové nevíte že dojde i na Vás a mafian bureš se bude mít nejlíp v této zemičce a vy budete plakat pod agenturama a nebo Vás vymění za ukačka a pod.Teda nejlepší PR už mu udělal bordel ala ODSCSSDODATOPCSSL ,ale nikdy tyhle strany nechtěly absolutní moc ,media a pod.jako ANO.
  • Dost a hodne cestuji po svete . Beznou veci v mnoha pomerne inteligentnich zemich je , ze na kazdou blbost uctenku dostanu. jenom Evropa , Italie. Na obycejnem tydennim trhu v malem mestecku jsem si koupil ponozky , zubni pastu a slipy , neb jsem vse zapomnel ve spechu doma. U 3 stanku , Kvalita nevalna , kdyz musis tak musis. Behem nekolika doslova sekund vybrano , hozeno prodavacem do igelitky a k tomu v ni vzdy pristal listecek - ucet. vytvoren v kase na baterky , doslova , ktery ma kazdy u toho sveho stanku. Jen opravdu priklad z posledni doby , ohl bych jit i dale od Cech , ale v podstate to same vsude.
    Takze dost dobre nechapu oco v CZ jde !! Ze by se opravdu drive kradlo a Babis ma pravdu ???
    • No já byl v Itálii. Na trhu jsme nakoupili a žádnou účtenku z kasy jsem nedostal. Ani jsem jí nechtěl. Kdo platí daně, pomáhá spolku jménem EU. Jen plaťte ať mají na integraci čmoudů dost peněz. Prej maj málo. Až ti budou řezat hlavu, tak si nezapomeň vzpomenout na EET, a lepší výběr daní. Jo a bureš rozhodně z EU vystupovat nechce. Byl by sám proti sobě, když ho vaše daně tak hezky dotujou.
    • Tak nevíš?
      Účtenku si dostával i bez nějakého EET co tady meleš za bludy. Účtenku si dostal i za komunistů před 30 lety. Elektronické pokladny mají dneska uchovávané informace i několik měsíců. Tady přece jde úplně o něco jiného pokud si účtenku nevezmeš, to je Tvůj problém a když si ji vezmeš co myslíš, že se stane? Ty půjdeš si prověřit na ministerstvo financí zda zrovna ta Tvoje účtenka byla zaslána do centrály a Tvoje částka byla zaúčtována? Je to normální buzerace a chujovina. Pouze se zdraží zboží a co se stane? Babiš vybere více na daních a bude říkat vidíte já jsem to říkal, že se vybere víc lidé nejsou poctivý. Nevybere se více, je to pouze politický tah Babiše a opět lidé slepý a hluchý mu na to skočí.
      • jsem to dost casto prozil bez uctenky , to je pravda. Dokonc i za doby kdy nebyly banani . Jinde doslova uctenka na kazdej prd . Ne , nepujdu si nic proverit nikam . Kdyz se nestane nic , tak v cem mas problem ? Jak to popisujes , tak se vlastne nic nezmenilo , tak proc jsi na infarkt ???
        Kdyz se nic nemeni , kam ten ktery ucet kdo odesle je mi na haku. Ja platim , v tomhle pripade a moje jmeno tam neni . A ze prijemce ma zacalovat dane ? Tak jestli je uz caloval drive , tak o co jde !! Net ma uz dokonce v CZ snad kazda hazlbaba . I kdyz pri tech cenach pripojeni tamo , to je vec jina .
        • za cenzura roztahnozky a stetky jsem nikdy uctenku nedostal . To se muselo kdekoliv refundovat jinac ...
    • To neni o kradení ale o tom že tenhle bača krade nejvíc,tot miliardářem snadno a rychle.Jiný komunista rozkrad sportku a ještě tvrdil že za něho prosperovala.Ksčm tvrdí totéž .vrátili zemi o 20 let dozadu a tvrděj jak jsme se měli a pohrobci v demokracii jedou dál a ještě se spolčili s jinýma lumpama.
  • "Na našem osobním setkání mi přitom Andrej Babiš řekl, že IBM nabídla lepší cenu, než byla ta vysoutěžená. Až nyní se po dlouhém utajování zjistilo, že ve skutečnosti byla o 10 milionů vyšší," říká Bláha. Takzvaný portál finanční správy byl vyvinut ve spolupráci Generálního finančního ředitelství a opět firmy IBM.

    Já nelžu viz odstavec, a další a další překroucené věty z úst pana Bureše, potom co mu PR řeklo, že to přehnal.
    A nekradu viz Čapí hnízdo. Ha ha ha.

    Nejsem jako oni. Já jsem křišťálově čistej, že ani křišťál nemůže být čistější.
    • Komunista dnešních dnů jak vyšitej tenhle bureš.Kdyby OSVČ neodvedli ani kačku,což nejde, tak rozhodně nevyžíraj statní rozpočet jako bureš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit