Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeložím to do normální řeči. Turisté měli potíže s lodí a tak zavolali pobřežní hlídku. Ta splnila svoji pracovní povinnost. Naštěstí.
  • Vot eto byla turističeskaja drúžba podvódnikov. Také hledali jak ZTOHOVEN?

    A nikdo je neoznačí za kolaboranty.
    • Jet s Rusem na lodi je kolaborace? No tys to teda dopracoval, makakův lízači. Měl by ses jít léčit.
      • A to jste milý trolle nezažil okupaci a co následovalo. (Mj. nejeli na lodi, ale na yachtě.) Tak si lízejte s Rusy třeba mariáš, je mi jedno s kým kamarádíte.
        A nejlepší argumenty jsou nadávky a urážky-český fenomén.
  • to nejsou turisté ale uprchlíci směrem opačným.
  • Je nová doba!!!!
    Evropané emigrují do Afriky a africké přímořské státy je zachraňují z chatrných kocábek a umísťují v táborech, kde jim zajistí ubytování, stravu a dají i kapesné. Bohužel Evropané si toho neváží a z táborů utíkají a probíjejí se nelegálně africkými státy až do vytoužené JAR.
    Afrika zaplavená evropskými imigranty dosud nenalezla řešení této situace, ale všechny africké státy se na summitu rozhodly, že je rozhodně nutné evropanům pomáhat a přerozdělovat je mezi africké státy, protože JAR by tento přiliv sama nezvládla.
    Proti byl pouze Mosambik a Zimbabwe a Malawi. Senegal se zdržel hlasování aby tak dal najevo nespokojenost s přeložením závodu Paříž-Dakar do Jižní Ameriky a podotkl, že i ona by se měla podílet na přerozdělování evropských uprchlíků. Kromě toho ještě Somálsko upozornilo, že vzhledem k ekonomickým možnostem země nebude možné zajistit v ubytovacích táborech pro evropany veganskou a vegetariánskou stravu a problémy budou i s teplou vodou a elektrickou energií. Tyto námitky byly ale okamžitě smeteny ze stolu s tím, že Africká unie tyto náklady zafinancuje z vlastních zdrojů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit