Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS cenzura nás v televizi i v novinách denně krmí tlachy.odulé ksichty politiků nám hlásí bláboly které politikům kdosi doporučil za drahé peníze.do vězení jde člověk který počmáral kus papíru na bilbordu a druhý -arogantní iMBECIL janoušek porazí autem ženu která odletí do světa,pak uteče policii.toto ho...do je pak puštěno zadním východem jakoby inkognito a pár připosraných noshledů jako bém zeleze do kanálu a vyčkává aby po pár dnech šel na magistrát dělat co umí nejlépe tlachat a krást.naprosto zvrácená a estébáky v ods rozkradená země,závislá na jiných.klausi posral jsi to.za vlastizradu je trest.a pujdete celá banda ODS ZLODĚJŮ.
  • Není daleko doba, kdy Kalousek a spol. navrhnou, aby občané platili daně z daní. Poslanci jim to samozřejmě svou pravicovou většinou schválí a jako odměna jim bude v případě této daně platit imunita.
  • Milá Jano, vždyť všichni jdou do politiky , aby se finančně zabezpečili !!!Ať je to z ČSSD nebo ODS, či jiné strany ! Takže volby nic nevyřeší a to by si měly už všichni naivkové a idioti (nemyslím Vás) již konečně uvědomit . Snad mi to nesmažou .....G.
  • Ani se nedivím,že se neustále zvyšují daně v přímé úměře se navyšuje množství nepotřebných úřadů,náklady na chod všech vyšších úřadů(ministerstva,obě komory a všechny rádoby kontrolní úřady) jsou tak vysoké,že kdyby občané znali skutečnost,tak
    vezmou hůl do ruky a vymlátí to vše na jednu hromadu.Vidím to tak,že na tuto možnost
    dojde hodně rychle.Nepravdivé průzkumy veřejného mínění neustále manipulují s občany
    a zdá se ,že už i tato manipulace byla občany odhalena.Čím dříve občané pochopí,že je
    jimi manipulováno,tím lépe.Prozření nám prozradí volby.
    • Volby? To divadlo ještě někoho zajímá? Ať zvolíme koho koliv , nic se nezmění , přijdou tam jen noví zlatokopvé..., je třeba začít zcela jinak bez politických stran.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit